![]() |
|
POZOR na praktiky Skylinku!Pro Vás, co už nevyužíváte služeb Skylinku, dejte si pozor na novou ,,zlodějskou,, praktiku.Skylink už asi dva roky nevyužívám a od té doby mně stále někdo ze Skylinku volal a nabízel jejich převratné služby. Samozřejmě jsem vše odmítal. Dnes mně bez jakéhokoliv upozornění přišla ze Skylinku obálka za 349 kč. Přitom jsem si nic neobjednal! To samé se stalo dnes i dalším členům rodiny. Text zeditoval moderátor redakce. Datum editace: 05.10.2013, 17:58.44
|
Fred
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 132 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 258 | |
![]() |
|
satman1Je logické, že ty si stěžovat nemůžeš, když si to oficálně nepředplácíš. Novasport HD u Freesatu má rozpady obrazu, o čemž Freesat moc dobře ví, viz. jejich oficila facebook page. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
bretahbretah já bych si freesat nikdy nepredplacel. Nestojí to za to m7 je lepší a levnější!! |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
satmamsatmam freesat je přece nejlepší tam jsou nejkvalitnější hd a vše a je aji suprovni a nejkvalitnější technická pomoc. Jak tady fsichni píší. Tak může být chyba jen na gauči. Podle toho usuzuji. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
Pre pána GlisníkaPán Glisník vidíme aj podľa Vašich reakcii,že sa Vás veľmi dotýkajú kritické pripomienky na službu Skylink.Vy si ale môžete dovoliť názor napísať, potom ale dlho nereagovať. Predajcovia v priamom kontakte zo zákazníkom takto ale postupovať nemôžu. Niekoľko krát som Vám aj ja položil otázky, Vy ste ale nikdy neodpovedal. To problémy neposúva dopredu, iba to otravuje čitateľov. Ako som písal priamy kontakt na Vás nemám, dovolím si verejne jeden námet. Je to vytvoriť diskusnú skupinu predajcov na webe „Pre partnerov“ Takto by predajcovia a manažéri služby Skylink prestali otravovať ostatných čitateľov. Ďakujem Bartko predajca služby Skylink .......
|
Jano11
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
pierrepetrNapsal:Datum přidání: 06.10.2013, 21:02.28 Delta1 " Prostě se to omezilo jen na FaH a zřejmě jen na některé karty!",a to je právě ta informace,kterou nikde nemáš podloženou,zřejmě Registrován: 05/2006, Autor: pierrepetr .......................................................... Tak už máš informaci podloženou! :) https://www.parabola.cz/zpravicky/20625/skylink-zahajil-dalsi-fazi-testu-surflocku/ Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
stastickoEste stastie, ze som si nedal zaviest skylink, fuj. |
majky
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 202 |
![]() |
|
Axn scifi bude?Kdyby skylink měl axn sci-fi, tak bych si ho klidně i předplatil :-)Jo a nevyžádané dobírky neplatit a je to :-) |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
Delta1díky za info,teď můžeme nadávat oprávněně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 258 | |
![]() |
|
![]() |