![]() |
|
Skylink Kombi nejde-opt zebraZaplateny balik Kombi, prijmac optibox zebra. Riadne platiaci zakaznik a nejde ani jeden program z platenej ponuky. Karta irdeto! Vysledok = koncim so skylinkom. Je drzost maximalna toto spravit a este aj vypnut zak.podporu.Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 457 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 152 | |
![]() |
|
RE: Skylink Kombi nejde-opt zebraOdejít by bylo to nejjednodušší řešení. Jenže já jsem u Skylinku už řadu let a rád bych zde i zůstal. Proto se snažím vyvolat diskuzi a zatáhnout do ní odpovědné osoby Skylinku a pokusit se najít nějaké rozumné řešení, které se určitě najít dá. Navíc je zde řada dalších zákazníků a i pro ty by bylo nějaké lepší nastavení Surflocku určitě vítané. Jde spíš o princip. Jsem jejich zákazník, dlouhodobě jim platím nemalé peníze, a tak bych rád dostával takovou službu, na níž mám uzavřenou smlouvu.Já si každopádně poradit dokáži - a rozhodě tím nemyslím nic nelegálního. Ale jak jsem psal, každý systém má své slabiny. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra@mar10Skylink ma nekolik vyhod. Samozrejme o tom vi a tvrde je vyuziva. - kvalitni distribuce zakladnich CZ/SK programu. Na 1W je to odpad. Zde muselo (muj nazor) dojit k nejake delbe, protoze distribuci 3/4 programu Digital, si plati(l) TowerCom, CT. Zde se nic nezmenilo, CT si to bere z konc. poplatku a jeste se nejspise nyni deli o zisk ze SERPA od Skylinku. - pozice. Investice do pronajmu transponderu na 23,5E je proste vyssi, nez na 1W. A je kolem rada kvalitnich programu z obou stran. Ta pozice take urcite drzi znacnou cast zakazniku, i kdyby si platili treba SERPO, zbytek nabidky si doplni z okolnich druzic, multifeedy / monobloky jedou v poho. Dokonce bych rekl idealne, protoze od 13E do 28,5E neni zadny problem s prijmem na parabolach kolem 80-85cm a tim kopiruje nejuzivanejsi jazyky sousedu + anglictinu. Kolem 1W neni krome nekolika ukrajinskych stanic na 4W / 7E temer nic. A i ty planuji konec volne distribuce, nebo distribuce v Biss. Pokud tedy nekomu radis lehky prechod na jinou druzici, bez problemu, je nutno byt trochu objektivni. Pro me to problem neni, protoze mam nekolik parabol, pro nekoho to muze byt problem obrovsky, protoze ma (a muze mit) pouze jednu a prechodem se musi rozloucit s oblibenymi programy na 19E, 28E, 13E. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
doplnimAnebo se smirit s dalsi investici do nejake toroid paraboly. |
wenk
![]() |
|
wenkano upc je zatial tak, ale kto vie dokedy. Zapnu to aj oni a zase budu plne fora...?Neviem.Inde pokial viem daju svoj box, bez debaty.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE:Skylink Kombi nejde-opt zebraPokud Skylink nenabídne vlastní produkci,např:Skylink Cinema,Cinema Comedie,Cinema Classics,Cinema Hits.Skylink Sport,Sport Fotbal,Sport Liga,Skylink Cartoon...atd tak nemůže dlouho vydržet.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Skylink Kombi nejde-opt zebraV UPC koukají co dělá Skylink a v tichosti se smějí, až se za břicha popadají. Přináší jim to klienty. Takže pochybuji, že se budou v nějaké nejbližší době pouštět do stejných ptákovin. |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: Skylink Kombi nejde-opt zebraTaky jsem se rozhodoval jestli odejít od skylinku.Nakonec jsem to udělal a nelituji toho.Mám polskou cyfru+ a mám klid.Vše funguje jak má.Slovenské programy nepotřebují a klasické české programy chytám ve Středních Čechách pozemní cestou/v současné době naladěno 34 kanálů a další se připravuji/.Polština mí nevadí,jelikož pocházím ze Severní Moravy kde polská televize se dala běžně přijímat a sledovat.Navíc kdo chce, tak cyfra umožňuje pomocí splitterů mít v domácnosti více boxů. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 609 |
![]() |
|
RE:Skylink Kombi nejde-opt zebraSkylink Cinema Comedie uz Skylink niekolkokrat ponukol a nie je o to velky zaujem :)) |
robso
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE: Skylink Kombi nejde-opt zebraZkusme se na to podivat z pohledu prodejce, kterych je zde obrovska rada.Nakoupili a prodali prijimace, o ktere byl zajem, nebo na kterych meli dobrou marzi, resp. dobry pomer cena / vykon. Investovali do servisu, podpory, aby vubec karta sla a na uzivatelskych forech (kterych provoz take financovali) si lide nachazeli hotove reseni, aby jim jedna karta sla ve 3 prijimacich. Co je na tom spatneho? Zhola nic. Je to to same, jako kdyz si v obyvaku odpojim prijimac, nebo kartu a prenesu si ho do loznice. Pouze extremne nepohodlne. A nebo pro klid domacnosti, kdy ne chce chlap divat na fotbal zena na Love, deti na pohadky. Maji snad nyni platit kartu Next a detem rict, at si pohadky plati ze sveho, nebo pritlacit na vlastni penezence. Otazka bude znit: Proc jsem vyvalil tolik penez a nyni to nefunguje. A bylo mi to doporuceno prodejcem, nebo na forech. Tezke vysvetlovani pro rodejce, kdyz meli temer u kazdeho prijimace napsano "podporuje ICE karty Skylink / UPC", "Univerzalni ctecka s podporou Skylink ICE", "ctecka Conax, po nahrati fw blabla jede Skylink ICE". A ze tech prijimacu v dobe Vymeny bylo. Samozrejme, jejich vina to neni, jen to budou tezko obhajovat. Na kupte si dalsi kartu, pote co vyplazli penize za kartu Vymena, aby Vam to jelo, myslim bude v dnesni dobe kazdy alergicky stejne jako na suche "To je vina Skylinku, zavolejte jim". Obchodnik - sebevrah. A to nemluve o vicetunerovych drahych boxech, ze? |
wenk
![]() |
|
RE: Skylink Kombi nejde-opt zebraA manželce polština nevadí,protože za totáče polské 2 kanály sledovala spolu s rodiči.Až do roku 1990 než to havel zarazil a poláci museli odstranit zrcadla na českou stranu... |
Fanyn
![]() |
|
RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra@Fanyn.Cyfra+, nyni nc+ je nejdrazsi, ale porad se jim to vyplaci prave pro ROZUMNY pristup k zakaznikum, kteri je financuji. Navic Polaci delaji v dobe krize a konkurence take jina libiva rozhodnuti. Polska UPC kabelovska hodila 25 programu (ktere jsou stejne v DVB-T) divakum zadara. V nasich koncinach nonsens. |
wenk
![]() |
|
re wenkUni citacka sa nema predavat a ak ju predajca ponukal a neupozornil zakaznika ze mu to dlho fungovat nebude tak klamal. Skylink upozornoval asi od roku 2008, nepredavajte uni bude zle --- Nemôžeme brať ohľad na rôzne alternatívne dekodéry. To je skutočnosť, o ktorej odbornú verejnosť roky informujeme,” dodáva Jaromír Glisník. |
lacko9
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra@liquereMuze to byt samozrejme jako pises a UPC SurfLock zavede take. Anebo muze byt jejich obrovska konkurencni vyhoda, pokud zustanou na soucasnem stavu ochrany... Kazdopadne si myslim, ze nebudou tak zabedneni, aby nastavili Surflock na 1, nebo 2 sidy. |
wenk
![]() |
|
RE: Skylink Kombi nejde-opt zebraCitace:Skylink vďaka svojej obchodnej politike a podmienkam z predchádzajúcich rokov nesie plnú zodpovednosť za to aké prijímače používajú zákazníci tejto platformy respektíve aké prijímače ku Skylink kartám predávali predajcovia Skylink kariet. Pokud je to pravda, tak pokud prodejce Skylink karty (např. nějaký supermarket) prodával set s přijímačem s UNI čtečkou, tak to muselo být v souladu se smlouvou mezi Skylink a prodejcem, a Skylink za to nese určitou odpovědnost. Takže ono to možná není tak jednoznačné, jak se snaží tvrdit Skylink. Každopádně upozorňuji, že tuto skutečnost si nemám jak ověřit. Je to pouze na základě tvrzení v článku na DSL.SK. |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: Skylink Kombi nejde-opt zebrahttp://ncplus.pl/sklep/promocje/canalplusplatinum |
Fanyn
![]() |
|
RE: Skylink Kombi nejde-opt zebra@lacko9,samozrejme karta v unicteckach jede dal. Pouze nejede tak, jak bylo doted zvykem. Kazdy dovozce ma sve forum, takze hromatit dotazy se budou. Doted sla vetsina veci resit softwarove. Myslim, ze ted to tak jednoduche nebude. A psal jsem - ...prijimace o ktere byl zajem. Povetsinou na E2. Nikdo neni nadseni ze Skylink ready, ja nevim, zda to vubec nazvat prijimaci. A ti, co si je poridili nebudou mit problemy zadne, po ukonceni testu a zavedeni. Pouze Ti, kteri investovali do drazsich prijimacu zustanou ve statusu omezeneho prijimace Skylink ready. Pokud by bral Glisnik sva vyjadreni vazne, tak neprodava karty vymena, nemohl by si to dovolit. Musel by nabidnout sety s prijimaci. V dobe prodeje karet vymena pouze tvrdil, ze karta pojede s certifikovanym systemem Cryptoworks, nebo Irdeto. Kdo mel moduly Cryptoworks, po koupe vymeny okamzite zjistil, ze jde o lez. A napravy resil bud vyrobce CAM modulu, nebo jednoduse cast modulu sla do supliku. To same s prijimaci. Jemu rozhodne nejde o to, v cem bude karta pouzivana, pouze dalsi "maximalizace zisku" z jeho strany. T.j. dalsi investice od zakazniku. Nejdrive si zacal vybirat SERPO od divaku, kteri leta sledovali pozemni programy ze satelitu zadarmo. Distribuci nezajistuje, urcite ne jeji vetsi cast, Skylink. No a nyni si doslapl na nejnarocnejsi platici divaky, kteri investovali do kvalitnejsich prijimacu a jeste financuji vlastni provoz teto sluzby. Je na nich, co s tim. |
wenk
![]() |
|
RE: Skylink Kombi nejde-opt zebraA jeste dodam.Jakou duveru asi zakaznik ma ke Skylinku za posledni roky? Tato sluzbe funguje bez garanci, s mizernym servisem a bez zpetne odezvy. Tzn. samozrejme zadnou. Problem s tim nemam, dnes tak funguje temer kazda spolecnost, bez rozdilu. Jen mam zato, ze to je jejich nejhorsi mozna cesta. |
wenk
![]() |
|
re ZdenekMiSkylink upozornoval na kazdom stretnuti predajcov ze uni citacka sa nema predavat. Bola nastolena aj otazka na stretnuti skylink preco sa predava uni citacka s kartou skylink napriklad aj v obchodoch N*Y, TE**O, O**Y a preco sa tomu skylink nebrani - odpoved skylinku bola zaslali sme tam upozornenie ze to nebude fungovat a predavalo sa veselo dalej - cize (obchod / retazec / "predajca odbornik") nic nezmenil - naco vsak to teraz ide je to lacne. |
lacko9
![]() |
|
RE: Skylink Kombi nejde-opt zebraSkylinku z prodeje karet a náběru abonentů samozřejmě šly peníze, takže se možná nebránil až tak vehementně. Pokud měl s prodejcem karet uzavřenou smlouvu, tak možná mohl udělat víc než jen rozeslat dopis (alibistické řešení). Ale to už je vcelku jedno, protože to aktuální absolutně nesmyslné restriktivní nastavení funkce SufrLock se dotýká všech přijímačů bez rozdílu. |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: Skylink Kombi nejde-opt zebraTak ja nevím zase to nejde asi pujdu podat tresní oznamení za podvod protože na infolince s nima není řeč... ja si to zaplatil a věčně to nejde a je to od doby co začaly testovat surflock apod ochrany do tý doby ok nebyl problem... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 039 |
![]() |
|
RE: Skylink Kombi nejde-opt zebraBez toho že je to lacne bi to nikto nekupoval,stačí sa poohliadnuť do zadu koľko bolo predplatiteľov SAT PAY TV pred príchodom DIGI.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
re tomprodhalte ake prijimacie zariadenie pouzivate pre prijem skylinku - presnu znacku prijimaca |
lacko9
![]() |
|
re pele1ale teraz je placu dost - cena nie je vsetko |
lacko9
![]() |
|
RE: Skylink Kombi nejde-opt zebramam Humax CRCI 5500+ jeste před tydnem žadny problem aktivace balíčku mini před mesicem platba kartou aktivace temer ihned vše slapalo jak ma spokojenost ted to pořád nejde jen placene nejdou ostatní vše v pohodě. když mi na infolince tvrdí že nemam ready prijmac tak proč mi jdou jine neplacene programy v pohodě jsou snad v jinem kodovaní!?tresní oznamení je poslední zoufaly počin ktery mohu udelat sice neverim že si pomuzu ale alespon Skylink uvidí že si lidi nenechaji sr...na hlavu. je to moje poslední platba u Skylinku koupím antenu na DVB-T a sat necham na volné programy.Tohle co ted Skylink předvadí je neakcepovatelné! |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 039 |
![]() |
|
re tomprpokial mate HUMAX CRCI 55OO+ tak ICE karta ma fungovat |
lacko9
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 152 | |
![]() |
|
![]() |