![]() |
|
Karta výměna M7Zdravím, nedávno jsem vyměnil starou kartu Cryptoworks za kartu Výměnu M7, což je Irdeto/ICE, ale můj Amiko Mini HD mi to přečte jako Cryptoworks kartu. Tím pádem mi nejdou HD programy (CT HD, CT Sport HD, Nova HD atd.) + třeba Wau a teď ani ČT :D/art, které fungují jen na nových kartách. Je prosím nějaké řešení? |
Dray
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Karta výměna M7No vida, ja mam taky ICE kartu a tim padem mi HD jede..... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Karta výměna M7Chtěl jsem tím říct, že mi nejede balíček DIGITAL HD, ale jede jen DIGITAL. |
Dray
![]() |
|
RE: Karta výměna M7A uz ji mas zaregistrovanou tu novou kartu? Jestli jete ne ,tak ti pujdou pouze SD programy v baliku Digital v rezimu GF před registraci.Musis si kartu vymena M7 zaregistrovat a pujde ti vse v baliku Digital plus promo akce 2 mesice balik mini. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Karta výměna M7Mám ji zaregistrovanou, promo Mini na 2 měsíce mi taky hraje. |
Dray
![]() |
|
RE: Karta výměna M7pozri si zapisy na karte ci su aktualne, pokial nemas mcas tak v emu zmazat riadok |
quick123
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
RE: Karta výměna M7detail aktivních služeb: ICZ-bal.DIGITAL: CT1, CT2, CT4, CTHD, JOJ, JOJPlus, WAU, Markiza HD, Markiza, Doma, Dajto, Fooor, Prima family, Prima family HD, PrimaCOOL, PrimaLOVE, PrimaZOOM, Barrandov, Nova, NovaHD, NovaCinema, Fanda, Smichov, Telka, RetroMusic(MPEG-4), STV1, STV2,ICZ-MINI 02M(PROMO):CS Film, CS Mini, HororFilm, Film +, Eurosport, Eurosport 2, Slovak Sport, AXN, Minimax, duck tv, Viasat Exploer/Spice, Viasat History, Viasat Nature, Private Spice Z toho mie nehrají Hd programy a Wau. Prostě mi to přečte jako Cryptoworks kartu, přitom to je výměna M7. |
Dray
![]() |
|
RE: Karta výměna M7Skus si poslat zapisy z webu. ICE - preco ja tam to C asi ? R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Karta výměna M7A co na to říká tvůj prodejce, kterému jsi dal vydělat? :lookaround:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Karta výměna M7objednával jsem to z oficiálního Skylink shopu. |
Dray
![]() |
|
RE: Karta výměna M7Receiver s UNI čtečkou od Skylinku? :laughing: :laughing: :laughing:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Karta výměna M7já myslel, že myslíš kartu :))) |
Dray
![]() |
|
RE: Karta výměna M7Myslím receiver, protože chyba je v něm. Kartě není nic, resp. kdyby bylo, tak bude nefunkční komplet.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
detailaktivních služeb a zápisy na kartě jsou dvě různé věci i když v úzkém vztahu !a ICE pro tebe znamená že komunikuje s ústředím jako IR , a s přijímačem v CW. tak si ty zápisy přečti !!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Karta výměna M7...napíš verziu softu ,vidím to tak ,že tam máš emu soft a neprišli ti zápisy na kartu a programy čo ti idú máš cez emu ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
Drayšak, ale ono to je CryptoWorks 0D96, to ti ukazuje OK, ono nemáš zapety bloker ????? |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Karta výměna M7Zdravím, nechci spamovat novým vláknem a tak se jen vespolek zeptám na toto (nenašel jsem totiž cca. měsíc zpět podobný dotaz zde): .. Skylink mi jako uživateli CS Linku poslal 31.7 mail, že mi dne 7.8 bude odeslána Karta výměna M7. .. Jenže karta-výměna je (i dle webu CS Linku) primárně určena uživatelům stále ještě systému Cryptoworks. Na mojí mailovou reakci že mám v systému CS Linku aktivovanou Irdeto/ICE kartu a že tedy nyní o přestup ke Skylinku nevidím důvod, mi ze Skylinku odpověděli - cituji - "Pokud vlastníte kartu CS link Irdeto, kartu měnit nemusíte, je tam pouze omezení, že si na tuto kartu nemůžete předplácet žádné programy navíc ani sledovat programy v HD kvalitě." .. Takže můj dotaz - neb na mojí logickou další otázku Skylink při nejlepší vůli odpovědět nedokázal - a to KDY se HD programy na platformě CS Linku "vypnou" i uživatelům Irdeto/ICE karet? .. Zástupkyně Skylinku stále jen dokola odkazují na stránky CS Linku kde se ale píše jen o vypnutí HD kanálů pro Cryptoworks karty!! Takže tohle zmatečný jednání CS/Sky linků mě už nebaví. CS Link v dosavadní nabídce běží bezproblémově a opravdu nevím zda má Skylink zapotřebí lámat uživatele CS Linku tímto málo čitelným způsobem :-( .. Nechápu proč se tedy přímo neřekne (a na webech CS a Skylinku nenapíše) - CS Link se vypne např. k 1.1.2014 a vy uživatelé dělejte to a to .. ikdyž jste si pořídili karty CS Link na dobu neurčitou ..Myslím, že ve stejné situaci je nemálo další uživatelů a tak mě zajímá zda i další majitelé už CS-Irdeto karty tuto vyměnili za Sky-Irdeto kartu? Resp. reflektovali na podobný mail co Skylink rozesílal. Díky za názory k věci. |
tommy27
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
@tommy27Zlúčenie CS Link a Skylink, menenie pravidiel za pochodu a zamedzenie príjmu HD programov na kartách Cryptoworks vedie jednoznačne k nutnosti výmeny kariet. Pokiaľ chceš v budúcnosti sledovať HD programy a predplácať si balíčky, kartu musíš vymeniť. Karty CS Link Irdeto/ICE nedokážu z ECM streamu 0x0D96 prepustiť zápisy pre HD programy a platené balíčky.Karty ICE výmena a výmena M7 to však vedia. Takže máš dve možnosti, prísť o HD programy a balíčky, alebo dobrovolne nasilu kartu vymeniť...;) DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
tommy27Popsals to celkem přesně, problém je, že neexistuje žádný slušný důvod nutit zákazníka aby sám zafinancoval výměnu své poměrně nové CSlink karty Irdeto (CAID 0666) protože nejde o žádný starý systém kterému končí podpora atd... jediným důvodem proč se chtějí karet 0666 zbavit je, že jich je tak málo že se jim nevyplatí je spravovat jako samostatný ident. To je ale šistě jejich problém, takže nemají nic slušného co by ti na dotaz odpověděli. Nemají kule nato, aby těch "pár karet" 0666 vyměnili zákazníkům zadarmo, ani aby to férově přiznali, pouze jako obvykle mlží, matou a tlačí na zákazníky aby si výměnu sami zaplatili, tak to prostě je. Skylink dávno nemá se seriozní firmou nic společného, bohužel, jestli chceš HD nebo dokonce placenou nabídku, musíš si sám zacvakat výměnu své nové Irdeto karty za ještě novější ICE :laughing: :-/ |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Karta výměna M7Tiež som registroval túto kartu,aktivoval serpo cez sipo,urobil reautorizáciu a ide OK. Tiež je emu soft,bez problémov-Amiko. R^ |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: Karta výměna M7.. díky pánové! .. 2Lance: přesně tak. Cejtím z toho že představitelé/ky Skylinku prostě nechtěj tohle vše nahlas říci .. Ono ve finále ani tak nejde o těch 350korun, jako spíš o princip a styl chování který se mě 2x nelíbí, a kdybych podobně fungoval v podnikání já, tak mám o polovic zákazníků míň :-(.Jinak ještě jedna věc - jak je to např. s nabídkou slovenských programů v balíku Digital/Digital HD u Skylinku .. platí/neplatí ty hvězdičky u popisu programů, že tyto fungují jen pro karty registrované na území Slovenska? .. Díky .. |
tommy27
![]() |
|
RE: Karta výměna M7v konecnom dosledku vsetko plati zakaznik (aj mzdu riaditela), aspon v tomto sa chovaju standardne :)ale robit zo zakaznikov volov to uz je moc :-/ |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: Karta výměna M7Nutí vám ten Skylink někdo? Kdo nechce ať nechá ležet a jde si po svejch!Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Karta výměna M7.. 2Polda: .. no, mě se nutí Skylink sám .. když sám od sebe zašle kartu v té a té hodnotě bez mého výslovného objednání/zažádání ;-). .. A ani nechat to ležet dost dobře nejde, když si člověk za nevím 3ku pořídí HD přijímač (SD od té chvíle v krabici) a taky full-HD telka byla pořízena dílem pro TV vysílání a né pouze pro BR či jiný HD-off-line zdroje :-/ .. Mě osobně jen vadí ta nízká hladina upřímnosti v tomto celým. Asi se Skylink stydí že holt změnil za pochodu pravidla hry a ti co si loni pořídili tu nejmodernější technologii Irdeto-CS-link už po roce a čtvrt zjišťují že vše je zas jinak :-/ .. Ale byl jsem 11let klientem satelitní UPC a tak jsem zvyklej na všelicos ;-) .. |
tommy27
![]() |
|
![]() |