![]() |
|
Dreambox 800 hd sePo Reštarte mi nenabootoval StB. Ostala svietiť len modré světlo. Poraďte |
Mirko100
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 18 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Dreambox 800 hd seA až to popluješ, tak treba 3x zakričať: Viva revolucion !! |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
@Mirko100Ale Furička ti napsal přesně,co jsi udělal,proto ti nejede!Tak si myslím,že ten blb je někdo jiný. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 361 |
![]() |
|
@VL.HolubeZase potřebuješ dalšího beránka, máš málo vykradenych configu...? |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
To amper.Ja nepotrebujem nikoho,oni potrebujú mňa a teba by som mohol zažalovať za nactiutŕhanie a ohováranie,že kradnem.Keby to bola len čiastočne pravda,tak by som to nakradnuté mohol začať predávať a nemusel pomáhať,bol by som bohatýýýýýýýýýýý.Ale že to nepotrebujem,mám svoje a cudzie neberiem,tak sa zameriavam len na daný problém nicka,inšie mi je šuma fuk.Tebe sa to stalo,že to niekto vykradol config?Tak ti treba,nemáš veriť hoci komu,ale mne môžeš,ja som výnimka z pravidla.Nech sa darí. R^ :laughing: :laughing: :laughing:DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
To amper.oneeeeee a im podobný (nevhodné slovo)i.Ako diletanti viete prd o zdielaní a vykrádaní configov.Každý server vie(aj ja to viem) ak sa niekto nopovolený loguje na daný server.Vidí IP adresu klienta,čo pozerá,či robí len share,alebo robí aj reshare a pod.Ak by som podľa vás kradol lajny na zdielanie,načo by mi to asi bolo?Na ho.no,lebo server by ma okamžite odpojil,odpojil by aj toho akože som mu tú lajnu ukradol,načo by to bolo dobré,no na ho.vno.Tak si najprv machri naštudujte systém zdielania a potm machrujte a netrepte sprostosti.Že by vás žrala závisť,moje schopnosti a danosti zo snahou niekomu pomôcť?Dajte sa vypchať a zarámovať.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
souhlas s =vladohulu=Nalogovat se na cizí C-line bude mít za následek pouze a jen její zablokování. Chytrácí, co vědí, takové mám taky rád.....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800 hd seMěl jsem za to, že klon s A8P se chová jako originál, nebo ne? Docela by mě zajímalo, co dotyčný zpackal-ten nám to nepoví, jelikož má ban.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
apriliarsvmusíš sa ešte veľa ,veľa učiť,aby si vedel ,ako to vlastne funguje.to znamená ,že prd vieš a podporuješ zlodeja, čo tu uráža. |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
JanosikChces rict, ze pokud na jeden zapis pojedu ja a na druhy Ty, tak ze to pojede bez sekani? Nenech se vysmát!!!Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
ach jospousta (nevhodné slovo)nich kecu od (nevhodné slovo)nich prispevatelu a ani jeden z Vas krom Vlada nepomohl ani neporadil ,jste obycejna banda luzaku, kteri toto forum povysili na hodne nizkou uroven,ti co tu radily a zadarmo jsou uz davno pryc a ani se jim nedivim ubohost tech co useji za kazdou cenu odpovidat ikdyz to nema nic spolecneho s problematikou je do nebes volajici ,napadani a urazky ,bezna zalezitost reaguji pouze na hloupe prispevky hloupych prispevatelů a ze jich tu je |
jofan
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 173 |
![]() |
|
@VL.HolubeTy jsi mě pobavil.Jen zde dělas machra, na abforu guru, ale prd tomu rozumíš. To vis, ptak zustane ptákem. Ještě se musíš hodně učit, aby jsi byl guru! Jen do příjmacu tím tvým kopytem nehrabej, at nemusí příjmac z končit na náhradní díly!Sisak jich určíte po tvém zásahu má dost.Hrej si raději s nějakou hračkou a nenič příjmace, nech tl raději odborníkům |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 310 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |