Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

freeSAT kvalita

Zdravím.Chci se zeptat na kvalitu freesatu(SD programy).Chtěl bych do něj jít.Mám Digi a to chci zrušit.

taipan1
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

zbytečne se bojiš

horši jak digi to snad už ani nemože biť -takže bež do teho :)))

WADER
Registrace: 12/2009

Pokud

ti jde o SD,nech si digi R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Od začiatku

sat televizie mám UPC a teraz Free sat a spokojnosť. Keď si šikovný a použiješ vlastný tuner pojde ti viac programov ako ti oficiálne ponúkajú, kvalita neporovnateľná s Digi. A ak si priplatíš 5 euro máš aj ďalšie HD programy na vyše. Manželka má Digi, takže viem o čom hovorím. Jediné čo Free sat nemá, a chýba mi to je PL a teraz ešte ESPN, ale to tieš poriešim.

masto
Registrace: 9/2006

SHL:

Pokial si hokejovy fanda, nechaj si Digi. Ja sledujem pravidelne len KHL (hlavne Slovan+Lev), NHL a svedske kluby obcas. NHL je len nafuknuta bublina (vid zapas Philadelphia-Rangers - slabsi ako priemerny zapas KHL). Svedska SHL je mozno najlepsia liga na svete a vo Freesate ju nemas. Ale na druhej strane Freesat ma Sport 2 HD (KHL).

ahe56
Registrace: 10/2007

RE: freeSAT kvalita

No nevím ale freesat má lepší kvalitu u sport 1 a 2 jak skylink o digi ani nemluvím. Pokud bys měl svůj přijímač, za 85_100€, můžeš mít digi alternativně a navíc s malou úpravou paraboly chytit i Amos na 4°W, tu jede Xsport (bývalý kanal hokej) v Emu.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

freeSat

nemá ani náhodou lepší kvalitu sport1 a 2.Naprosto srejná mazanice jako Skylink. Rv

hobo
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra