![]() |
|
POZOR na praktiky Skylinku!Pro Vás, co už nevyužíváte služeb Skylinku, dejte si pozor na novou ,,zlodějskou,, praktiku.Skylink už asi dva roky nevyužívám a od té doby mně stále někdo ze Skylinku volal a nabízel jejich převratné služby. Samozřejmě jsem vše odmítal. Dnes mně bez jakéhokoliv upozornění přišla ze Skylinku obálka za 349 kč. Přitom jsem si nic neobjednal! To samé se stalo dnes i dalším členům rodiny. Text zeditoval moderátor redakce. Datum editace: 05.10.2013, 17:58.44
|
Fred
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 132 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 258 | |
![]() |
|
RE: POZOR na praktiky Skylinku!2.Ach jo! :crying: To bude asi na dlouho viď! Já to věděl!Tak si znova přečti celé toto vlákno https://www.parabola.cz/forum/topic-78852/ Tam si tvrdil to samé! Prostě se to omezilo jen na FaH a zřejmě jen na některé karty! Rv :crying: Rv Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
Delta1"Prostě se to omezilo jen na FaH a zřejmě jen na některé karty!",a to je právě ta informace,kterou nikde nemáš podloženou,zřejmě R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
Delta1Nic jsem nevyměnil. Smit CRW mám v TechniSat TechniStar S1.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: POZOR na praktiky Skylinku!Ano mohu potvrdit, testují na FaH ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
pierrepetr3.Člověče už pochop, že se věnuju Skylinku fakt hodně, jako klient, prodejce, montážní firma a nejen této platformy! Řeším tím mnohem více stížností-výtek-nářků-výpadků a všeho na co si jen zpomeneš.Než mě tu někdo nařkne, že brečím, tak aby bylo jasno: Jen upozorňuje na to co se děje, a proč se tomu tak děje! A jsem smutný z toho, jak nikdo nic neřeší a informovanost je na bodu mrazu! Já musím řešit negativní důsledky změn!!! Pokud by M7 Skylink komunikovala se svými partnery a zákazníky, nejlépe na rovinu, tak by nebylo těchto a dalších témat! Jenže to by musela trochu poopravit stupi.dní vzorce západního řízení. Něco udělám a ono to nějak dopadne, třeba si toho nikdo nevšimne a pokud už, tak mu řeknu, že je to jen jeho chyba v jeho zařízení! Chci dosáhnout prostě lepší komunikace! Být včas připraven na řešení možných problémů při plánování atd...Jasné?! :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
drobečkuz čeho vychází tvé tvrzení?,nepíšu,že nemůžeš mít pravdu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Delta1plně souhlasím s tvým zbožným přáním R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: POZOR na praktiky Skylinku!Vychází z vlastního ověření na oscamu, je to jasná věc ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
drobečekano rozumím,tedy pro tvoji kartu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: POZOR na praktiky Skylinku!FaH je na vsetkych kartch,kde je zakupene opravnenie, s rovnakymi parametrami . Keby dokazal niekto z Irdeta zistit, preco to niekde ide a niekde nie, mozno by to aj opravili .Mala pomocka: karta si pamata. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
pre Delta 1"Pokud by M7 Skylink komunikovala se svými partnery a zákazníky, nejlépe na rovinu"ale veď komunikuje - z partnerov robí fackovacích panákov a niektorým zákazníkom posiela nevyžiadané bezdokladové dobierky na účet :8) ... a najmä , ponúka kopec zábavy :) |
zuma
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
Co to tu pořád řešíte?Skylink to "prostě zkouší", jestli se někdo nechytne, jako to zkouší spousty jiných firem! Všelijaké nadace na pomoc dětem posílají taky obálky se složenkou a nic z toho neplyne a neběžíte to hned zaplatit! Kdybyste si byli VČAS vyměnili karty, nechodilo by vám nic, třeba jako mě a ostatním sousedům......... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
Tondachprepáč ale miešaš jablká s hruškami ...ešte raz Ti to napíšem : "bezdokladové dobierky na účet" to je iný level ako zasielanie pošt. poukážok :-/ |
zuma
![]() |
|
zumaNic nemíchám! Píšu o tom, že to Skalink zkouší někoho chytit stejně tak, jako jiní a jako příklad uvádím ty nadace! Skylink to zkouší se zásilkou na dobírku! Nikdo nikoho nenutí takovou zásilku přijmout! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: POZOR na praktiky Skylinku!Zuma neměl si tu zásilku převzít a měl bys klid od m7. Kdo ti za to může. A nebo si měl vyměnit když to bylo zadarmo. Když si nic ne objednám tak nic neprebiram. Čemu na tom nerozumíš! |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
Bratjaved v piatok bola stretavka a co padol Tisovec ? Fasisti utocia ? :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: POZOR na praktiky Skylinku!Aj tak Ste si vsetci tie karty kupili . A teraz chodite len otravovat snimi, lebo Vam nejdu tak ako Ste si predstavovali. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
satman1ja už neviem, ako to napísaťa/ ja som si dobierku neprebral ( ani ďalšie ) , ktoré mi posielajú z P.O.Boxu v Čadci b/ chcel som poukázať na nekalé obchodné praktiky "SKYLINKu " , zneužívanie a zavádzanie verejnosti / aj prostredníctvom SOI ap. / c/ a vôbec , nemá zmysel sem niečo písať, tento plátok ( parabola.cz ) je silne pod vplyvom "SKYLINKu" a ich prisluhovačov, od demokracie má už veľmi ďaleko, mazaním tém a príspevkov len dokazuje kto admina drží .. ...e |
zuma
![]() |
|
zuma"... silně pod vlivem Skylinku".Nebude to dokonce tak, že příspěvky, které kritizují Skylink (samozřejmě kromě tvých) si sem zapisují sami ze Skylinku aby mohli vyniknout jejich přisluhovači? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
All + zumaProstě pokud M7 Skylink chce být dobrou platformou i do budoucnosti, tak bude muset pozměnit svůj současný přístup. Pokud ho nezmění, tak to s ní půjde jako s DIGI atd..Je jen otázkou kam to chtějí dotáhnout! V současnosti akorát nahrávají konkurenční platformě, kde působí několik bývalých zaměstnanců této platformy a snaží dost přetáhnou klienty jinám! :-/ Takže se vzpamatujte dokud to ještě jde?! :lookaround: Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: POZOR na praktiky Skylinku!Tak že u Freesatu působí několik bývalých zaměstnanců Skylinku nejlépe dokazuje fakt, že již více než dva měsíce nejsou schopni opravit rozpadajíce se obraz na NovaSportHD a na infolince to "opravují" tak, že informují o tom, že na kartu ihned posílají autorizační zápisy. Tady si člověk opravdu nevybere. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE:POZOR na praktiky Skylinku!Tak kde je Jarda G,at se vyjádří k celkové problematice u Skylinku.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Jardaby musel být deb.l,kdyby strkal hlavu do hnoje,tyhle naše kecy jsou jen drbárna R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
bretahbretah žádný obraz se nerozpada. Chyba na gauči! Kup si pořádný zařízení.. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
satman1Aha ty si platíš Freesat ?Vždy chválíš pouze šitlink nepřekoukl jsi se? :razz: Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 258 | |
![]() |
|
![]() |