![]() |
|
také mne doběhliBohužel jsem si předplatil balíček HD plus na celý rok,mezitím Skylink opustily dva HD programy-vše bez náhrady,nyní mi bude končit HBO max-neobnovím,samé reprízy-dobrých filmů jako šafránu.Jaký je Váš Názor? |
cream
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 11 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
RE: také mne doběhliJa som stihol ešte pred tým inkriminovaným dátumom nahrať celý 1 TB HDD bez stále sa opakujúcich upútavok...DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: také mne doběhliNa History HD koukám poměrně často a reklamu jsem tam nikdy neviděl. To že jsou ty upoutávky příšerný a neustále se opakující je jiná věc. A to že se nabídka provozovatele mění je běžné všude na světě. Proto není předplatné doživotní, ale každý si může zvolit. Zkus konkurenci ..., nebo FTA. A pro milovníky hudby jsou tu internetová rádia. Úplně z celého světa. A v lepší kvalitě než z TV. |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
KibicakKibicak to co pises platí na provozovatele stanic a zakladatele stanic . Freesat digi ,o2, T-Mobile nebo m7 to neovlivní Oni ty stanice nezakladali |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: také mne doběhliPřevážně večer se začíná objevovat sponzor pořadu "World of Tanks".A minimálně jednu reklamu jsem už viděl,ale nevzpomenu si už na co to bylo.Myslím si že je to jen otázka času kdy se rozjede reklama na stálo. |
chada
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: také mne doběhliĽudia, to že na nejakej stanici sú upútavky či nebodaj reklamy to nie je vec s ktorou môže Skylink alebo akýkoľvek operator niečo robiť. Skylink nie je vysielateľ. A tiež nemôže Skylink prísť za vysielateľom a povedať mu, viete čo, nedávajte do programu upútavky, ľuďom v Čechách a na Slovensku to prekáža. A čo sa týka porovnávania so Sky, Sky je vysielateľ na rozdiel od Skylinku. Teda niekto tu porovnáva niečo neporovnateľné. |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 931 |
![]() |
|
RE: také mne doběhliPokud sis platit HD balik kvuli tem dvema programum, co zmizely, tak je mi te uprimne lito. :) |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: také mne doběhliTak podezřívat apriliasrv, že je převlečenej Glisník, tak to skutečně rozesmálo i mě.Takhle se tvoří agenti Skylinku. Jednou není daný diskutér proti němu a už je zle. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
když už o History Hdtak musím říct, že vývoj toho prg. je pro mě opravdu zklamáním. Já si mnohé nahrával a stříhal, většinou byly v r. 2011 upoutávky na 10min z hodin. vysílání. Teď je to typicky 18-20min za hodinu. A není pravda, že provozovatel neovlivní charakter vysílání, ten příklad s německým Sky DE je správně. Nakonec musím říct, že se změnila atraktivnost tohoto kanálu, celé odpolko se hrabat ve skladu a pak restaurovat v zastavárně je out. Škoda... |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: také mne doběhliKdo chce psa bít, hůl si najde. Kdo je méně chápavý, méně chápavým patrně navždy zůstane. Poslední dobou mám pocit, že SkyLink může i za to, že je horké léto, jsou nekvalitně postaveny dálnice ... Určitě ale nemůže zato, že jsou u placených kanálů reklamy.Pro neustále morousy: Ono se někdy vyplatí zjistit si předem všechny potřebné náležitosti a nebo číst přiložené info, po koupi produktu, až do konce (jako třeba to, že prodejce neručí za: abc, nebo provozovatel si vyhrazuje právo na: xyz, po aktivaci souhlasím s: bla bla ...). Pak by nebylo třeba tu donekonečna omílat něčí výlevy zlosti vznikající na základě nedostatků potřebných informací. ;) Tím chci říci, že provozovatel si může svou programovou nabídku kdykoliv a jakkoliv změnit a Franta z Horní Dolní mu v tom s Pepou z Větrné Lhoty nikterak nezabrání. A platí to u všech providerů, není to záležitostí jen SkyLinku. ;) |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE: také mne doběhli"Každý je svého štěstí strůjcem" amen RvAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
@silesianTady neumí někdo číst: příspěvek je o klesající zajímavosti a rostoucím množství upoutávek History HD. Skylink vůbec nejmenuju.S tou druhou povinou příspěvku jsi někde v min. století: kdykoli a jakkoli je nemoderní nesmysl a marketing naopak každé dnešní firmě velí alespoň předstírat, že jde i o Frantu, Pepu a Silesiana. |
minestra
![]() |
|
Apriliapřipomínáš mi naše politiky,žvásty o ničem,a někteří dokonce hlavu pomazanou/indulonou/,kruci když za něco platím,tak tam reklama nemá co dělat,už vůbec ne na sebe a uprostřed programu ,howg ! :bomb:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykoTakže PRAVDA jsou "žvásty o ničem"? Jediné, co zde tvrdím je totiž PRAVDIVÉ tvrzení o tom, že na History reklamy NEJSOU!Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
dodatekDalší lží uvedenou výše je to, že na SKY je v tomtéž (nejen) History jiný program nepřerušován ani upoutávkami... Lež jak věž, program je přeručován stejně, jako ten náš... A proto, když se zde vzývý SKY, zkus si spočíst percentuální četnost reklam vůči sportovnímu vysílání na Sky Sports... mimo fotbal je to dobrých 30 procent uprostřed každého pořadu! Ale předpokládám, že tento ARGUMENT se pokrytcům Tvého formátu samozřejmě do krámu hodit nebude, hm?Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
SpykoArgument, ze kdyz za něco platiš, tak tam reklama nemá byt je taky slušnej. Kdybys postavil na tomto argumentu reálný byznys plán, tak bys na takovem kanálu mohl sledovat čtyř hodinové smyčky ze seriálů ala cyklotoulky po Jizerských horách atd.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: také mne doběhlicafte zo slovenska. uz zarezavam. ja som po mesiacui zapol dvb t naladil markizu spravy...pocas 20 minut dva reklamne bloky cez spravy ...tak som to vypol odpojil a mam pokoj na dalsi mesiac ...co sa tyka skylinku parabola odpociva v pivnici.nejak nemam potrebu to riesit.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: také mne doběhliKto ten marketingovy hnoj pozera je sam na vine. O(nevhodné slovo)me sa po amerike a pritom je to smiesne. Radsej 5-6 kvalitnych kanalov ako 30x hnoj a odpad. Ale to je ten buzi-alebo busi? - nesplan, bez ktoreho sa dnes uz ludia nevedia ani vys..t ! :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: také mne doběhlichcel by som týmto udeliť TV JOJ "zlatú bombu" :bomb: za odvysielanie 20 min reklamného bloku hneď počas úvodných titulkov filmu Edison. toto už fakt nemalo chybu.Ešte že to môžeme zo záznamu preskočiť. P.S. pevne verím, že tá reklama bežala len SL, u UPC, DVB-T, Magio zrejme podľa zakladateľa vlákna to bolo bez reklamy. :))) |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
HistoryTiež sa pripájam k názoru,že History reklamu nemá,ani nemal,iba ukážky.Verzie History sú ndlišné,nie je 1 History pre celú EU. Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
@jistějen se nám ty upoutávky rozrostly na téměř 20min za hodinu a program nějak polepšil na 11.00 - 18.00 Hvězdy ze zastavárny a po válce skladů pro změnu od 21.hod. zase jako pr@se. Býval to dobrý kanál, škoda. Rv |
minestra
![]() |
|
RE: také mne doběhliMluvíme dokola o ničem,jaký je rozdíl pro diváka v upoutávce nebo reklamě,co mám z programu/jakéhokoliv/,který je každých 10min,přerušován-jedno čím,chápu/saxon/,že ceny dokumentu a sportu nebo filmu jsou někde jinde,ale tím ztrácí ten kanál jakoukoliv atraktivitu,na druhou stranu-pokud je jejich obchod.strateg.taková,budiž,ale ať se potom nediví,že se nikomu/minimu/nechce platit,o tom,že za měsíc zhlédnu vše a rok se na kanál nemusím dívat ani nemluvě!/přehnaný příměr?/ :O :-/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
HistoryDnes od 20:00 Vetřelci dávnověku.Před a po každé upoutávce na pořady se objevoval sponzor History chanel "wargaming.net".Takže vlastně reklama.Mám verzi od freeSat. |
chada
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 7 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |