Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Kombi nejde-opt zebra

Zaplateny balik Kombi, prijmac optibox zebra. Riadne platiaci zakaznik a nejde ani jeden program z platenej ponuky. Karta irdeto! Vysledok = koncim so skylinkom. Je drzost maximalna toto spravit a este aj vypnut zak.podporu.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

dvbinfo
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 442
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 152
Odpověď v diskusním vlákně
 

koudelka

Naprosto souhlasím se ZdenekMi.Jelikož píše o Helpdesku, má tedy přístup do partnerské zóny a informace co požaduješ tam již jistě sdělil!
Stejně tak, jako zřejmě učili jiní. Protože M7-Skylink v současné domě nekomunikuje-klienti-prodejci-obchodní partneři, tak proto se množí to co jsi uvedl.
Jinak se podívej do partnerské sekce, kde máš problémy jasně popsány, včetně typů přístrojů-firmwaru a části postižených sérií karet.
:8)
Nebavím se o UNI, sdílení apod..., nýbrž o řádně platících klientech se staršími, ale i novými originálními dekodéry :(

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Odpověď v diskusním vlákně
 

ZdenekMi

Tak pak vse funguje v poradku. Vami uvedenou operaci nelze uskutecnit. To Vam snad ale na zakaznicke lince rekli.

koudelka
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 803
Odpověď v diskusním vlákně
 

To koudelka

Vy jste všichni v tom Skylinku na hlavu? Je jasné, když je surflock nastaven na dva SID-y, tak při rychlém přepínání v placené nabídce se karta zablokuje. Většina starších lidí a dětí prostě rychle "přejíždí" kanály. Navíc, když je kvalitní sport, tak člověk prostě kanály přepíná.
Je potom fakt moooc super čekat 15-45 min, než karta naběhne.
Dejte, jak je v civilizované Evropě zvykem 4 SID-y a je ( máte ) klid.
BTW. Taky vám mobilní operátor, když za den provoláte 42 min. blokuje odchozí hovory jen na dvě čísla?
Surflock ANO, ale rozumně nastaven.

SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE

4mk
Registrace: 5/2005
Příspěvků: 620
Odpověď v diskusním vlákně
 

@4mk

Zablokuje se pri nesmyslene rychlem prepinani. Docilit toho vyzaduje pomerne velke usili. Prepinani mezi dvema kanaly nemuze cinit problem ani PIP. Doba odblokovani je max do 1 minuty, mluvim o Irdeto modulech/boxech.

koudelka
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 803
Odpověď v diskusním vlákně
 

koudelka

To si děláte prču. Proč nelze uskutečnit na Skylink Ready, když to doposud šlo? Byla nějaká informace, že nějakou operaci nebude od nějakého data možné uskutečnit? Co tedy vlastně mohu uskutečnit? A pro stejnou operaci mohou dle informací na netu stále uskutečnit ruské servery nabízející nezákonný sharing. A já jako pitomec, který si platí 4 karty (abych nepoužíval ani home sharing) jsem najedou takhle omezen. To je tedy paráda a výborné zkvalitňování služeb. To si pomalu začínám připadat jak (nevhodné slovo), když si platím službu u Skylinku a jinde bych jí mohl mít za pakatel a ještě bez nějakých nesmyslných omezení - asi víte na co narážím.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

koudelka

A jakou dostanu odpověď já? Že o ničem nevíš, a problém má také a jen klient? Ať volá na zákaznickou linku, kam volal a byl arogantně odbyt?! Ať vím na čem jsem :((

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Odpověď v diskusním vlákně
 

Končím

Já už na to kašlu. Skylinku jsou evidentně platící zákazníci naprosto ukradení. Dělají a budou si dělat svoje kroky bez nějakých ohledů na ně. I kdyby bylo třeba milion negativních reakcí, tak to budou pořád přehlížet. Jaké jsou dopady na zákazníky je jim úplně jedno a nějaká alibistická vyjádření si mohou strčit za klobouk. Reálný stav přesně ukazuje, jak to je. Nemá smysl se v tom dál patlat, jdu dělat něco užitečnějšího.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

To koudelka

Co je nesmyslně rychlé přepínání?
Můj příklad včera : Humax 5100S : Dítě "projelo" Jim Jam, Nickelodeon a potom nějaké MTV a TMA. Karta naběhla za 25 min.
BTW. Já Skylinku neplatím za dva programy, ale za ucelenou programovou nabídku konkrétního balíčku.
Jak jsem psal Surflock ANO, ale rozumně nastaven.

SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE

4mk
Registrace: 5/2005
Příspěvků: 620
Odpověď v diskusním vlákně
 

VŠEOBECNÉ OBCHODNÉ Podmienky poskytovania služby

3. Podmienky poskytovania služby Skylink
... Skylink zaväzuje aktivovať kartu pre príjem zvolených programov, počas aktivačného obdobia umožniť príjem zvolených programov
- je někde info o omezení?

4. Práva a povinnosti
4.1. Poskytovateľ sa zaväzuje najmä:
4.1.3. poskytovať užívateľovi informácie o skutočnostiach súvisiacich so službou Skylink a to najmä informácie o druhu a rozsahu poskytovanej služby Skylink a spôsobe jej poskytovania;
- dozvěděl jste se někdo něco?

4.1.4. ak je to možné, akýmkoľvek vhodným spôsobom v predstihu informovať užívateľa o obmedzení, prerušení a výpadku v umožnenom príjme zvolených programov, s výnimkou mimoriadnych situácií, počas ktorých je splnenie tohto záväzku zo strany poskytovateľa nemožné;
- dozvěděl jste se někdo něco?

4.1.5. zabezpečovať poskytovanie služby Skylink na bežnej úrovni a v bežnej kvalite;
- aktuálně je to méně než běžná úroveň

4.4. Užívateľ má právo:
4.4.1. na umožnenie príjmu zvolených programov, za predpokladu splnenia podmienok stanovených zmluvou týmito podmienkami či cenníkom;
- mám zaplaceno, ale možnosti příjmu jsou značně zredukované.

To jen na závěr.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

@4mk

Tady je neco spatne, ale na Vasi strane! Doporucuji udelat refresh karty. Kdyby se takto melo chovat, tak by to bylo nepouzitelne. Bezny zakaznik by nemel az na vyjimky zadne zmeny pozorovat.

koudelka
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 803
Odpověď v diskusním vlákně
 

@4mk

moje řeč! SurfLock ANO,ale optimalní nastavení atˇ fiří to,co má a nedělá to problém normálním abonentům,kteří do toho vrazili prachy... R^ :lookaround: :)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005
Příspěvků: 3 719
Odpověď v diskusním vlákně
 

Koudelka - Occamova břitva

Možná je to nepoužitelné.

Ale souhlasím, smířil bych se s rozumným nastavením např. na 4 SID. To by mě přišlo k platícím zákazníkům jako fórové nastavení. Nastavení na 2 je jako klackem po hlavě.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

ZdenekMi

Staci jen neplatit a smlouva je vypovezena. Konkurence je siroka, navic zminuje ruske servery, ale musite rychle, dokad jim to jeste jede, ale to uz je jiny paragraf ...

koudelka
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 803
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

No, díky za radu. I z toho je vidět, jak se k zákazníkům přistupuje. Takže mých 12 tisíc, které ročně platím asi Skylink prostě nepotřebuje.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

To koudelka

A jsme zase u Skylinku. Chyba je na moji straně? Jaká? Ještě nedávno žena, nebo dítě rychle projelo 5-6 programů, než je něco zaujalo a vše jelo OK. Když to samé udělají dnes, tak je TMA.

SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE

4mk
Registrace: 5/2005
Příspěvků: 620
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

Budou potřeba dětem pořídit takové ty hodiny na šachy a než přepnete, tak si budete muset odcinknout. A na další přepnutí zase počkat.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

hodiny na sach ku kazdej skylink karte to je myslim si fer :laughing:

borsalino
Registrace: 11/2008
Příspěvků: 196
Odpověď v diskusním vlákně
 

@4mk

A proc muj Humax 5100 s uplne stejnou kartou co mas ty jede normalne? Ze by zazrak? Nicmene ja nemam nic se Skylinkem spolecneho, takze ma rada by nebyla releventni.

koudelka
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 803
Odpověď v diskusním vlákně
 

koudelka

Bože, to fakt myslíš vážně?
Napsal:
Datum přidání: 24.08.2013, 11:57.13 DNES! Nahlásit tento příspěvek

ZdenekMi
Staci jen neplatit a smlouva je vypovezena. Konkurence je siroka, navic zminuje ruske servery, ale musite rychle, dokad jim to jeste jede, ale to uz je jiny paragraf ...
Registrován: 04/2009, Autor: koudelka

Pak tedy již nemám slov :bomb:
:dead: :crying:

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Odpověď v diskusním vlákně
 

Delta1

A proc bych to nemohl myslet vazne? Je to muj nazor jako bezneho zakaznika Skylinku, nejsem nic vice ani mene ...

koudelka
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 803
Odpověď v diskusním vlákně
 

koudelka

Neříjejte, že nemáte nic společného se Skylinkem nebo Irdeto :-)

ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

Koudelka

Neříkejte, že nemáte nic společného se Skylinkem nebo Irdeto :-)

ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

ZdenekMi

Jo vlastne mam, vlastnim kartu na ktere je napsano Skylink a vlastnim prijimac na kterem je napsano Irdeto :)))

koudelka
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 803
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

presne tak !

nemam rozpis programov na vsetky TV stanice, tak to proste prebehnem, co kde davaju - hlavne sportove

teraz kolko treba cakat pokial prepnem na dalsi kanal?
10s - 30s - minutu? aby mi nebloklo kartu?

RTX1
Registrace: 3/2012
Příspěvků: 5
Odpověď v diskusním vlákně
 

Koudelka

To je trochu zajímavé, když zrovna s Vámi jsme kdysi ladili parametry podmíněného přístupu pro Skylink, když chybně chodili zápisy na některé karty ...

ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 152
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra