![]() |
|
rychlost sat.přenosukterý hd přijímač je podle vás nejrychlejší...Bydlím v bytovce, na barák už si asi nenašetřím a tak chci koupit aspoň nový hd přijímač.Jde mi o to co nejvíc eliminovat to, že můj soused už řve góóól, ale u mě padne až asi za tři sekundy.... :8) :)))Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 560 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
korkoranSatelity nemůžou mít různé vzdálenosti od země. Všechny jsou na stacionární dráze ve vzdálenosti 36000 km od země. Důvod, proč je to takhle, snad zná každý.Spíše si asi měl napsat, že je různá vzdálenost přijímacího místa, a případně i uplinku providera od vlastní družice. Ale nikdy to nemůže být méně než těch 36000 km, takže tvoje "je rozdíl mezi 30000 a 35000 km" je nesmysl. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: rychlost sat.přenosuNa rovníku na stromě je to trochu blíže..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: rychlost sat.přenosuFyziku neohnes. satelitny signal musi urazit cestu 2x36tis. km, co terestrialne sireny signal nemusi, a s touto latenciou nic neurobis. Do toho pribudne este oneskorenie z dovodu spracovania signalua 2-3 sekundy oneskorenia su na svete. S tym nic neurobi ani najrychlejsi prijimac na svete, kedze signal sa k nemu dostane uz patricne oneskoreny. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: rychlost sat.přenosuInak čo sa týka spracovania satelitného signálu satelitným prijímačom a potom jeho výsledného výstupu, tak malo by to ísť synchrónne či už na X prijímači alebo na Y prijímači. Ale možnože zo 100 sat. mašiniek ten výsledný výstup všade úplne synchrónny nebude, nevidím do toho až tak podrobne. :lookaround: |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: rychlost sat.přenosuProč chodit daleko skylink 23.5 čt vs stv stejný sport třeba hokej a taky rozdíl cca 2-3 sekundy :O tak kde je zakopaný pes?? ;PSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 777 Galerie: jackino |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |