, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
Výber LCD Sharp + Slot CI+Ahoj,potřebuji poradit při výběru z těchto dvou TV: Sharp LC-40LE542E alza.cz/40-sharp-aquos-lc40le542e-d330619.htm a Sharp LC-40LE732ENET alza.cz/40-sharp-lc-40le732enet-d387227.htm Ta druhá je 3D, ale to téměř nevyužiji + není uveden kontrast ? A budu potřebovat Slot CI+ mám Skylink ICE. Který vzít ? CA Neotion - IrDeto alza.cz/ca-neotion-irdeto-d306308.htm nebo CA modul Smith - IrDeto alza.cz/ca-modul-cryptoworks-d93472.htm Moc děkuji Lucie |
Veresova
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 120 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
|
|
Fakt sprostosti,pěkně řečenýPoslední rok se načítaly nové a nové fr.Jednoduše aktualizace-a přerovnat a hotovo.Říkal sem pro...ová perfekt,naprosto žáden problém po 21 měsících.Pro výzkumy katastrofa,na to mám jiný nádobí |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 538 |
|
|
Jinakmám Sharp LC-42XL2E na chalupě a na tu dobu má obraz opravdu dobrý.Trochu zvláštní řazení programu ale jinak dobrá a je to opravdu ještě japončík.Nevím jak dnes. ;) Raději nebudu psát tehdejší cenu této v té době druhé nejvyšší řady jejich TV. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: Výber LCD Sharp + Slot CI+Stale aspon u 830-ky japonec...a je to u obrazu vidiet ... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: Výber LCD Sharp + Slot CI+drobečekDalší krámy do baráku bohatě stačí TV včetně satelitu. Přijdem pustíme a koukáme víc u TV není třeba dělat ani není čas na vysedávání , třeba nahrávát a pak koukat někdy , natáčet parabolu to už vůbec ne ( kluk tam dal taky motor a já ani jednou nevyužil toho výmyslu a on asi 5x za ty 3 roky ) atd. . 3 ROKY panasonik a bez problémů s modulem MASCON a na chatě 1 rok PHILIPS s vest. satelitem A TAKY BEZ PROBLÉMŮ . Když tady pokaždé čtu jak vám EXT přístroje chodí , tak se musím jen smát ( pak 2/3 lidí mají asi šroty podle některých lidí zde ) . Za druhý v TV stejně nic nedávají , Ve čtvrtek jsem po dlouhý době koukal na TV a přepnul na SPEKTRUM HD hrůza každých 10 min REKLAMA při programu 21:00 Nejtěžší podmínky , nedalo se na to VŮBEC dívat Za hodinu 6 reklam 2-4 min TAK JSEM TO VYPNUL ani nedokoukal do konce a přitom to bylo docela zajímavý A MÁM ZASE NA TÝDEN KLID OD TV . . Na to nepotřebuji plno krámů okolo TV . Rv :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
|
|
@standa111Nemôžem si pomôcť, ale mám intenzívny pocit " Déjà vu " ... To že tebe vyhovuje TV so vstavaným satelitným tunerom ti nikto neberie, prečo však opakuješ stále dokola to isté... :lookaround:A za druhé, keď si nevieš v TV nič vybrať, tak ho ani nezapínaj a nevylievaj si svoje mindráky tu. Choď sa prejsť von do prírody. A za tretie, satelitné prijímače boli od začiatku satelitného príjmu ako externé a kombinovaný tuner DVB - S/S2, T, C sa začal montovať do TV len na ušetrenie miesta a nie na zvýšenie kvality príjmu. Pokiaľ nevieš využiť výhody externých zariadení, časom spoznáš nevýhody interných. Nie že by som ti to prial, ale je na každom ako sa rozhodne a aké následky to môže mať. ;) DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 137 Galerie: Maneto |
|
|
StandaMáš hodně úzký pohled na věc. Ja ty nevysedvam doma u TV, na to je život moc krátký a byla by to skoda. Ja výhradně sleduju TV programy přes PVR, takže si nahraje jen co chci a reklamy preskakuju pomoci jedno zmacknuti tlačítka. Programuju timer přes mobil, kopírují si nahrané věci přes FTP, sleduju pak kdy chci a kde chci. Toto mi například tvoje výbava neumožní. Nikomu to nepredhazuju, ale zrovna tak nemám rad, kdyz někdo zde tvrdí, jak ma na všechno patent. Televizor se SAT tunerem ma pro me mnohem více nevýhod, nez výhod.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Výber LCD Sharp + Slot CI+Musím souhlasit R^ |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
RE: Výber LCD Sharp + Slot CI+Stando, takové krámy do baráku jako TV s sat. tunerem, skylink ready přijímač nebo DigiTV harampádí ani zadarmo, dík. ;) :)))Souhlas Saxon. Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 781 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|