![]() |
|
Musím registrovat novou kartu když stará končí?Ahoj.Mám stále ještě starou kartu CS-Link 0D0F které končí serpo koncem září. Mám už i novou ICE Výměna 0D96 kterou jsem zatím ještě nepoužil. Jelikož do konce roku budu koukat na předplacenou kabelovku. Nebude problém když ty 3 měsíce nebudu mít u Skylinku aktivní kartu? Bude pak možné na tu již nefunkční 0D0F ještě zaregistrovat novou 0D96? |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: Musím registrovat novou kartu když stará k...Jasně: dát číslo staré i nové. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Musím registrovat novou kartu když stará k...Tak jsem to nemyslel.Jde mi o to že když tu CS-Link neprodloužím (nezaplatím serpo)tak její funkčnost je do konce září. Takže na ní nic už nepůjde, ale novou ICE Výměna, (která je právě vázána na číslo karty SC-Link), registrovat zatím nechci - pokud nemusím. Až začátkem příštího roku. Tak jestli to období od října do ledna, kdy nebudu mít vlastně žádnou službu aktivovanou, mi ta registrace ICE na číslo CS-Link nějak nepropadne :-) Tak to myslím. |
Kema
![]() |
|
RE: Musím registrovat novou kartu když stará k...Ja bych s tím nečekal vidíš co Skylink umí vykouzlit aby se pak nedivil a netŕískal hlavu o zeď ... :))) že si ji téhdi nevyměnil. :lookaround:48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.
|
Farell
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
RE: Musím registrovat novou kartu když stará k...No právě - Skylink je schopný všeho. |
Kema
![]() |
|
RE: Musím registrovat novou kartu když stará k...Přeregistrovat se to dá kdykoliv. A třeba do té doby kabelovka sníží cenu a zůstaneš u ní :)))Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Musím registrovat novou kartu když stará k...Takže si klidně můžu počkat?Já tu ICE Výměna už koupil, ale momentálně ji nepotřebuji nejméně do konce roku. Kamarád mi vysvětlil že s tou novější kartou Výměna M7 bych mohl mít možná problém na DM a tak jsem využil doprodej Datartu na ty klasické karty ICE Výměna. Takže ji mám v šuplíku a pokud to půjde tak ji zaregistruji až příští rok. |
Kema
![]() |
|
KemaProblém může nastat a to ve dvou rovinách.1.M7(CSlink-Skylink) rozesílá zákazníkům s uhrazeným SP kartu Výměna M7 a takovu kartu spáruje k té tvé. Ty ji samozřejmě odmítneš-nepřevezmeš ji, protože už ji máš doma v šuplíku, což oni nevědí a ty tu svou pak nezaregistruješ! Budeš muset k nim volat, aby to odblokovali :(( 2. Raději sleduj dění kolem toho, aby se nestalo,že řeknou-konec možnosti výměn CSlinků za Skylink.Pak by tě opět neminuly telefonáty a nervy s tím spojené! Rada tedy zní:Sleduj vše kolem tohoto, pokud chceš oddálit přeregistraci :8) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Musím registrovat novou kartu když stará k...Kema: Nikdo ti samozřejmě nezaručí, jestli v M7 nezmění pravidla hry a nebude zase všechno jinak. Pokud jde o karty, tak Výměna je po technické stránce identická původní jako nová (oboje je ICE), akorát u té starší je serpo osvobozeno na rok, u nové Výměny ho platíš hned. Ale měnit kabelovku za Skylink je stejně divná věc, obzvlášť pokud máš víc televizorů...Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
@technikTKRcitace:Ale měnit kabelovku za Skylink je stejně divná věc, obzvlášť pokud máš víc televizorů... asi tak nějak-kdo chce kam... :sly: :dead: _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE: Musím registrovat novou kartu když stará k...Muj tata neni muj tata ??? ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Musím registrovat novou kartu když stará k...Ještě jedna otázka.Pokud teď použiji úplně novou a neregistrovanou kartu Skylink Výměna a nebudu jí registrovat, co se stane? Bude dekódovat i Digital HD po nějakou dobu? Jak dlouho? A začne se odpočítávat i čas balíčku Mini? Nebo to vše se aktivuje až po registraci? |
Kema
![]() |
|
RE: Musím registrovat novou kartu když stará k...U ICE do 20-ti dnů a M7 musíš ihned registrovat. Na balíčky kašlu. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
@KemaZatiaľ platí (pokiaľ Skylink nezmení) ;)Prevádzkovateľ česko-slovenských satelitných platforiem Skylink a CS Link, spoločnosť M7 Group, informuje o predĺžení akčnej ponuky pre dekódovacie karty Skylink Výmena M7. Platnosť tejto akčnej ponuky sa pre dekódovacie karty Skylink Výmena M7 predlžuje do 31. 8. 2013. To znamená, že balíček Mini na 2 mesiace zadarmo bude aktivovaný na každej novej karte Skylink Výmena M7, na ktorej bude služba Skylink registrovaná do 31. 8. 2013. DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Musím registrovat novou kartu když stará k...Takže když ji dám do čtečky, vyzkouším si jí (třeba jeden den) a pak ji zase vyndám, tak i když je vytažená tak ta lhůta 20-ti dnů už běží pořád? |
Kema
![]() |
|
RE: Musím registrovat novou kartu když stará k...Přesně tak.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
![]() |