![]() |
|
Kvalita obrazu SkylinkVím že se to tady neustále probírá,ale co jsem včera večer viděl na NGC(rychlejší pohyb a obraz jedna velká mazanina) při vyšetřování leteckých katastrof tak to byla obrazová katastrofa sama o sobě R^ oni si z nás snad dělají kozy ;P poslední dobou se mi zdá celý tento TP 11 895 ke zblití Rv Discovery,Wild Viasat Ex...,taky se podle mě zhoršil obraz na esp sd no prostě hrůza :laughing:Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 777 Galerie: jackino |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
jackinojasně že se zvrhne když má někdo trapný hlášky...říká blbosti které ani nedovede obhájit...viz jiné vlákno |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
kubajo vypadá to R^ :laughing: |
universe
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu Skylink@jackino, a co bys chtěl? Abych tu s tebou bečel nad neschopností si koupit tento program v HD? Fňuk, fňukVidím, že si kubíček s mistrem universe parádně porozuměli.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
chlapciNeplačte, aj tak to zaplatíte, napr. Ja som si už zvykol, Ono človek je tvor prisposobivy, takže chapem že niektorí jedinci si zvykaju dlhšie, ale zvyknu si, ono to máme v génoch.A naše národy síce protestuju, ale ked treba zaplatiť, tak zaplatíme šetci. :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu Skylinktak je videt ze to mame s kubou v poradku :))) ale prijde mi to tu jako vlakno ubrecenych bab...dnes spatny obraz ngc,pred 2 dny markiza,pred 3dny universal...a hlavně jak každý odejde,muze se jim na to v....t,přestane platit... atd vzdyt je to porad dokola.Pak nekdo napise ze muze jit jinam ,ze se z neho nikdo nezblazni ze ukonci odber no a za par dni to same :))) |
universe
![]() |
|
Tomik535Někde sis všiml, že bych se zapojil do diskuse k tématu či k uživateli universe?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
PISTOK153presne trefene na hlavicku R^ mozna se sem tam najde nejaky demonstrant ,ale kvuli nemu se system nezmeni a ani nezborti.A kolikrat si rikam kdyby to mel dotycny na starosti jak by to vypadalo,jestli by taky nehrabal a ne(nevhodné slovo) na kvalitu :lookaround: ;) |
universe
![]() |
|
Tomik535Taky jsem si nevšiml, že jackino by někde plakal. Z tvé strany to je pouze dehonestace tázajícího, víc nic.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu Skylinkjo prdme na to napadání,lepsi jsou vlakna kde se resi treba problemy s prijmem,přijímačem,kartama..tam se clovek alespon neco dozvi |
universe
![]() |
|
universePodobne aj u teba R^ len to "vlákno ubrečenych bab" by som zmenil na vlákno plné malích ubrečenych miminek :))) ovšem bohužial máme to vsebe, ale aspon vieme, že je nejaky problém a prídeme sa vyplakať, bohužial problém je, že nám to zo strany M7 nechcu riešiť, furt máme stejnu odpoved, že problém je v STB, alebo....staré známe pesničky, no nič sa nedá stím robiť, ked kvalita nezávisi na bitrate, ale na kvalitnom kodéry a READY STB. :))) :))) :))) |
PISTOK153
![]() |
|
PISTOK153:))) R^ |
universe
![]() |
|
Hm....Naposledy, ked som volal do skylinku, a mal problém z kartou, tak už som ich dopredu ubezpečil o neready STB a ani nech ma nepokušaju presvedčiť o ready, alebo cam, pretože XY kariet mi vtom STB beži, až na 1,2,3, vínimky, a oni to vedia, podla imeilu, kolko susedov a zákazníkov (bívalich) má uvedenumoju mailovku v učte, takže musim na nich takto, potom sa dohodneme, ked z kočkou pekne človek pokecá, tak sa aj častokrát dohodne. R^ R^ R^ |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu Skylinkjo když se člověk nechová jak hovadko tak většinou to jde.Holt si v elektronice vše nesedne a něco může dělat neplechu.Pak jde už jen o to ,aby se zadařilo to vyřešit a co nejrychleji.Ja osobne jsem problem naštěstí neměl a jsem zcela spokojen s veškerou elektronikou.Zatukam do bukáče :) |
universe
![]() |
|
rukojmí skylinkuZdravím všechny zainteresované,musím uznat že toto diskusníforum je lék na všechny nemoci.Jakmile si pročítám některé témata(hlavně o skylinku,co nejlevnější příjem pay-tv atd.) tak cholesterol,krevní tlak a další případné zdravotní neduhy ustoupí a cítím se jako znovuzrozený.Pánové držte se, hlavně ti, co neustále zbrojí proti platformě Skylink. |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu SkylinkNo, když pak ještě pištok hodí do placu, že programuje zdvihací zařízení, a to v dosu, tak to na slečnu určitě zabere. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu Skylinkno jenže v tomto má piškot pravdu bretah...ono neplatí to jen u skylink ale pro veškerou komunikaci v životě ,když vystupuješ příjemně tak se ten druhý snaží víc než když mluvíš a chováš se jak p..aUz tu taky nejaký pátek slapu po svete a z lidmi jednam denne...u tebe to spíš vypadá že si tu honíš akorat sve ego na ukor druheho. Ono to co rekl neni zadne tajemstvi,ale rika se tomu slusne chovani |
universe
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu Skylinkuniverse plne stebou suhlasím R^ ono aj ja sa v práci stretávam, ked príde chlapík z hydraulickym zariadením a chlapi to napicnu, tak plaču, že čo stím, pošlime ho nekam..., ja im na to, ale chlapi treba prísť na to, ako to spraviť a nie ako sa to nedá, ked s nami jednaju pekne, tak musíme aj mi, ono autorizovany servis, je servis, minule obtrhali 80 kusou káblou, tak som mal práčičku, to bola švanda.Ono stále platí bud sám sebou, povyšovať sa nedá, lebo každy niečo vieme, aj Ja ukážem kolegom kadečo, ale určité veci si beriem, ako sa povie do hrobu, ono mne tiež nikto stím nepomohol, musel som sa to naučiť viacmenej sám, ono robím aj to čo sa meni, ako diel, a to su pálky od 2000 euro, a chyba je tam tak za 150 euračov, ovšem nie všetko sa dá zasa spraviť. Všecko je na prístupe k ludom a vzájomnej dohode, šak sme ludia, a nie pubertaci. :))) :))) :))) |
PISTOK153
![]() |
|
jackinoKoukám že zakládat stále stejné vlákno Ti nepřijde trapné, zřejmě je to Tvůj koníček. Tak se na to nedívej. Rv |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu SkylinkTak zase musel si trochu poplakat no. Místo aby si ho koupil v HD. Jen někdo to jednoduše nevidí.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu Skylinkp.Glisnik vám to vysvětlí rychle,nakupujete šunty a k tomu jste ještě piráti,tak co by jste chtěli,služba skoro zadarmo,my to provozujeme z čísté lásky k bližnímu! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu SkylinkDlabete moc mrkve a pak vidíte co není pravda.Skylink má obraz skvělej.Glisník to říkal, a já mu věřím :) |
Velos
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu Skylink:))) R^ R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu SkylinkMrkněte se na upoutávku TV Regina, to zas bude technická lahůdka. :laughing: :laughing: :laughing:DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu Skylinkjo mají tam to same co na jejich stránkách..to bude hodnotný programový obsah :laughing: |
universe
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu SkylinkČím víc pruhů tím víc addidas :)))VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
![]() |