Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Linux X,trend ?

Zdravím, chci si koupit tento linux ,ktery vybrat X.trend 9500 nebo 9000 ?

Dík za radu.

Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...

Ivan167
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

@SAXON

Zdar Saxone,ja nebrecim,to je bohuzel zkusenost z rozsahu asi cca 15 pristroju VANTAGE (1 x rovnez u mne),bohuzel se jednalo o nove DO,tudiz cisteni som akosi nerobil:)aani nemam cas dodelavat veci doma:).Jinak na tyto stroje nedam dopustit,s DO jsem dopadl,jak jsem dopadl...Nyni u noveho Xtrendu DTTO.Koupim nove DO,nebot handrkovat se a posilat cely konfigurovany prijimac + postovne se nevyplati...
Ostatni problem nemaji,tak mam trochu smuly,snadto bude jiz jenom lepsi:).

hdpe
Registrace: 11/2007

RE: Linux X,trend ?

Ale vždyť to se děje káždý rok,cena výrobků před vánocema "mírně"! stoupne,aby po vánocích mohli rozjet vélké slevové akce,snažím se nekupovat od října něco většího jen to nejnutnější,pochopitelně dárky musím,nebo naděluji radši prachy-ono děti už vědí co s nima udělat! :O :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

hdpe

já vím že ty nebrečíš, páč víš, že by ti to bylo stejně na HWN. :))

V tom DO se děje to, že ta guma s tlačítky má ze spodu nalepené kovové kontakty nějakým šmejdem lepidlem a z něj se pod náporem okolní teploty vylučuje nějakej šmejd, který postupně pokrývá kovové polštářky, které provádějí na DPS potřebý spoj. Když je tam toho šmejdu už hodně, nedochází ke kontaktu. Vždy to otevřu, vezmu uchoštoury a pořádně přejedu čištěním na MGF hlavy jak polštářky, tak DPS ze strany kontaktů a DO chodí jako nové. jen jednou DO jsem čistil už dvakrát, ale to je domácnost se čtyřmi ženskými, kde je standartně 27 st. :fuming:

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@saxon

:))) to nemáš domácnost, ale umělou líheň se vším všudy...:)
sorry musel jsem si rýpnout

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

RE: Linux X,trend ?

to není moje líheň, ale ale bráchvo tchána. Tři dcery, manželka a dvě feny. A další pokolení začalo ZATÍM dvěma vnučkama...děs :)))

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@SAXON

Zdar,mrknu na to DO od XTRENDU:),trebas to bude podobny problem:).

hdpe
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra