Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta Next nejde balik Komplet

Zdravím,
mam aktivovcanu kartu Next, však ide mi na nej len Digital balik, pričom mám na nadriadenej karte aktovovaný balík Komplet. Volal som do Skylinku aj som písal, ale je tam jedná česká pinda, ktorá si myslí, že zjedla mudrosť sveta, melie stále dookola tu svoju pesničku, neda sa s ňou vôbec rozprávať. Nechápem prečo v Skylinku je pinda z Ostravy??? Poradte, čo s tým, zaplatim 36 ečka a pozeram v spálni velký (nevhodné slovo)!

poldo
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

ja nechápem

čo taký velký slovenský oháňka tady vlastně chce!
1. nauč sa písať
2. nauč sa slušnosti a toleranci
3.nešetři a vydrž až se vykecá automat a pak se možná porozpráváš?! ale slušně !!!

tonek
Registrace: 1/2009

Nechápem prečo ...

... pretože voláš do Ostravy
Ak mám poradiť, treba ešte doplniť:
- text jej písničky...
- kedy bol zaplatený poplatok za NEXT...
- v akom prijímači je karta NEXT...

ps. skús prehodiť karty a refrešnúť NEXT-ku.

vador
Registrace: 6/2010

re:tonek

Jasne Česi sa ozvali,pál tam odkial si prišiel....

poldo

re: vador

už som ju rozchodil, díkez

poldo

pán!

nacionalista

mám přatele téměř na celém světě, spousta i v SK .
Bohužel všude se najde pár pitomců !
A já půjdu jako ostatně vždy kam chci já, na rozdíl od tebe!

tonek

poldo/polda

V prvom rade sa nauč vyjadrovať slušne,tu nie sme v "šenku",či niekde inde.Upozorňujem Ťa,že pokiaľ sem napíšeš po citrónovej dovolenke opäť niečo takéto "chutné",poletíš ako namydlený blesk odtiaľto natrvalo.

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

RE:Karta Next nejde balik Komplet

Do sadu a rýchlo... ;P

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

zakaznicky servis Skylink

Poldovi asi trochu pretiekli nervy ale po niekolkych skusenostiach s skylink podporou ho trochu aj chapem.

Naposledy som sa uz rozhodol riesit problem e-mailami lebo vobec som nemal chut na tu slecnu na druhej strane cez telefon. Slecna mi odpisala na kazdy mail asi po tyzdni (4 maily) a ziadna konkretna odpovet iba dookola naucene frazy.

po mesiaci som to vzdal.

Ja viem ze pocucat cely den neake staznosti a nadavky nie je med lizat ale s horsou podporou zakaznikom som sa fakt este nestetol.

betaar
Registrace: 7/2013

Skylink MULTI HD

Mám ten istý problém a to isté "vysvetlenie" od panej z Ostravy. MULTI HD zaplatené do 14.1.2014 nebeží.
Dreambox 8000 HD

lubo37
Registrace: 12/2012

RE: Karta Next nejde balik Komplet

Podobna skusenost. Proste Skylink je momentalne u nas na trhu najhorsie, co moze byt. Rv Rv Rv

dodiak
Registrace: 7/2011

mám předlpacené multi hd a najeden modul mi jede všechno kromě mtv a vh1 a když vyměním modul za starší verzi tak mi zase nejede NG Wild hd a NG hd reakce slečny tak budete muset nějaký probram oželet ;P ;P ;P ;P

žery
Registrace: 1/2008

@lubo37

Že ti nejde Multi HD môže mať viac dôvodov. V prvom rade si skontroluj, či ti prišl zápisy. V poslednom čase sú s nimi problémy. Vyskúšaj radšej bežne osvedčené metódy, ako volať do Skylinku. Nedávno som nemohol rozbehnúť pár programov práve z tohoto balíka (väčšina šla) a až po priamom odoslaní zápisov na kartu - nie refreš, sa všetko rozbehlo do jednej minúty. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

žery

Problém s NG Wild HD a NG HD může v jednotlivých případech být v tom, že transpordér 12207 má 8PSK a FEC 5/6. Já jsem například musel při přechodu tohoto TP na tyhle parametry vyměnit modul. Mascom IRD/CRW to prostě v TechniSatu HD8-SX nezvládal. Po zapnutí přístroje ještě bylo OK, po zahřátí modulu už KO.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

maneto

prosím jak jsi proviedol priame odoslanie zápisov ???

dík

tonek

@tonek

Možno sa zasmeješ, ale je to v skutočnosti celkom jednoduché. Samozrejme funguje to len vtedy, ak dovtedy zápisy chodili a nemenili sa parametre TP ktoré satelitný prijímač, alebo CA modul, prípadne čítačka nezvláda.
Treba sa preklikať jednotlivými odpoveďami: prvých 5 možností potvrdiť - áno, zadať číslo karty, ďalšie 3 možnosti potvrdiť spodnú možnosť: nie a označiť: Obnovit zápis...
Samozrejme pokiaľ prevedieme doporučený úkol pri posledných troch možnostiach a programy sa rozbehli, poslednú možnosť nevyužijeme. ;)

http://www.skylink.sk/mam-problem-23.html?lang=sk#Pre%C4%8Do+mi+nefunguj%C3%BA+programy%3F

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto

Hosi lenze tuctovy zakaznik nema co zistovat zapidy,menit moduly a pomaly menit procak v boxe....on ma zapnut a pozerat pokial ma zaplatene. R^ :laughing:
On doma nie je testovaci panak !A laskavo nech dviha telefon technicky zdatny clovek a nie niekto kto vie citat otazky s papiera.Je to telefonna ustredna alebo technicka podpora??? :fuming:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

joscer (12207)

Ahoj.
Jen pro informaci. Mascom ir/cr fw:1.20 funguje na mém nxp256hd bez problémů.
Nyní používám twin Mascom easy.tv s dvěma kartami ice a také nemám žádné problémy. Je v něm 1.20.

S_T_A_R_T
Registrace: 12/2007

@liquere

Určite by bolo ideálne, keby všetko fungovalo tak ako má. Potom by bežný zákazník mohol len zapnúť a pozerať a provider by mu na diaľku pridal, preladil, prípadne umožnil vstup do archívu programov. Technológie sú vymyslené, len sa ešte u nás úplne nevyužívajú... Testovanie a využívanie iných možností príjmu by robili len tý čo to majú ako koníčka.
Len je tu ešte jedno podstatné - ale. Všetky výrobky by museli byť vzájomne kompatibilné, čo je pri obrovskom množstve výrobcov a ich neochote spolupracovať v súčasnosti nemysliteľné.

Maneto

S_T_A_R_T

Nemyslel jsem to tak, že ten modul Mascom je špatný na 12207. Má prostě problémy jen s něktrými přístroji. Bohužel i s těmi TechniSaty, co mám doma. Zkoušel jsem všechny tři poslední fw a pořád stejné. Ale například v dvoutunerovém TechniSatu ISIO to údajně fachá k plné spokojenosti (2 moduly naráz).
Teď už mě to netrápí. Mascom je v šupleti, ani nevím jestli vůbec ho někomu nabízet.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@maneto

V tom pripade nech to nechaju tak. Predstav si, ze ides tankovat inde ako si zvyknuty a budes sa modlit aby 95 benzin bol naozaj benzin a neodfajcil ti motor za 10 km?
MAm dojem, ze v technike je uz vela amaterov, preto to tak vyzera.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

joscer 06.08.2013, 12:44.41

Ja mám zasa problem z Discovery HD a Viasat HD, tak akože to potom je, ja sy nemyslím, že je to problém TP, ale skor nejaky zmetok v EMM Streame na tom TP a STB si stym nevie rady.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

@liquere
Máš pravdu, po 89" sa vyrojilo množstvo amatérov a to nielen v technike...

@PISTOK153
Discovery HD bol aj u mňa jeden z programov na ktoré nedorazili zápisy, no Viasat HD šiel. A to majú spoločný zápis ...

Maneto

@liquere
Máš pravdu, po roku 1989 sa vyrojilo množstvo amatérov a to nielen v technike...

@PISTOK153
Discovery HD bol aj u mňa jeden z programov na ktoré nedorazili zápisy, no Viasat HD šiel. A to majú spoločný zápis ...

Maneto

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra