![]() |
|
O čem prezentace nikdy nepíšeDostal se mi do ruky od fy. Omko set top box TechniSat CE 4HDkterý je prezentován na této straně: https://www.parabola.cz/clanky/5073/technisat-ce-4hd-kvalitni-hd-set-top-box/ Trochu mi vadí že u takové prezentace (ne li testu) nejsou uvedeny základní údaje jako např. země původu, nebo li jinak kde se přístroj vyrobil. Setkávám se s tím neustále, že různé testy jsou spíše jednostranné, zpravidla jsou popsány (někdy nadhodnoceny) klady výrobku a tím se stává prezentace zavádějící. Už při prvním pohledu je jasné že tento přístroj je vyroben v Polsku a to nehledě na to že zemi původu by jsme nenalezli ani na samotném přístroji. Po naladění programů jsem zjistil, že ukazatel kvality signálu je nefunkční, respektive ukazuje pouze 100%, nebo 0%, nic mezi neexistuje. Síla signálu na změny sice reaguje, ale při snižování signálu zhruba již při 70% naskočí rázem 0% a to souběžně i s kvalitou ze 100% také na nulu. Tento set top box byl připojen na stejný koax na kterém byla připojena TV s tunerem dvb-t, která nezaznamenával žádné výpadky. TechniSat CE 4HD bych citlivostí tuneru přirovnal k nejlevnějším set top boxům v ceně cca 300kč. Škoda že nemohu odzkoušet tento přístroj v HD režimu, není tu možnost HD příjmu. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
@CESTřeba jede na provizi z prodeje. Jak napsal Tom, někdo se ztrapnuje za peníze a v pracovni době, někdo ve volném case a zadarmo. Je to o lásce k technice... :)))Vubec nemám strach, ze si ten receiver po teto recenzi někdo nezamiluje. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxoneTo už je na stejno, jak když jsem tady psal před časem po recenzi z ----, o Technisatu Techniboxu Sir - "umatlanina" - Dizipa. To už jste zaponěli a admini D2MAC a 007 ten šmejd obhajovali a když se to na tvrdo proláklo co to je, tak to nevydrželi. R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: O čem prezentace nikdy nepíšenějak ti CESi nerozumímsi chtěl býti jejich sales managerem !? nebo né ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekTobě nedošlo nebo jsi mimo, že se tu bavíme o TechniSatu CE 4HD a následném co vypadlo z Omka. Vem si prášek, zapij ho smetanou a jdi si lehnot. :) :))) :laughing: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
jo hlavněvčera 20.08.2013 ve 22:02.54Autor: CES tak místo rad zkus myslet :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: O čem prezentace nikdy nepíše...ty kokso - a to ja som dostal BAN za úplne slabé čajíčky o LCD vs. PLAZMA... Rv :laughing: :-/ |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
brgaono taky záleží,jakej soudce tě poslal do tropů za tu dvojitou registraci R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |