![]() |
|
Anglické stanice ze satelitu v PrazeDobrý den,jsem z Prahy a pořídil jsem si satelit s parabolou 80 cm, hlavně kvůli sledování anglicky mluvících stanic. Technici mi jej nasměrovali na Astra 1, ale nabídka stanic v angličtině je tam docela slabá (pouze zprávy). Můžete mi prosím doporučit, jaký satelit přijímat, abych měl více anglických nekódovaných stanic? Případně bych i platil "rozumný" poplatek za příjem kodóvaných, ale upc apod. mají převážně stanice v češtině. Děkuji za pomoc |
pmadr
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
to pmadrTady máš mraky anglicky mluvících stanic.https://www.parabola.cz/prehledy/televize-digital/28e2/ Stačí trochu pohledat. |
bora
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
moj navrhUPC Direct na 0,8 W ma dostatok stanic, ktore maju viac zvukovych stop, teda myslim tym aj anglicke.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
to borahttps://www.parabola.cz/prehledy/televize-digital/28e2/ jsem viděl, ale pro příjem těchto satelitů v Praze je prý potřeba parabola 160 cm a větší |
pmadr
![]() |
|
to pmadrpokud ti stačí kmitočet od 11,222H-12643V,tak by ti myslím 80ka parabola měla stačit.Nebo se pletu? |
bora
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
pmadrTen kdo ti to řekl,tě okecáva a od něj radši hodně daleko.Nesmím být sprostej,dostal bych ovoce.28,2 chytám skusmo i na 33 technisat(JZ čr),pravda,že né všechny.Dobře seřízená 80 ti bohatě stačí,na to co stihneš pozerat.S ní zkoušeno v Klánovicích cca 6 let zpět |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
děkujiděkuji všem za info, zkusím přeladit na 28,2 |
pmadr
![]() |
|
RE: Anglické stanice ze satelitu v PrazeKolego hlavně si nepořizuj tu zlodějnu od UPC, jak Tě tady nějakej chytrák radí :fuming: |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: Anglické stanice ze satelitu v PrazeVětší průměr paraboly je nutný na BBC, ITV nebo Channel5, co vysílá volně. 80cm parabola určitě stačí na FTA low-end kanály...Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
RE: Anglické stanice ze satelitu v PrazeBBC a ITV HD je zapotreby ozaj vetsi mam 110 al a jde to ale kdyz prsi tak hd nejdou vychodni cechy. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
prahav praze na 80cm emme esse multifocus se středem na astru 23 stupňů, takže šilhání na 28,2. lnb nikterak famózní, ale docela obyčejný faval. a výsledek: bbc hd 1 a 2, itv hd za dobrého počasí jedou bez rezervy. za deště nejdou. ale jdou v sd rozlišení i za deště itv 1-4, bbc 1-4, channel 4 (a všelijaké klony itv+1, itv2+1) ... bude nám smutno, až vypustí nový satelit, který nám tuhle nádheru zastaví ... |
lastopia
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: Anglické stanice ze satelitu v PrazeTo ano ja jsem tam koukam na ty programy a byvaj tam zajimave veci a hlavne live a pak kdyz to nepujde kdo by mnenil parabolu obrovskych rozmneru hm? |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: Anglické stanice ze satelitu v PrazeNa 28E je sice spousta nekodovanych programu v anglictine, ale kvalita nizka. To tedy pokud nepocitam BBC/ITV/CH4/CH5, ktere za par mesicu budou neprijimatelne na mensich parabolach. To bych spise videl na to zaplatit ten "rozumný poplatek" a neco si predplatit. Jak vysoky je "rozumny poplatek" je subjektivni. Moznosti je spousta a asi nejvyhodnejsi bude Sky Italia na 13E. Pokud bys chtel programy kompletne v anglictine, tak pak jedine Sky UK na 28E. I to se da sehnat celkem bez problemu a ceny jsou, vzhledem k poctu kanalu, taky slusny. Akorat je problem, ze se jeste k tomu musi platit poplatek za zprostredkovani cca 200 EUR rocne, pokud nemas nekoho v UK, kdo uzavre smlouvu na sebe. Sky UK se totiz neda legalne v CR predplatit. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: Anglické stanice ze satelitu v PrazeJo a zapomnel jsem na paket BBC/CH4 na 27W. Ten se da, myslim, prijimat piratsky, takze zadarmo. Akorat kody se obcas asi zmeni a je potreba cekat na nove. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: Anglické stanice ze satelitu v Praze@drhans: sky uk smlouvu lze stoprocentne uzavrit na svoje jmeno, lze platit kreditni ci debetni kartou vydanou treba v cr, jediny co je k tomu potreba adresa v uk ( na tuhle adresu prijde smlouva), coz pokud nekdo ma nejakeho znameho neni problem, v dnesni dobe sky uz ani nekzjistuje zda majitel dane adresa v uk radne plati koncesionarske poplatky BBC, tudiz bez problemuT90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
![]() |