![]() |
|
Premier LeagueMůže někdo poradit, kde se dá normálně koukat Premier League.Uz mě to nebaví u nás na SK, samej sportovní kanál a nič na něm. Udělaj kanál pak ho prodaj abys měl 150 satelitů aa za všecky platil. Pořídiš si je a za půl roku to zas změní. Prosím poradit klidně si to koupím nech můžu koukat bez cirkusu skylinku,digi,magio. Klidně radši budu koukat kde bude komentář arabsky ;) dik moc všem. |
Patrik1972
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 9 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
RE: Premier LeagueTak se divej na CT SPORT a nevotravuj!!! |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
RE: Premier LeagueTak se divej na CT sport a nevotravuj!!! |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
RE: Premier LeagueBaryn ještě řekni že se ti ten fotbal líbil? To byla hrůza. Snad se to dnes spraví?? Ale sem sklamany úrovni! |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
Uvidímeco dnes předvedou citizens v derby s united :OSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 788 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Premier LeagueJa som to vyriesil takto a to nerobim reklamu! Pozri si cennik magio sat, objednaj sluzbu komplet + 2x magio box s podporou nahravania, vsetky ceny v cenniku musis delit dvoma! A mas vsetko!Ja to mam takto zo susedom, kazdy mame vlastny sat.prijimac ja s motorom,oni poslu LNB so styrmi vystupmi-natiahnes druhy koax,jeden vstup ide do prijimaca s motorom,ktorym natocis motor na 4W, zapnes Magio box a kukas a kukas...a ked sused abo Ty nemas motor, tak poslu parabolu,drziak na stenu a aj hmozdenky!Nemas lacnejsie na angl.ligu...Posielam link: http://www.telekom.sk/osobne/televizia/magio-sat/ http://www.telekom.sk/osobne/televizia/magio-sat/tv-kanaly/ ...už dlho lovím...
|
casar2
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Premier LeagueKdyž tam zapojili Digisport 2,tak byl přes víkend odkódovaný. Ta kvalita byla pod úrovní Youtube RvDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Premier LeagueSom pozeral aj ja Magio Sat.Ibaze free je to len do konca roku, potom zacnes platit az sa ti budu ocka prevracat.Aj kvalita nie je bohvieaka. Ono keby to bolo stabilne nevahal by som. Aj Digi, ale oni stale vymyslaju, narobili kanalov a nic na nich. A potom ten kupuje toho, potom zasa ten toho. A stale vymyslaju. Jako skylink. Kupoval som to, ze dozivotne zadarmo, teraz si tam praskli 14,20EUR ze servisny poplatok.Co bude o rok 50EUR.Mne tych 85EUR kto vrati za kartu ked som to kupoval? Takze na SK si z PL nebudem nic zacinat. ;) |
Patrik1972
![]() |
|
RE: Premier LeagueTak teda este raz ....Staci si poriadne precitat moj prispevok a podmienky Magio SAT komplet * Nové športové kanály budú do konca roku 2013 poskytnuté v cene za službu Magio Sat. Od 1.1.2014 budú dané kanály súčasťou najvyššieho programu služby Magio Sat, tzn.Magio SAT komplet/este raz opakujem : beries 2x magio sat prijimac s podporou nahravania-jeden bude u teba druhy bude inde.../celkovu cenu za magio sat komplet delis dvoma tzn.,ze 14,99e je cena za magio sat komplet +1,99€ magio sat box +1,99€ druhy magio sat box, a kedze mam od nich aj internet,tak mam zlavu este dole -2€...tzn. cca 8,50€ kazdy zaplati mesacne, ale az od 7-24 mesiac, 1-4 mesiac nejake 2,50€/kazdy, 5-6 mesiac 4,98€/kazdy, 7-24mesiac 8,50€/kazdy ! Ak vies citat aj medzi riadkami pochopils....ak nie nuraj na nete a kukaj sracky s machulami.....,a ku kvalite staci si prepnut HDMI rozhranie va magio sat boxe na 1080i a je po to pozaretelne, viem co je to kvalita mam Vantage 8000HD!Si to vyrataj,ze kolko das za Cyfrove karty eur a kolko tunak. Vsetko... Zdravas Vam.... ...už dlho lovím...
|
casar2
![]() |
|
RE: Premier Leagueaby som ja platil za posrate magio 15e mesacne. :laughing: |
1romeo1
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
RE: Premier LeagueZase jeden, co necita len tam flasne svoj primitivny prispevok......už dlho lovím...
|
casar2
![]() |
|
RE: Premier LeagueHele Casar2 poyeraj si magio a neotravuj. Praveze ma pravdu ten co napisal 15EUR nie co vypisujes ty.Mas prenajom toho a zacnu ti pocitat neboj sa tak tu nepis blbosti za 2,5EUR. Asi citas medzi riadkami. A do konca roka a potom co zasa platit?Pozeraj Magio a neotravuj chlape. Rv |
Patrik1972
![]() |
|
RE: Premier Leaguehttp://www.telekom.sk/osobne/shop/...už dlho lovím...
|
casar2
![]() |
|
RE: Premier LeagueNeviem co to tu furt kopirujes ale skus si to dat do prehliadaca a uvidis Trumpeta vravim nechaj si svoje Magio Sat a pozeraj si. Potom sem daj fakturu za prvy mesiac ok :laughing: |
Patrik1972
![]() |
|
RE: Premier LeaguePatriku,Patriku, skus si poriadne precitat moj rozpisany prispevok, ale prosim podrobne...a mozno to pochopis! Fakturu uz davno mam a presne podla toho rozpisu, co som napisal!Vies, moj pekny, aj FreeSat som ma na polovicu s kamosom,staci len nurat a pocitat, a aj Skyllink mam teraz na polovicu! Ako? Takto-ja ku svojej skylink karte som si objednal KOMBI balik+HBO Max Pack+druhu kartu na ktorej ide vsetko to, co je na prvej zaplatene a ta druha karta je u suseda! A zase vsetky platby delis dvoma, ak vies co to znamena!!!Vies kolko ludi ma aj v susednych cechach Magio Sat s kamosom z SK na polovicu, mozes ma urazat kolko chces, ja Ta len prosim citaj, to je zaklad dnesnej tazkej doby, ze musis poriadne citat, aby si sa vyznal, lebo potom ojeb....u Teba, pimpilinko. Admin , poprosim daj mi BANAN-a! Dik ...už dlho lovím...
|
casar2
![]() |
|
casar2to chce klud, Patrik 1972 tuto temu zalozil, aby niekoho vyprovokoval, co sa mu aj podarilo a taky 1romeo1 tu stale dookola ponuka svoje zdielanie, ja vyuzivam tiez Magio, ale cez IPTV a ponuka HD sportovych kanalov u nas nema konkurenciu :) |
mar10
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Premier LeagueDik za podporu.Tiez som rozmyslal na IPTV Magio/myslis,ze Patrik vie co to zmnamena?/,nepada a nezamrza Ti to? Mam od nich Magio internet,lebo byvam rodinnom dome,a UPC net tu nie je natiahnuty,preto som volil Magio SAT.Cafko ...už dlho lovím...
|
casar2
![]() |
|
casar2mam optiku a bez problemov, ale s dsl nemam skusenost |
mar10
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Premier LeagueOK,dikR^ ...už dlho lovím...
|
casar2
![]() |
|
RE: Premier LeagueHele Mudrlante stale dokola, kurna kazdy nema susedov ako ty,ked to beries takto najdi este dvoch a hura budes to mat zadara. Tak tu fakturu daj sem nech su mudri aj iní.A uvidime kolko platis naozaj. No a este uvidime po N.roku ok.Sem s fakturou. Inak mohol by si vzmenit Pociatka na ministerstve co ty na to? Deleno 2 no deleno 4 zadara ZAZRAK chlapi R^ . |
Patrik1972
![]() |
|
RE: Premier LeagueA este si zabudol pridat 60EUR za aktivaciu, tak len pocitaj a fakturu ukaz za mesiac, potom uverim. |
Patrik1972
![]() |
|
RE: Premier LeagueTy si riadny (nevhodné slovo), zavolaj na 0800123456, ak si v Telekome, mas to gratis,preklikaj sa na TV sluzby a tam sa vyspovedaj, su tam za to platení, aby pocuvali takych pacientov ako Ty, ak nie zastav sa v najblizsom Telekom centre a pytaj sa,pytaj sa, pytaj sa! Si myslis , ze by som za tie roky co natacam parabolu/zacinal som na PACE 800 a skoncil na PACE 534GP pred digitalom/ na orbite isiel do niecoho, co nemam preverene! Sa tu obcania smeju na Tvojich prispevkoch...opakujem citaj,citaj,citaj...ak, samozrejme vies, ale saj pytaj...Nebudem sa uz viac zapajat, si pod moju uroven, ked nevies inteligentne diskutovat, nieco sa Ti snazim vysvetlit..ved Ti si sa pytal ako prijimac lacno ang.ligu.Ja som sa Ti nieco snazil vysvetlit a Ty to nevies spracovat.... S panom bohom, idem od Vas... :bigeyes: ...už dlho lovím...
|
casar2
![]() |
|
RE: Premier LeaguePozeraj Magio a neotravuj :scared: |
Patrik1972
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |