![]() |
|
LG 42LM660S- kostičkování některých programůAhoj, mám problém s TV LG 42LM660S. Po zakoupení fungovaly všechny programy,jak měly, ale postupem času se to zhoršovalo a momentálně mi jde plynule jen Nova HD, Prima Love a Zoom. Ostatní "kostičkujou" a přeskakuje tam zvuk nebo někdy to vypne úplně a vyjede nápis "Žádný signál".Může mi někdo z vás prosím poradit, co s tím?? Volal jsem i do LG servisu, udělal si i video, ale protože to ze začátku bylo nepravidelné, tak se jak na potvoru závada neprojevila v době přítomnosti technika a tak nějakej inteligentní operátor řekl, že porušuji pravidla servisu a na další servis nemám nárok i přesto, že jsem měl video, kde to bylo nahraný... . Prosím o rady co s tím. Díky moc, A. |
Alejandro
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: LG 42LM660S- kostičkování některých progra...Pokud máš tu možnost, zkusil bych jiný přijímač, aby byla vyloučena chyba v nastavení paraboly nebo špatně fungujícím lnb, koaxem atd.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: LG 42LM660S- kostičkování některých progra...jinak koukám že jsem mluvil o satu, ale to z Tvého příspěvku nevyplývá, zkus napsat více jde o DVB-T/DVB-S, je to rozvod u RD v paneláku, jaký operátor eventuelně...?zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: LG 42LM660S- kostičkování některých progra...zkoušel jsí vypnout z elektrikyCvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
RE: LG 42LM660S- kostičkování některých progra...Někdy jde o detektivku,zjistit kde je problém.Pokud ti Tv hlásí žádný signál a kostičkují programy tak bych to viděl na parabola+LNB.Vem CA modul+kartu a vyzkoušej v jiném přijímači.Pokud karta a modul v jiném přij.pohraje v poho. a komplet(parabola+LNB)je v pořádku,tak vidím problém v CI rozhraní TV= jiný SW. :8) |
MT543
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
re :LG není žádná hitparáda,všimnul jsem si,že hodně jejím modelům vadí kde jaká nestandartní záležitost ve streamu multiplexu.Když spouštěli digitál z Javořice,tak na muxu 1 snad všechny LG nepravidelně kostičkovaly.Radiokom musel něco přenastavit,nebo vyměnit,už si nepamatuji.Teď aktuálně zase některým LG "nechutná" multiplex 4 a 7 - a to tak,že se ani multiplex nenačte..Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: LG 42LM660S- kostičkování některých progra...a je dost LG televizorů, kterým po čase přestane terestrický tuner chodit uplně. Kdyby si lidé před koupí televizoru občas pročetli diskusní fora a ne jenom letáky z marketů a ceny s tučnou kurzívou...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: LG 42LM660S- kostičkování některých progra...nedorostl před parabolou strom.Pilou se to dá pořešit. |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
RE: LG 42LM660S- kostičkování některých progra...To je zas napsaný, "jak když BÁBA vaří kaši - proč se zdrcla".?? Kolego :1. signál je DVB-T ? 2. Anténa vlastní, nebo STA, nebo kabel, (SAT. parabola). ?? Okolní vysílače ?? |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: LG 42LM660S- kostičkování některých progra...jde o rozvod v RD, je to bez satelitu, set top boxu, ani u žádného operátora...signál je DVB-T...omlouvám se za špatné nebo necelé informace, ale jsem v tomto oboru laik a ty odborný názvy jsou pro mě jak španělská vesnice... |
Alejandro
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: LG 42LM660S- kostičkování některých progra...Dobrý den, zkuste prosím uvést pramen svých informací o poruchovosti televizorů LG. Děkuji |
zoufalec
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
zoufalecosobní zkušenost z praxe.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: LG 42LM660S- kostičkování některých progra...To nebude TV LG, chyba je u Vás v anténě : nastavení nebo nemá vyhovující zisk, nemáte přípojný koax. kabel z : Lídlu, Tesca nebo od Rákosáků, a vliv má i počasí. Ti technici co zkoušeli ? |
CES
![]() |
|
Saxonkdy se ta poruchovost začne projevovat? Už jí mám 11 měsícu bez závad, tak abych věděl kdy začít čekat nějakej problém.:lookaround: Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemilTo by nechodilo nebo se sypalo i Philipsů, LG je jejich dítě. Buď v klidu. R^ :) |
CES
![]() |
|
RE: LG 42LM660S- kostičkování některých progra...zopár LG mi rukama prošlo, mám kontakt do Wroclavi na NDale tuner sem zatím nepotřeboval !!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |