![]() |
|
kterou TV ???dobrý den, rozhoduji se o koupi nové 3d tv. Váhám mezi temito tv v cenové relaci cca do 35 tisic. Osobně jsem viděl tyto modely a stále nevím, kterou. Pokud někdo vlastní nějakou z nich a mohl by dát radu, tak pište. Nejvíce se přikláním k panasonicu, ale výbavou je asi nejhorší, ale designově a obrazově asi nejlepší. Jedná se o modely Samsung UE55F6740 vs PANASONIC VIERA TX-L55 vs LG 55LA690S. |
Mildis
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 13 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: kterou TV ???Tak pokud LCD, ještě by se dalo uvažovat o tomhle: Sharp LC-60LE840E, cenově nejsme úplně mimo, je to Quatron velmi slušně vybavený a 60"...! (sehnat se ještě dá). To LG neukazuje špatně, designově povedené, ale ovládání pomocí toho zázraku je zcela na ho...,stejně tak filozofie menu Tv (na řazení SAT programů jsem také nepřišel), dlouho trvá přepínání na sat signálu, klidně 5-6 vteřin! Dost dobré má síťové funkce (propojení s DLNA serverem, iNěčím a pod), to běhá pěkně. Samsung jsem moc neměl prostor zkoušet, Panasonic je takový standard, ze jmenovaných je pro mě asi nejpřijatelnější, když to není o plazmě. Ty Sharpy mám odzkoušené, v této cenové kategorii je považuji obrazově za nejlepší, funkce jsou málo důležité, ty se dají o(nevhodné slovo) externím zařízením. Sám mám TV už pěkných pár let a jen měním příslušenství, kvalitní panel je základ.. |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
RE: kterou TV ???vzal bych hlavně takovou co si dokáže poradit s nekvalitním Pařezovým vysíláním...:)zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
Morousno ani jsem nestihl dozrát,to nebyla dovolená,jen opušťák,tady není co říci,téma je "kterou TV ???",tím se nám jasně vymezil okruh na Plazma TV a tady jen těžko šlápnout vedle,ani si nevzpomínám,kde by se probíral problém s plazmou,možná tlačítko DO,někdo nenašel,ale takových témat "jakou TV" tu bylo a k ničemu to nevedlo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |