![]() |
|
Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Koukal jsem, že mi na kartě přibyl jeden chid navíc a nejspíš skylink testoval surflock pač sdílení padlo na hodinuDále mí vypadávala na chvíli čt a nevím čim to máte taky takový problém Dík |
bourka
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 166 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 191 | |
![]() |
|
výre nestraš!tak zle snad nebude !!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonkua proč ne? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
jozefBAlen aby to stihli natocit vcas :))) |
mar10
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
netušímo čom sa tu diskutuje. Mám:1/ICE platené kombi, HBOmaxpack. Má zápis 7FFC aj 7FFD a 7FFE 2/ICE v dvojročnej lehote serpo bez balíkov. Má tiež zápisy 7FFC, 7FFD, 7FFE. Karty v moduloch CRW Technisat Multicrypt, Technisat HDS2X. Všetko šlape bez najmenšieho problému a zaváhania - okrem chýbajúceho EPG na CTsport HD R^ |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Ale takhle to chodí i 96% ostatních a nejen v celkem fajnych Das Original. Jen tady je třeba si pobečet..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?U mna vsetko slape, linux a bez share. Idem spat na invaziu zajtra.. :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
tak už jeto 45 let,co sem vlezli rusáci :crying: :crying: :crying: |
pierrepetr
![]() |
|
pierretak presnejsie ked sem vliezli 2-krat, odvtedy sem vliezli este par krat, len nie na tankoch ale na mercedesoch a bavorakoch. Ved vies kde u vas uz na ulici pocut skor rustinu ako cestinu....a co poskupovali... Rv RvAle teraz im to vrati aprilia, na oplatku vliezol on teraz k nim, zdravim ako tam je? ;) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?už to zase maká :)) |
rado72
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Das Original zadny problem. R^ R^ R^ |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?hmmm, das original zase vypadok....ale nabehlo, teraz poobede. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?zprávička na cardshareOperator SkyLink HD is temporarily unavailable. Unscheduled maintenance works are carried out. We apologize for the inconvenience. pro ty co neumí anglicky že je služba nedostupná a že jsou prováděny udržbářské práce takže jinými slovy se zařizují aby to fungovalo i se surflockem. Takže co skylink vyřešil nic. To co mě vadí a to dost, že to jedou takhle ve velkým pojedou dál. |
bourka
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
celá sanitkabez problémů R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
bourkaJsou i jiní "ruští dodavatelé", kde vše běží jak má. Uvádět je tady rozhodně nebudu. Kdo hledá tak má.....Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
ojoj1trošku piety,dnes rusáky nevzpomínej,stačilo 22let a 10 měsíců R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Nemohu si stěžovat - rusáci stále OK a předplatné funguje i do konce roku 2013. Pravda - přišel e- mail že prozatím je předplatné na rok 2014 pozastaveno, ale to pro rusáky asi nebude žádný problém :-) |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
bourkaJeště podej na m7 trestní oznámení že se brání proti okradani . Nebo napiš na m7 že má být potichu když ji okrádají.Jinak žádné problémy s origo příjmem nejsou. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Skylink testoval surflock, CT HD vypadky?Drzost lidi mě udivuje kradou a ještě se veřejně rozciluji že se jim v tom snaží někdo zabránit. |
satman1
![]() |
|
satman1 to ty nemužeš pochopitŽe když si někdo předplácí a nejdou mu předplacené programy je podle tebe v pořádku!Jo ty jsi hlava! Já jsem se skylinkem už po odebírání HD programu definitivně skončil. :razz: Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
Re Výpadky SkylinkBalíček MINI výpadky, ostatní programy jsou bez problému. Na čem jedu? Kupodivu Das original Technisat HD8 S, Smit Irdeto dekodér, karta ICE. Reklamace na Skylinku pouze rady (bezvýsledné) a divení se že jsem asi jediný kdo má problém.... |
fofrman
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
satmamsatmam když si někdo predplaci u rusaku tak je pro tebe King a ještě si stěžuje že se to snaží zamezit. SEŠ dobrej kanon nebo hulvát. |
satman1
![]() |
|
@ satman1Alebo ked si niekto plati, ma dvojtenorovy prijimac, ktory tiez nebol zadarmo a pri nahravania alebo PIP mu to nejde, alebo dokonca zablokuje kartu?Este stale je to v poriadku? Alebo patris k tym, ktory myslia ze je vsetko v poriadku, ked mi Skylink diktuje ze prijimac co som si kupil som si nemal kupit a mam si kupit taky aky mi odporucia? To nie je nekala praktika? Ked chcu diktovat ludom ake prijimace, tak nech im ich davaju zadarmo ku karte, ako UPC alebo Digi. Ak si kupim vlastny, tak ich nic nie je do toho aky mam. Ine je ak by som kupil prijimac a neslo mi to tam, to by sa dalo reklamovat v obchode, ale ak mas prijimac vsetko ti funguje a zrazu po rokoch prestane! Je to moja chyba? To je pre mna ako uzivatela OK? Mam si povedat, nevadi, kupim novy prijimac, vykaslem sa na nove vymozenosti ako nahravanie a zaroven sledovanie niecoho ineho, hlavne ze Skylink vyvabre so zdielacmni? To ma ma akoze ukludnit? Ja ako zakaznik som nahnevany! Uz som zaplatil kartu vymena a co mam za to? To ze to blbne? |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
Billyskšak to STB, by sme museli kupovať každé 2 roky potom. :))) :))) :))) síce pri skylinku aj každý pol rok. :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
BillyskJá sem něco takového napsal co si vymyslis za hovadiny v hd boxu mi píp funguje normálně si nak ujel. Já sem nikde nepsal to co ty píšeš ze sem psal. Si nevidíš do hobe či co. |
satman1
![]() |
|
PISTOK153PISTOK153 hd box už mám pěkně dlouho a porad maká |
satman1
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 191 | |
![]() |
|
![]() |