![]() |
|
Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Koukal jsem, že mi na kartě přibyl jeden chid navíc a nejspíš skylink testoval surflock pač sdílení padlo na hodinuDále mí vypadávala na chvíli čt a nevím čim to máte taky takový problém Dík |
bourka
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 166 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 191 | |
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Na jedne ICE mi nejde asi hodinu nic kromě digital. Ikdyž zápisy jsou. Refreš nepomáhá. No už mě to nebaví. |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
že jsem nicnezaznamenal čtHD mám zapnuto od 19.00,na sdílečku a vše OK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 366 |
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?U mně taky vše OK Balík DIGITAL ,KOMBI a HBO Maxpack jedou na na S***e OK. :8)48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.
|
Farell
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Asi jen nějaké série karet testují. Jiná jede jak má. :-/ |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Já mám Skylink ICE výměna a byli to ty první karty co byli na trhu.48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.
|
Farell
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?A taky jsem si všiml že zápisy mi chodí líp na čt1, píšu to protože asi 1,5 roku běhali do 1 min. na STV1.48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.
|
Farell
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?u CT HD sem měl krátké výpadky signálu, ale už je to okpřibyl tam jeden zápis s chidem 7FFC na 0D96 a opravdu byl na chvíli omezený SID na placený programy. A zdá se že i teď je to omezené jen nevím počet. Každopádně PVR jede a sdílení na přijímač co mám vedle v pokoji už taky takže co vyvádějí netuším... to bude zase lidí pak zde nadávat jak jim co nefunguje |
bourka
![]() |
|
kdy totedy mělo vypadnout?,v kolik hodin? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrpadalo to už dřív tak od 16:00 do 18-19 hodiny |
bourka
![]() |
|
tak tonemohu sloužit,ale pár zákazníků volalo,že se to seklo,je to možný R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?dělá s tím něco skylink, nejdřív na kartu zápisů jako krá.. se zapisovalo pak když se sharovalo tak to nepropouští zápisy.A když jedu PVR najednou odpověď emm je z jednoho programu normální a u druhého dvojnásobná to předtím nebylo a to se děje po tom co se zapsal element s tím chidem co sem psal výš. Mimo jíné zkoušel sem sdílení v cccam tam nejde vůbec a v oscamu sice jde ale pěkně to blbne. Takže nějaká změna je |
bourka
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Eurosporty mi blbli a to mám zaplatené kombi. Písalo často že kódované, ale aj sport1,2 a niekedy aj ostatné platené. Uni čítačka ariva 102E. |
pista83
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 341 |
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?tak sem to zkoušel s kámošem dal mu lajnu a sdílení placených programů není reálné jak kterých zdá se že digital toto omezení nemá. Sdílet se mezi 2ma přijímači dá pak na víc se to seká a opravdu se zda že surflock je aktivní.Kdo ví co vyvádí teď mě to v Uni čtečtce nepropustí ani jedno EMM |
bourka
![]() |
|
cccamsdílení jede OK,komplet skylink R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrzáhadně z ničeho nic už to šlape jako kdyby tam něco někdo vypl divný :))) |
bourka
![]() |
|
jo jefakt,že něco zkoušejí,HBO HD se seká R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Od Rusáků share ani jeden zásek, ani na HBO HD v průběhu večera, na čem jedou oni?Když blbnou ofiko solo karty??? Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
jo v ruskuslunce nezapadá R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?rusáci mají hodně karet takže se pěkně vzájemně doplňují.a v případě surflocku tam je možnost využit zpožděný emm takže obejít se to dá ale výrazně vzroste odezva emm |
bourka
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Otravují život akorát běžným zákazníkům a velcí zdíleči se nejspíš jen smějí. A někteří z běžných zákazníků možná nakonec odejdou k těm vzpomínaným Rusákům... Nechápu co si od toho Skylink slibuje. Že by příliv dalších spokojených zákazníků.... |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
jen zrušejmalé sdíleče,což je nepodstatné R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Malí zdíleči jim mohou být putna. Kdyby měli trochu rozumu, tak radši pár malých zdílečů, než spoustu naštvaných zákazníků. Ale tak oni asi nepřemýšlí. |
ZdenekMi
![]() |
|
ten malejsdíleč si alespoň platí 1100kč,takto nedostanou ani to R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?oni to mají úplně od začátku špatnou politiku. Kdyby od začátku udali jednotné boxy pro který je služba určená a tvrdě párovali od začátku. Tak by mohly dělat kroky jako Sky a to HW párování a to je řešení.Sdílí se a sdílet se bude vždy. Protože DCW klíč je naprosto neveřejný a nešifrovaný. A docela bych i věřil, že ty rusáci mají přímo na každý program někde nějaký server který posílá DCW klíče na ten jistý program. Takže omezovat mužou klidně na 1 požadavek na kartu a u rusáku to pojede. Mimo jiné všechny tyhle ruské servery spolupracují a jsou propojený :))) |
bourka
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Nehledě na to, že tady rozebíráme surflock, ale cíl může být ještě další a to v obecném pokusu o odstavení UNI čteček. Nebo alespoň jejich výrazném omezení. A to už by se dotklo velké většiny zákazníků. Dnešní pokusy s tím mohou souviset. Taková strategie a dohoda uzavřená mezi Skylinkem a Irdeto existuje, byť se s tím nikde veřejně chlubí. Takže dneska to nejspíš je jen první vlaštovka toho co se ještě bude dít. |
ZdenekMi
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 191 | |
![]() |
|
![]() |