Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Kombi nejde-opt zebra

Zaplateny balik Kombi, prijmac optibox zebra. Riadne platiaci zakaznik a nejde ani jeden program z platenej ponuky. Karta irdeto! Vysledok = koncim so skylinkom. Je drzost maximalna toto spravit a este aj vypnut zak.podporu.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

dvbinfo
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 442
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 152
Odpověď v diskusním vlákně
 

Koudelka

Na druhou stranu, jako jediný máte aspoň snahu se nějak zapojit a odpovídat. Za což si Vás vážím. Což se o odpovědných osobách z managementu Skylinky říct bohužel nedá. A vím že jsou určité hranice, za které nemůžete jít, protože by Vás zaměstnavatel pak za to popotahoval.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

Však ono ještě bude veselo i s novou specifikací na Skylink Ready přijímače, kterou musí splňovat do konce roku. To se nejspíš seznam přijímačů s touto značkou pěkně pročistí....

ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

ZdenekMi

Je mi lito, ale se mnou jste fakt nic neladil ani nenastavoval. Nicmene za svym nazorem si stojim. Ja pokud nejsem nekde spokojen a nechteji mi vyjit vstric, tak nikde nevyplakavam po netu a jdu proste od nich pryc.

Kazdemu musi byt jasne, ze bezpecnosti politika se nenastavuje pro splneni potreb cca 50 uzivatelu. Jiste kazdeho abonenta skoda, ale pokud mi to na druhe strane prinasi znacnou usporu, tak neni o cem debatovat.

koudelka
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 803
Odpověď v diskusním vlákně
 

To koudelka

Promiň, ale mám vychozeno víc, než jen 8 tříd ZŠ.
Váš Surflock s nastavením co aktuálně máte mě při rychlém přepínání programů A,B,C,D způsobuje TMU. V minulosti jsem žádný problém neregistroval.
Mé pětileté dítě většinou rychle přeskakuje mezi 2-3 programy, někdy i více.
Jak čtu zde, určitě nejsem sám, kdo má stejný problém.

SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE

4mk
Registrace: 5/2005
Příspěvků: 620
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

Ta specifikace neprinasi nic prevratneho, spise upresneni nekterych veci. Jiz dnes ji splnuje vetsina momentalne prodavanych pristroju. U tech kteri to nesplnuji je pak veci vyrobce zda se udela novy fw, zase je to o financich.

koudelka
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 803
Odpověď v diskusním vlákně
 

@4mk

A co jsi pro to udelal krome psani zde po netu? Ja kdybch mel takovy problem no tak kontakuji zakaznickou linku. Ja myslim, ze snad oni budou vedet co maji delat nebot predpokladam, ze asi nebudu prvni kdo tam vola a za druhe tam jiste maji napsany postup co v techto pripadech maji delat.

koudelka
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 803
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

Asi to nastavenie na 4 by bolo optimalne, ale ked niekto si bude na DO mackat ako na klaviri tak nic sa neda robit. Co sa deti tyka, no niekde mozno neprepinaju male deti, alebo ked uz su dost stare, treba im vysvetlit ze to nemozu a hotovo. V com je problem?
Alebo ako pisali vyssie ist inde, tam dostanete ich box,bez debaty o stvortuneroch a niekde este aj zoznam kanalaov bude fixny a neda sa upravit.A este viazanost. Tam je lepsie? Ma kazdy na vyber......sloboda!

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 14 231
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

Jenže rychlé projetí kanálů je jaksi základní funkčností satelitního přijímače. Dělám to také, když si projíždím třeba hudební stanice. Upozornění typu: "nesmíte rychle přepínat, jinak dojde k zablokování vaší přístupové karty" je jaksi úsměvné.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

Koudelka

Prosím tě, co mě asi na té zákaznické lince řeknou, kromě toho, že tato funkce již není podporovaná, rychle nepřepínejte kanály, už neotravujte a běžte případně k jinému operátorovi?
To je v podstatě shrnutí toho, co můžu očekávat.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

To pripustam, mna by zaujimalo ako to chodi trebars v zahranici kde tuto funkciu pouzivaju.Niekto pisal, ze poliaci to maju tiez a tam to je ako s prepinanim, ja poliakov nemam tak neviem. Alebo inde v zahranici kde je aktivny SL.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 14 231
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

Poláci to mají nastavené na 4 SID a pokud vím, tak žádné zásadní problémy se tam s využíváním služby nebo rychlým přepínáním kanálů neregistrují. Kdyby to tak bylo nastavené i u Skylinku, tak ani nepípnu. Jenže u nás se zase experimentuje a chtějí nás utáhnout víc, než je zdrávo.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

Preto to pisem potom sa da dedukovat, ci to je len nastavenim alebo je pes zakopany este aj inde. Predpokladam, ze irdeto take nieco poskytuje aj inde a potom je otazka jasna..... :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 14 231
Odpověď v diskusním vlákně
 

To koudelka

Zavolej si na Vaši zákaznickou linku, já tam volal a málem jsem upadl do "štrůdlu".
Když jsem řekl, že mám starší Humax cca. 3 roky, přesné označení 5100 S jsem si nepamatoval, Humax mám asi 2 roky, proto jsem volil označení starší, tak operátorka jednoznačně, až direktivně mě doporučila nový Skylink ready certifikovaný přijimač a tam problém prý nebude.

SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE

4mk
Registrace: 5/2005
Příspěvků: 620
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

Prostě náš trh je pro Irdeto pokusný. To co by si jinde nedovolili si vesele vyzkouší tady u nás. A Skylink jim k tomu rád asistuje, protože z toho má výhody.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

Ono to spise vypada, alsepon v mem pripade, ze jede pouze jeden SID a na druhy je nastaven counter, nebo timer. DM8000, ale i cokoli jineho na dvbapi.

Priklad: koukam na 1 program, zapnu nahravani z jineho programu, po cca 25min. mi 1 program vypne (no access). Zapisy nezmizi, ale dalsi uz neprijme. Pote musim chvily nechat na jinem programu a opet je moznost cca 25 min. nahravat jiny program.

Skylink rozhodne neni sam, byl jsem si jist, ze Surflock zavedou uz pri prvnich testech, ale nepocital jsem s tim, ze budou tak hloupi a drzi a hodi to na 1 program. Vzdy jsem doufal, ze to budou 4 sidy.

Kuprikladu, nove karty Viaccess, providera NTV+ maji nastaven counter tak, ze po 3dnech az tydnech se karta uzivanim streamovacich aplikaci (astra/getstream), nebo nonstop sdilenim totalne blokne. Je nutno volat opratora.
NTV+ mel snahu i zavadet nejaky ten pairing (ten existuje dlouho, v zavislosti od karty a je nutny AES klic - neni az takovy problem), ovsem nyni opet nahodil prodej novych karet za 1500 rublu(!).
Nikdo moc nebral sestavy s prijimacem.

Sky Italia ma podobne vychytavky, kde pri narocnem vyuzivani vice programu najednou, take dochazi k blokaci a odblokace je mozna pouze kontaktovanim providera.... Dobu neznam, protoze se mi to nastesti nestalo (nenahravam ze Sky Italia). V pripade "prepagatto" bych ji mohl rovnou hodit do kose.

Ja to chapu, provideri se brani, ale aby mi po 25 min. nahravani stoplo, je snad uz totalni buzerace platiciho zakaznika. Polska nc+/cyfra nalezla nejlepsi kompromis. Nebo to clovek nema spat/jist/pit/chodit mimo mistnost s TV jen aby se mohl podivat na co chce v dobu, kdy to vysilaji? Nebo si koupil 4 karty?

Takze aktualne (placene kanaly), 1 sid, ne 2. Ty 2 jsou omezene casove. Jak ctu, kazdemu se ovsem deje neco jineho. Pri prepinani mi nevypadla karta ani jednou.

wenk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 619
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

co je to za blabol kdyz rychle prepimam tak se to zablokuje. :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

image
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 1 455
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

Mám stejnou zkušenosti jako ty, je to od včera nastavené na 1 SID a ten druhý counter. Absolutní blbost, tohle je v reálu nepoužitelné. Když by to nastavili jako cyfra, tak je to akceptovatelný kompromis. Ale nejlépe by udělali, kdyby nastavili 0 SID + jen counter - tím by zamezili pirátům a ono koukat za pár mizerných tisícovek měsíčně jen nějakou omezenou dobu by nám přeci mělo stačit. Ještě by jsme jim mohli platit zdravotní poplatek, že nám šetří oči.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

@ZdenekMi

Ten counter je nejspise kvuli PIP, u ktereho se nepredpoklada delsi prozov. Je pouze informativni.

wenk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 619
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

Asi ano, ale naprosto se tím nedá přijímač použít k souběžnému nahrávání a sledování jiného kanálu. Nehledě na to, že některé přijímače po spuštění nahrávání kanálu na stejném TP, kde zrovna běží sledování, ho nepřepnou. Takže smolík. Opravdu kvalitka. Pokud si chci hodně nahrávat, když jsem pryč, tak nemám šanci. Operátor by měl dělat opatření uváženě a vždy vybalancovat poměr kvality poskytované služby svým zákazníkům k jejich plné spokojenosti i přes riziko nějakého částečného možného úniku zisku nelegálním příjmem. Stejně to nedokáží úplně omezit. Proč to jde tak nastavit u Poláků a u nás ne?

ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

Další věc je, že Skylink musí investovat ohromné částky do všech nesmyslů, které mu Irdeto velmi rádo poskytuje a vždycky když se zjistí, že to nefunguje, tak nabídne něco dalšího. A to pak všichni platíme v ceně servisního poplatku a ceny balíčků. Takže si v podstatě všichni ve službě draze platíme opatření, která nás platící zákazníky jen omezují. Což je trochu absurdní situace. Kdyby ty částky investovali do zkvalitňování služeb a jejich zlevňování, tak si pak třeba víc zákazníků koupí službu raději u nich, než aby vyhledávali nějaké pokoutní možnosti u nelegálních share serverů.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

Never tomu sharovalo by sa aj keby to stalo 5€ na mesiac. To je len vyhovorka ......bolo to doteraz tak a bolo by aj v buducnosti, bez ohladu na cenu.Lebo ta babka alebo dedko tak ako nevie ako to funguje, tak nevie ani o sharingu. Vedia to len vychcanci a oni by to robili aj tak.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 14 231
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

To je pravda, ale ti vychcánci si stejně platit normální službu nebudou. A že se Skylinku podaří tuto věc 100% omezit úspěšně pochybuji. Každý systém se dá obejít a i Irdeto má díry - je to je o čase a věnovaným prostředkům na prolomení. Proč jít teda brutální silou a znepříjemňovat život platícím zákazníkům. Boj proti pirátům a zachování úrovně služby by mělo být vyvážené. Škoda, že se do našich diskuzí tentokrát nepřipojí i pan Glisník. Rád bych si vyslechl i jeho stanovisko.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

To mozes riesit prechodom inde. Dostanes box, kde si mozno ani len nezoradis kanaly podla seba. A urcite nie 4 tuner.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 14 231
Odpověď v diskusním vlákně
 

ZdenekMi

Nechapem, preco sa tolko rozculujes, ved u Skylinku nie si viazany, treba si najst ineho poskytovatela, kde budes spokojny. Pokial Skylinku neubudne velky pocet zakaznikov, nic riesit nebude. :)

mar10
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 99
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra

@liquere
UPC prodava ICE freesat kartu, ktera jede stejne jako Skylink v cemkoli. A to bud na smlouvu, nebo predplacenku. Neni potreba zadny jeich box. Pouze u DigiTV.
Co je dulezite, zatim zbytecne neprudi zakazniky, coz je mozna jen otazkou casu, ale je to tak. Navic, jejich servisni stredisko je u nas, telefony zvedaji a team netvori to 3 telefonistky Call centra v OVA...

S tym sharingom je to samozrejme presne. Nekdo by sdilel, uz jen z principu. Ale opatreni, ktera zavadeji se sharingu ve velkem nedotknou, spise jim prihraje "byvale" Skylink zakazniky. To muze byt tvrda realita. Pro ne totiz neni problem zaplatit 15-20 karet a jeste na tom paradne vydelat, pro platiciho zakaznika je to samozrejme nemyslytelne.
Technicky je to absolutne pohodova zalezitost. Vyberou podstatne programy, ty ktere jsou nejvice sledovany, nebo udelaji nejake baliky, jako Film, Sport, Doku a ceny prizpusobi.
1 karta, 1 sid, cache. I odezvy si bude kazdy pochvalovat...

A uzivatel, ktery si plati jako blbec x let, se musi nyni prizbusobovat nejakym blbostem. Budiz, ale at se to neprehani, ze.

No, uvidime, snad se dockame oficialniho vyjadreni a uvidime v jake finani podobe bude Surflock. Pokud ve stavajici, osobne jim za to neminim platit.

wenk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 619
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 152
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra