Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

anketa: Flexi 7

Ktoré programy máte vybraté v balíku flexi 7 u Skylinku a zdôvodnite prečo práve tieto. Vdaka.

mbfin
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

bretah

bretah no a k čemu? Německa liga je lepší. Pl už je jen legenda. A občas ten jeden zápas si zaplatím na netu. Kvůli tomu nemusím platit celý paket. To mi za to nestojí.

satman1
Registrace: 9/2010

antoši

ak si ochotny platit za sprostosti je to tvoje vec :laughing: ,za eura chci kvalitu ,, a co se tyka freesatu po roku tam stači zavolat a v klidku se dohodnout pokračuješ dal bez vazanosti a dokonce se zlavou takže žadna palka nehrozi !!! majte sa tema se zvrhla nekam jinam ;P

WADER
Registrace: 12/2009

satman1

aha, Rádio Jerevan.

bretah
Registrace: 9/2012

Hoši

SATELITNÍ PLATFORMA SE POSUZUJE PODLE NAKOUPENÝCH SPORTOVNÍCH PRÁV.A serii A -nemají,premier league - nemají,ligue1-nemají.CO CHCOU NABÍZET????TAKŽE SHRNUTO:Skylink-ZA 18,freesat-bez dvou za 20 :laughing: Rv :laughing: Rv :laughing: Rv

garrrry
Registrace: 3/2009

a hoši

nese..te mě,jdu na oběd a na budvárek R^ :laughing:

garrrry
Registrace: 3/2009

markus176

K ankete a k tomu čo pokračovalo sa nemám chuť ani náladu vyjadrovať, reaugujem na problém ktorý si predostrel. Skontroluj či ti idú programy, ktoré sú v ponuke Flexi7 dané ako základ, ešte pred vybraním tvojich. Je totiž možné, že aplikácia zase nereaguje správne a aj po zmene zostávajú pôvodné. Stalo sa mi to na samom začiatku spustenia Flexi7 a po poslaní mailu na Skylink bolo všetko opravené tak ako som chcel, dokonca s možnosťou výmeny do mesiaca zadarmo. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Galerie: Maneto

bretah WADER

bretah když myslíš je to tvůj problém

WADER to myslíš ty 2 stovky za ty sd Ufffff to je terno. A za rok zebrat o další příděl sd Ufffff jdu do toho výbodou se na hd a budu u freesatu to budu frajer. Ufffff Ufffff. Za 200 a pak za rok na kolenou a skemrat super freesat.

satman1

satman1

Radši kýbl sraček, jak lžičku medu. To seš prostě ty.

bretah

bretah

Borče co mi ještě poviš. :laughing:

satman1

RE: anketa: Flexi 7

Jakýkoliv další komentář k tvé osobě je již naprosto zbytečný.

bretah

Pekne jste mu to vlakno zasrali.

ESP1, ESP2, Nova Sport, Discovery Showcase, National Geographic, Viasat, Filmbox, vse HD.

Jinak k te polske platforme, dokazu si predstavit ze si to poridi:
1. Kdo umi polsky a navic je odchovan specifickym dabingem.
2. Kdo umi anglicky.
3. Je fotbalovy superfanda

Bohuzel, pokud si toto vlakno precte nekdo nezaujate, tak je to o pozérství.

Ty polske karty lze legalne zaregistrovat na ceske, popr. slovenske adresy ?

JerryG
Registrace: 9/2013

bretah

Na satelitního borce jako ty nemám. Mě obyčejném smrtelnikovi stačí m7 za 360. :laughing:

satman1

WADER

WADER a ten dabing je š(nevhodné slovo) polské 5.1 v jedné osobě zní neprekonatelne! Ani náhodou za to platit!

satman1

Hmmmm.

Špiiicaaaaaa je sprosté slovo chtělo by to ten filtr opravit. Není to poprvé co to zavorkuje.

satman1

polske 5.1

vypada tak že maš originalni anglickou zvukovou stopu a k tomu polske titulky ,pohadky na minimi hd sou dabovany komplet , komentar na sportovnich prenosech je zažitek R^ ,ne ty naše postkomunisticke ožrale kecy :laughing: .. a sem již po obede a v pohodičke ,takže blbeček jako ty mne nechava klidnym :laughing: :laughing:

WADER

Proc si nezalozite sve vlastni vlakno s NC+ a neonanu... tam ?
Proc mu to vlakno zasirate, kdyz k tomu nemate co rici ?
Predstavte si , ze si da nekdo vyhledat Flexi7 a vyjedou na neho takove sracky.
Normalne bych za to navrhl dat ban, kdyz se nedrzi tematu.
Zkuste s tim neco delat.

JerryG
Registrace: 9/2013

Zaver zni:
NC+ je vynikajici platforma,ne levna.SKYLINK samozrejme z pochopitelnych duvodu na ni technicky nemel,nema a nebude nikdy mit (i kdyz to vlastni Lucembursti soudruzi).Nasich sousedu je proste cca 4 x vice:).Komu nevadi polsky "dabing" je v absolutnim klidu (jako ja),nebot komentatori jsou emocionalne naprosto vynikajici:).Balon sice leti k rohovemu praporku,nicmene komentator nadsene hlasi "minimalne obok slupka" ,a to se mi libi na rozdil od nasich pomatencu (tam se jich vejde).
Nech zije ESSR a JOT 23!

hdpe
Registrace: 11/2007

Ktoré programy máte vybraté v balíku flexi 7 u Skylinku a zdôvodnite prečo práve tieto. Vdaka. -- dostalo sa mu adekvatnych odpovedi! 1. je mu po tom šoufl co kdo kouka , 2. když založi tak stupidni vlakno nemuže nic ineho čekat :laughing: majte sa ...off

WADER

az bude

v skylinku 7kvalitnych sportovych HD kanalov, potom sa zamyslim kolko a co zato dam...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

bohus31

Hádal bych, že za kvalitní považuješ ty, kde dávají sport tvého gusta. Ostatní kvalitní nejsou.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

hadat nemusis,

pretoze aspon bitrate a rozlisenie videa ktorehokolvek HD aj SD kanalu hovori za vsetko...chapen sie?

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

CS Film,
Disney Channel,
FILMBOX,
FILMBOX Plus,
Filmbox HD,
Kino CS,
MGM

to za 2057 kč v akci 2012 až 2013 R^

ted 2739 kč :-/

měním každý měsíc např discovery hd a podob

HDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit

v.h
Registrace: 1/2006

RE flaxi 7

Já mám Nova sport hd, sport 1 a 2, Nat. geo hd,filmbox hd,eurosport 2hd, aaaaaaaaaa kulturní LEO sd.

jenicek
Registrace: 5/2007

Po dlhej dobe som si dal flexi 7 mal som kombi ktorý je asi najlepší okrem Discovery HD je tam všetko. Multi HD je zbytočny. Nemá takú hodnotu. Mám eurosporty 1.2 hystory Discovery nová šport a NG A NG wilde samozrejme všetky sú vHD. Pokiaľ dá Telekom viac HD na sat najmä športy ktoré sú unich vveľmi lákajú ale ja preferujem kvalitu pred kvantitou antitou. Preto mám Skylink asi najlepší operátor čo sa týka programovej ponuky. ;)

Cryptobox 550hd

ceco1212
Registrace: 8/2010

Moje flexy

Filmbox HD,protože filmy v HD
Filmbox Plus, protože filmy
CS film, protože ČS filmy
Minimax, protože vnuci
Jim Jam, protože vnuci
Paprika, protože manželka
Travel HD, protože turistika v HD

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra