![]() |
|
Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Koukal jsem, že mi na kartě přibyl jeden chid navíc a nejspíš skylink testoval surflock pač sdílení padlo na hodinuDále mí vypadávala na chvíli čt a nevím čim to máte taky takový problém Dík |
bourka
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 166 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 191 | |
![]() |
|
@ZdenekMiMě je to fuk,já auto nemám.. :)))O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
liquereno neviem ako som ju mohol pouzivat dalej, ked nefungovala, tak netrep...ok? |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Trepes ty, lebo so sharingom to nic nema...... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?právě že to v oscamu jede a to díky funkci CACHEEX minimálně to jede na 3 SIDy naráz sice vzrůstá odezva ale neseká se to a to je hlavní.V cccamu jede houby Ale teď je to zase jiné včera byly nejspíš 4 lajny dneska ráno asi pouze 1 a nejvyšší stupeň zabezpečení prostě co s tím dělají nechápu. |
bourka
![]() |
|
liquereale aspoň si sa prezradil že ideš na sharing.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Mimo jiné pro pana kolegu nepovažuji se za zloděje. Když si na chalupu sdílím kartu kde mám předplaceno a platím to legálně.Když padne sharing tak až pojedu na chatu tak kartu budu muset hold vytahovat. Otázkou je co ty kontakty snesou. |
bourka
![]() |
|
1 eeeeeeale vôbec mam ICE...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?a ještě pár informací pro lidi co prosazují rusáky.Sám jsem to zkoušel a vím, že to není jen tak. Jelikož mám veřejnou IP tak jsem se koukal v mikrotiku jaké IP adresy se mi připojují na box a byly to samé ruské pak i německy atd adresy a provozoval se tam ssh atack. A nemusíte chodit daleko šlo o hodně známou cardsharu takže na tyhle servery mám svůj názor a nic není jen tak. Takže sice člověk ušetří ale čistý to zas úplně nebude |
bourka
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?tak vyplakávajte ,čo všetko vám nejde a koľko ste do toho vrazili.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Problém je, že to co Skylink dělá je kontraproduktivní. Všemi těmi restrikcemi, omezeními a házeními klacky pod nohy dávají lidem důvod vůbec o nějakých sharech uvažovat. Pokud by ty ohromné částky co investují do všech těchto nesmyslů s tzv. zabezpečením raději investovali do zlevňování a zkvalitňování služeb, tak si je možná větší množství zákazníků zvolí raději něž nějaké Rusáky. Tím rozhodně neříkám, že využití "služeb" share serverů je správné. Právě naopak. Ale říkám, že Skylink si sám svojí negativní politikou tuto situaci sám do určité míry způsobuje. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
ZdenekMiAle ved Skylink to robi preto, aby nasledne mohol skvalitnovat svoje sluzby, naco by pridaval napr. nove programy, ked velka cast ich zakaznikov by to aj tak zdielala. :))) |
mar10
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Ale pro koho to bude nakonec zkvalitňovat? Na to mu musí zůstat dostatečný objem zákazníků. A už hodně dlouhou dobu dělá všechno proto, by co nejvíce zákazníků ztratil. Skoro mám podezření, že to je snad jejich strategický cíl, jinak si to neumím vysvětlit. |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Jinak pokud to dělá pro zákazníky, tak bych bral kdyby nastavil Surflock na 5 SID. Což je hodnota, kterou zvládají certifikované přijímače. A než spustí hurá akci, tak si to nejdřív pořádně odladí. Pak bych ani nepípnul. |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Skylink ma najmenej predplatitelov a v ramci SR a CR pomerne siroku ponuku HD programov, ktoru potrebuje financovat, mozno by aj nejake nove HD programy chcel pridat, ale novych preplatitelov uz neziska, trufam si povedat, ze 90% diskutujich na tomto fore ma nieco spolocne so zdielanim, bud ho prijima alebo poskytuje svojim znamym, susedom, kamaratom, rodine a z tychto ludi novych zakaznikov neziska, ak nebude riesit zdielanie, skor si myslim, ze zakaznikov moze ziskat po zapnuti surflocku :))Uz bude na Skylinku ako ho nastavi, aby boli spokojni aj platiaci zakaznici :))) |
mar10
![]() |
|
...no, naco jeto... :laughing: :laughing: :laughing:Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Zavést Secure Silicon a bude na diskuzích klid. Stejně jako nikdo neřeší sdílení kabelovky UPC.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?a kde se budeš předvádět ???ty klide !!! :laughing: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?No určitě ne s nějakým DiseqC relé, kterým bych přepínal signály z kabelovky a pozemní antény, jako se o to pokoušíš ty a pořád ti to nejde a nejde :razz: :razz: :razz:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
mar10malý sdíleče nas...u a jejich prachy nedostanou,sdílecí klienti sdílí ,protože je to proti ofic levně a ti jim taky nebudou platit,skylink jen prodělá,jen tak dál R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
budeš se divitale mě funguje vše jak má!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a že ty nejsi ani po několika měsících pochopit co to je DiSEqC a co to je relé tak jen opakovaně poukazuješ na tvoji BLBOST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :8) :laughing: Rv a prosím dej sem zase odkaz na to vlákno ať to nemusím dávat já děkuji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;P |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
pierrepetrz tych zdielacov ani teraz nema nic, takze horsie to pre Skylink byt nemoze, myslis, ze vsetci potom zahodia svoje HD prijimace a prejdu na DVBT? :))) |
mar10
![]() |
|
mar10ze sdílečů nemá,ale z nabízečů,ti platí full,potom už néééé R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?To neva budu mat aj oni gulove........za nabizeni :laughing: R^ R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
tak jsempo delší době otočil motorem na freesat,vše OK,o to asi skylinku jde,možná chystá další fúzičku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?mar10 21:11nie, preco by to robili? pretocia paraboly na 0,8W a sharuje sa dalej :) akurat len trochu klesne sledovanost cz, sk kanalov z astry 23,5 Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 191 | |
![]() |
|
![]() |