Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

golden media

zdravím chlapi mám zájem si pořídit nějakého linuxe ale tak do 5 litru.nějaké dreamboxy,xtrendy atd.jsou pro mě zbytečně už drahé i když to už jsou mašinky.Koukal jsem na net a velice mě zaujal přijímač Golden media spark triplex T2.Našel jsem ho za 3730kč v KLelektronic.Chci se zeptat jestli s tímto přijímačem má někdo zkušenosti a jestli je bezproblémový i co se týče kvality obrazu a také podpory na netu atd.moc díky.

marksony
Registrace: 3/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: golden media

Xtrend et4000

bretah
Registrace: 9/2012

Mozno ma niekto doplni, ale podla mna vsetky sparky slapu najlepsie ked tam nechas spark. Aj ked sa patla na ne E2. Pravda je , ze uz dlhsi cas som neskusal ........ :((

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

bretah

taky jsem přemýšlel o tom xtrendu et4000 no ted musím popřemýšlet ale jinak díky za radu

marksony

marksony

být Tebou pokud ty finance máš tak běž a kup nějaký slušný strojek hned, ceny jdou stále nahoru s eurem a co bude po novém roce neví nikdo

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

gunter

jasně to máš pravdu no ted po neděli si ho pořídím ,právě se mi dost zamlouvá ten golden media triplex ,jsem schopen si ho zítra koupit ,jenom jsem chtěl vědět jestli do něho jít pokud ho někdo má nebo ne .jinak dikec.

marksony

gunter

liquere má svätú pravdu,v Goldene šlape dobre iba spark,ak sa chceš zabávať z enigmou tak radšej ten Xtrend et4000 u nás je cena 139.90€ (3 781.08 Cz) R^

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

ja ho mam a jsem velice spokojen obraz super

venca263
Registrace: 10/2010

marksony

som to poplietol gunter správa bola pre marksonyho :laughing: :laughing:

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

Nechci tě odrazovat,u Sparku není problém s hardwarem, ale software je tolik , že budeš mít problém najít nějaký funkční na 100%, v tom případě doporučuji Open AR-P, pokud o tom nemáš šajdu pořiď si nějakého klona dm800se , zaplatíš o pár korun více, ale budeš mít přístroj který funguje. E2 SH4 pro všechny Sparky je jen pro hračičky. Tzn zkoušet,zkoušet a ještě jednou zkoušet. O zelenáče není nouze.

matchboxx

Môžem doporučiť Golden Interstar XPEED LX2 mám odskúšaný R^

frajer
Registrace: 8/2008

RE:Golden Media

Tk abych si tím triplexem podložil stůl ,aby mi nekvrdlal

korkoran
Registrace: 10/2006

korkoran

to je tak špatná mašinka ?tos mě teda trošinku odradil ,už jsem byl na 90 procent rozhodnutý že ho vezmu.tak dík no.

marksony

Vždyť ho nedávno korkoran kupoval :)))

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Ten XTrend ET4000 co ti tu radi, ma velmi dobry obraz. Nevyhody, je to jednotuner, nema CI slot, nedas do nej disk.

JerryG
Registrace: 9/2013

Jeste k tomu ET4000, pokud chces pouzivat externi USB disk tak to zrejme bude chtit externi napajeni toho disku. Alespon mne to 2 2,5 disky ktere jsem zkousel bez externiho napajeni neutahlo.

JerryG

JerryG

dikec jerryG no právě jednotuner nechci a ci slot potřebuji aby to mělo.takže xtrend nic .zítra frčím koupit ten golden media triplex t2 .díky všem za rady.

marksony

marksony

golden media triplex t2 nemá CI slot

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

marksony

Aby jsi to dobre pochopil, to co jsem psal jsou nevyhody toho XTrendu, neni to srovnani vuci tomu golden media, ten neznam.

JerryG

bjgi to je pravě ono,

že jsem ho ještě pořádně nevyzkoušel-je to,trochu hustší kafe pro moje znalosti,hrál jsem si jen s Ami HD minikama a teď je na řadě on,abych se něco naučil

korkoran
Registrace: 10/2006

bigj

dikec to jsem zjistil taky ale zase má 2 čtečky což je pro mě lepší ,jinak dik.

marksony

JerryG

jasně pochopil jsem, zítra jedu pro ten golden media triplex ,už jsem se rozhodl ,dikec

marksony

recenze pro amatéry a plugin snad nadete

http://www.klelektronik.cz/antenni-a-satelitni-technika/golden-media-spark-one/

satanolog
Registrace: 1/2007

Tak to je Demokracie?

Vložím sem text o recenzi tohoto přístroje a jsem napomenut upozornuji že to je stránka české právní distribuce

satanolog
Registrace: 1/2007

marksony

Problém je v tom, že ty jsi dávno rozhodnut co si koupíš a nedáš více než těch 3700,- Kč, ale Amiko Alien 2+ což je to stejné se dá pořídít ještě levněji a ruské image jsou pro něj to nejlepší u GM můžeš mít problém s keymap - namapováním tlačítek DO.

matchboxx

matchboxx

no rozhodnut říkáš že muže být problém s keymap u toho goldenu? ty já jsem psal že dám do 5 litru za mašinku takže jestli 3750 nebo to bude i 5 500 kč taky se už nezblázním.říkáš že lepší investice by byla do toho amiko aliena 2plus ?no rozhodnu se po cestě nez dojedu do hranic z olomouce .vezmu bud to nebo to.díky moc za radu,měj se.

marksony
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra