![]() |
|
hdbox 9105+Zdravím všechny a chci se zeptat jestli někdo ví o nějakých stránkách s tímto HD boxem, kde je určitý SW a k tomu patřičný , "fungující" plugin mcas,oscam na kartu ICE.Zatím jsem takové stránky nenašel vím o satdigi,abforum,elano,ale všude se to musí zkoušet a hledat.Pokud víte někdo víc napište děkuji.Tedˇtam mám 2.10.67 + MCAS EMU MCLIENT 01052012 .CHtěl bych sw 2.11.34,ale jaký MCAS? Nebo víte o lepším SW .Děkuji všem ochotným odpovědět. |
romann
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 96 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: hdbox 9105+Registruj se do diskuse v abforu Hdboxum je věnován celý oddíl dá se stahovat taky na webu od prodejce v SR a ze serveru co je uveden na abforu. Víc upřesnit asi nesmím.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
Třebasapro.cz na FW.Ale stačí napsat do vyhledávače to co potřebuješ a budeš doma. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
RE: hdbox 9105+Můžete mi říct, na co je takové fórum, kde se nesmí konkrétně odpovědět a jenom se doporučuje vyhledat na Gogole? Rv |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
vlcekopravdu máš pocit,že jsme mu dostatečně neodpověděli? ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
RE: hdbox 9105+Myslím si, že by dobré napsat konkrétně, který SW a jaké plugíny, podle vlastních zkušenosti. Mně by to taky samotného zajímalo. Stáhnout není problém, ale co stáhnout? A tady by bylo dobré využit zkušenosti vlastníku hdboxu FS 2105+ |
vlcek
![]() |
|
RE: hdbox 9105+FS 9105+verze zavadeče L 7.26 verze HW HS 7819 1.00 verze aplikace HS v2.11.53 verze API duben 2013 verze dat FDU v1.4 oscam R^ Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: hdbox 9105+a preco si neupdatujes box a nestiahnes pluginy priamo cez zo servra od revisa alebo teho predajcu co si spominal. sam som skusal a jak mcas tak oscam su uz nakonfigurovane pre ICE karty. |
betaar
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: hdbox 9105+romann:Gunter ti poradil dobre, urob podľa tej rady. vlcek: Hľadaním sa učíme, ale gunter radil konkrétne, nie že má hľadať Googlom. Hdbox 9105+ síce nemám, ale určite je funkčné toto: fw v2.11.57 a MCAS 130705. |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: hdbox 9105+... choď do pluginov, stlač modré tlačidlo- načítať plugin, stlač červené tlačidlo- server, napís reviservis.sk/up - a zvoľ si aktuálne pluginy na načítanie..... R^ - máš tam mcas, oscsam aj mgcam ...- aktuálne nakonfigurované pre čítanie kariet cs providerov a aj niečo naviac tam nájdeš.... ;) |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: hdbox 9105+Díky všem,určitě jste mi pomohli. |
romann
![]() |
|
EmanHledáním se učíme, ale dobrá rada je nad zlato. |
vlcek
![]() |
|
vlcekKdyž už si pořídíš domu Linux přijímač, měl by jsi znát alespoň základy. Mne taky nikdo nevodí a nevodil za ručičku. Když víš, jak to má vše fungovat a co máš pro to udělat, tak to běhá. A myslím si, že na patřičných fórech, na která odkazují kolegové výše, je informací a návodů přehršel. Mám rovněž HD Box 9105+ a funguje bez problémů. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE: hdbox 9105+A co satdigitálně,tam je vše. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 129 |
![]() |
|
hd box 9105+Pošlí my na tebe email,já ti pošlu stránku oktagon a to máš stejný mcas jak na hd boxy.To je správa pro romanna. |
ferencik
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
silesianA proč ty konkrétně nenapíšeš který SW, které plugíny jsou podle tebe nejlepší. Že se to probírá na jiném webu je mi známo, ale proč se o tom nepobavit tady. Když nechceš poradit, tak radši neodpovídej. Nebo ses chtěl pochválit, že seš dobrej a ostatní ať se starají. Taky to tak jde, ale potom je tento web zbytečný. Pochválím aldu, ten jediný to pochopil. R^ |
vlcek
![]() |
|
romannJá mám SW 2.11.57 a MCAS z 04.09.2013 :) |
vlcek
![]() |
|
hd box 9105+Vlček,ty jsi ten ,který nepochopil o co mi šlo.CHtěl jsem chat ,kde by byl napsán sw a k tomu patřičný fungující plugin a né,že musíš zkoušet a hledat,který bude fungovat.Tady už jsou příspěvky ,kde to tak je jednoduše napsáno.Máš pravdu je to můj první linux a vše o tom nevím,ale myslím si ,že ty než sis koupil svůj první linux tak jsi o tom taky nevěděl vše a snad od toho tu je ten chat.Když ti vadí odpovědět ,tak se na to vyser a na ten chat tady můžeš napsat,jak se jmenuje tvůj přítel gay. |
romann
![]() |
|
RE: hdbox 9105+Chatovat můžeš třeba na seznamce. Když tu každý čerstvý majitel linux. přijímače napíše tento stejný dotaz, nebude tu už vůbec nic jiného! Stačilo použít zdejší vyhledávač s názvem svého střepu. Ty jsi vše dostal okamžitě na talíři a ještě se vztekáš. Chudáček by musel zkusit i jiný plugin!Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
hd box 9105+sorry Vlčku ta reakce je samozřejmě na mistra linux sat. 4% silesiana |
romann
![]() |
|
hd box 9105+Právě ,že jsem zkusil čtyři a stály za nic,tak jsem se zeptal a poděkoval všem ochotným odpovědět.Já se nevztekám,jen odpovídám přiměřeně reakcím a děkuji těm ochotným. |
romann
![]() |
|
RE: hdbox 9105+romann: Zklidni hormon, mladej a nebuď hořký. Reagoval jsem na vlčka, protože mu tady kluci odpověděli, kde co najde a ještě se mu to nelíbí. A když má někdo strach něco zkusit, pak si měl koupit přijímač obyčejný a ne Linux. Kvůli toho, že má někdo levé ruce, neumí hledat ne NETU a neumí pořádně dělat s PC, se do mě nemusí navážet a nazývat mne 4%. Když si koupíš místo Škodovky 120L, se kterou jsi jezdil 20 let, třeba BMW, taky budeš lítat po fórech, aby tě s tím autem naučil někdo jezdit?. Máš chování jak ... a už jsi měl dávno dostat ovoce. Admin patrně zaspal.Tomík535 Ti to vysvětlil za mne. |
silesian
![]() |
|
vlcekPoužíval jsem softwarové verze od 2.10.54.2012 Nejlepší... není nejlepší a nejhorší, každá verze má něco. Teď používám 2.11.57.2013 s MCas 130705, kde je do čtečky vložena ofiko karta FreeSat. SkyLink jede v patřičném CAM. Vše OK. Jestli chceš jen SkyLink, tak karty ICE ve čtečce taky fungují. Samozřejmě si musíš hlídat i aktualizace MCas a Oscam. Nic nezkazíš, když si proto sem tam zaktualizuješ pluginy pomocí modrého tlačítka na DO. Musíš mít však přijímač napojený na NET. Je-li tomu tak, máš vše defacto automaticky a bez práce, z pohodlí Tvého gauča. A to včetně EMU. Ne, pochválit jsem se nechtěl, kupoval jsem přijímač prázdný, ale taky jsem na NETU strávil pár dní, než jsem to vše rozjel. Je tam opravdu vše. Tak už nenadávej. |
silesian
![]() |
|
RE: hdbox 9105+A kdo je lenoch a nechce se mu hledat, má možnost koupit přijímač přednastavený, připojí a jede ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: hdbox 9105+... a pak nastane problém, neví si s ním rady a už tu uráží. ;) |
silesian
![]() |
|
romannpřihlaš se na to AB forum a nebudeš toho litovat, je tam diskuse a nový soft pro přijímače není vždy nejlepší. Každý má své + a -.Jinak ten Mcas jak tu už někdo uvedl má možnost autoupdate. Kdy najedeš na plugin autoupdate Mcas, stlačíš zelené a fičíš-natáhnej nejnovější verzi. Některé pluginy můžeš mít spuštěné spolu, jiné ne, mohou se ti bít mezi sebou. Jelikož o tom víš prdlačku tak si sedni a studuj. Dlouhé večery se blíží. ;) zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |