Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Co se starou kartou CS link?

Co se dá udělat se starou kartou č.042xxxxxxx, která minulý týden úplně přestala fungovat? Když zadám její číslo do zákaznické sekce Skylinku, napíše mi to,že je karta není registrována.Je to digitallink.cz Po několak letech provozu je to nějaká divná hláška? Prosím o radu co s tím...děkuji
Text zeditoval moderátor redakce. Datum editace: 25.11.2013, 16:05.18

Piller
Registrace: 8/2003
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Co se starou kartou CS link?

niekto ju vymenil a tebe zostala skrabka na zimu. kontaktuj skylink

satan
Registrace: 1/2006

Poznám online magazín Digitalník.cz, ale kartu digitallink.cz bohužial nie... Karta s uvedeným číslom je po kontrole na stránkach Skylinku vedená ako neplatná. Je to ešte stará Cryptoworks karta, ktorú bolo treba vymeniť, neviem na čo si čakal?

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Maneto: https://www.parabola.cz/clanky/2227/registrace-karet-digitallink-i-bez-casoveho-omezeni/ ;)

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

To Satan i Maneto: kartu nikdo nevyměnil, má ji moje mamka doma ve svém přístroji.Ale co s tím dál? Dá se vyměnit za kartu výměna?

Piller

neda ! uz kartu niekto vymenil ! kontaktuj skylink !

satan

Omlouvám se všem

Dědek (76) našel nějakou starou kartu na kredenci a nadiktoval mně číslo nějaké úplně jiné,staré karty.Matka(77) už mu nedokázala oponovat a povrdila, že je to ona karta co jí nejde.Když jsem jí volal, říkám mami vyndej tu kartu z přístroje,a přečti mi to číslo co je a í napsané,ukázalo se, že v přístroji je úplně jiná karta a s jiným číslem.Nechci být starý...Vše vyřešeno.Díky! :)))

Piller

preto patri stara do kosa

satan

To Satan:

to jim říkám pořád,ale staří lidi nic nevyhodí.A když matka něco vyhodí,děděk pro to jde zpátky do kontejneru a vyhrabuje to.A nevysvětlíš jim to.... :)))

Piller

to Piller

Moc dobře to poznám, ted nechci, aby to vyznělo zle, ale ještě na to budeme rádi spomínat, když tady nebudou a bohužel, už se to blíží...A nejen jim, ale nám všem. /Jsem si dovolil trochu zafilozovovat, už mám rodiče hodně staré a pomýšlíl na to nejhorší častějc a častějc/

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

karta nebola zaregistrovana

Kartu určite niekto nevymenil, pretoze firma v aplikacii od skylinku vidi aj cislo, za ktore bola vymenena. Problem bude v tom, ze karta cs link nebola vobec zaregistrovana. A registrovat karty cs link bolo mozne, len do urciteho datumu. Otazne je, ze preco karta vobec bez registracie tak dlho isla.

satelitka
Registrace: 3/2013

satelitka

Ale,ale,tá karta bola predsa na kredenci.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

no jo ale

vyměněná.jsem taky už v tom věku,co se nic nevyhazuje :laughing: :laughing: :laughing:

korkoran
Registrace: 10/2006

korkoran

já taky nic nevyhazuji,pak když to potřebuji,tak to nenajdu a jdu si to koupit R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepeter

jako bych to řekl já a potom to někdy najdu a zase to nevyhodím-co kdybych ten koupenéj ztratil-a bude jen hůř už se to nelepší :-/ :-/ :-/

korkoran
Registrace: 10/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra