Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Satelitní parabola

Ahoj,
potřeboval bych zjistit kde se dá sehnat levnější parabola 120 -150cm asi za 2000 - 2500 kč a která by se dala nainstalovat k motoru Amiko DM 3800.
Děkuji předem všem profesionálům.

mojmir
Registrace: 4/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Satelitní parabola

A za tu dobu co ti tobě!!!!!! :O :O :O bude někdo něco schánět tak budeš dělat co?? Čekat až ti to někdo položí na zlátém podnose?
Člověk žasne jak je někdo suveréní a zadá tady úkoly a bude čekat až někdo odpoví.
Napřed použij ruce pak hlavu a tento dotaz napřed dej do vyhledávače a ne sem! :fuming:
Je stovky prodejců parabol tak si tam nějakou vyber-lenochu!! :O :-/ :lookaround:

slávista
Registrace: 11/2010

Pane Glisniku,tu mate jazny dokaz na dalsieho migranta zo skylinku na C pasmo :laughing:

1romeo1
Registrace: 2/2006

pane Glisniku nepchajte uz tolko hlavu do piesku a zverejnite ten Vas plat,alebo sa bojite,ze aj ta posledna babka od Vas zmigruje??? :laughing: :laughing: :laughing:

1romeo1

1romeo1

to uz je na ban Rv

esquire
Registrace: 7/2008

esquire

dialog a transparentnost sa trestaju cenzurov na parabola.cz zaujimave,co nato povie ustavny sud.

1romeo1

jasné ze server plari S*****k

zoly
Registrace: 9/2012

mojmir

Za tu cenu tak leda v bazaru, nebo jetou.

pf09
Registrace: 8/2010

Tak novou urcite nee.

anton
Registrace: 2/2007

mojmír

Chceš opravdu poradit?U tkových to větších parabol je balné a doprava podstatná část ceny.Ovšem nejlépe si ji zakoupit přímo na kamenné prodejně.Mám pokračovat v radách?Od kud jseš?

Ufones
Registrace: 5/2010

Potrebujem dat prec 180cm offset dish od Prodelin, profi. Ak ti nie je luto 500 eciek a vies si ju odviest z Bratislavy, je aj s konstrukciou pre umiestnenie na rovnej ploche tvoja.

JanoHels
Registrace: 1/2006

JanoHels

Asi si si spletl to že zde je diskusní forum a ne bazar.
Tak dej prosím laskavě inzerát do sekce"bazar".Takhle néé,zavádět tady prodej OK?
;)

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Dotaz zněl, "potřebuji zjistit, kde se dá sehnat...", odpověd zní "potřebuji dát pryč, v Bratislavě...", je to standardní komunikace, co sem pleteš bazar, nikdo tady nic neprodává, ani nekupuje. Ale je hezké, že "prosíš laskavě", tak Ti to budeme protentokrát tolerovat... :))) :))) :)))

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@tukan

R^ R^ R^

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Měl jsem na tento motor namontovat Gibertini OP 125 AL 124/133cm. První problém nastal, že parabola nebyla stavěná na tak malý průměr nohy motoru. Takže jsem musel držák upravit. Po kompletní instalaci jsem ale raději motor demontoval. Na Diseqc motor to bylo moc, i když píšou, že by to měl zvládat.

andel666
Registrace: 2/2010

Tady se to poslední dobou hemží jednim většim pitomcem než druhým nemám snad pravdu?? Kolik ti platěj ty vole!!!

koax
Registrace: 2/2008

a mojmír

už se zde neradí?

Ufones
Registrace: 5/2010

@mojmir

Mám podobný motor s rovnakými parametrami len od iného výrobcu, DG 380S a ten uvádza pre paraboly do 1,2 m. V eshopoch sa uvádza do 1,4 m, čo je podľa mňa ako aj v iných prípadoch nadhodnotené... Dal som naň parabolu Fuba DAA110 a to je tak akorát. Väčšiu by som nedával. 120 a viac už vôbec nie. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

mojmir

kúp si gibertini op 120 alebo 150 a ktomu originál polarmount gibertini na paraboly 120-150 daj tiahlovy motor,a ešte nejaký pozicioner napr.V box II a nevymyšlaj.Je to síce cez Tvoj limit ale uvidíš vyplatí sa Ti to!

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

mojmír

Díky za pomoc ,zvláště pak UFONES a PETR 33.

V manuálu Amiko 8300 se píše že motor je dostupný na maximální parabolu 140cm.Já mám 100cm ale podle časopisu satelit a DVBT se piše že Anglie a další programy na Moravě jdou až od 100cm a více proto jsem se rozhodl pro větší parabolu ale nevím zda se prodává i 140cm. 150cm bych na tento tip motoru nedal a u 120cm si nejsem zatím jistý.
Díval jsem se na ceník OMKO ale taky jsem tam parabolu 140cm nenašel a parabola 155cm by byla zbytečná a cenově přehnaná (cca 7000kč.) Díky za pomoc bazaru. Už jsem to tam poslal.Případně mi napište zda existují nějaké bazary nebo prodejny s tímto artiklem.
Díky všem.

mojmir
Registrace: 4/2013

Jo, petr33 ten ti opravdu pomohl, tak hlavne zes mu podekoval.. :-D

Katikakus
Registrace: 5/2011

@Katikakus

...tomu sa hovorí stratégia, lobing... ...proste "pár švestiček ze zahrádky"... :laughing:

...ale naspäť k tým "tanierom" - ono nie je jedno, či je "tanier" napr. 120cm priamy, alebo offsetový. Offsetový je namontovaný kolmejšie (o rozdiel uhla offsetu) a teda aj vietor sa doň oprie s vyššiou efektivitou, ako do priamej paraboly, ktorá má predsa len väčší náklon...

S trochou nadsázky sa dá povedať, že priama parabola je pre družicu priama, ale pre vietor offsetová - a naopak... R^ :lookaround: ;) :)

brga
Registrace: 9/2009

mam na rotore Opticum 3800 zaveseny odlahceny duralovy 140cm offset uz asi 1 rok, je to na balkone RD v zavetri a zatial to ide OK aj cez USALS rezim a jeden koax, ale niekam na strechu alebo do vetra by som to urcite nedaval. Paraboly tejto "balkonovej" velkosti 120-150cm sa daju kupit nove aj pouzite cez inzerat, len to nie je bezny artikel, vela sa ich nepredava, tak vsade ich skladom nemaju. Pozri si aj na aukro alebo inzeratoch a porovnaj si s cenami v obchodoch.
Pri vybere je ale viac dolezite co vsetko chces vlastne chytat a kam to chces osadit a ta cena investicie sa potom odvija od toho.

warkiller
Registrace: 7/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra