Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

skylink parovanie z kartou

Ked nahodou sa primac pokazi a bude s nim sparovana karta tak sa bude kupovat nova? Alebo sa katrta bude davat do modulu ktory bude sparovany, a pri poruche sa len prehodi.Podla toho co sa deje sky... je to ich ciel

ivan22
Registrace: 4/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: skylink parovanie z kartou

Budou-li parovat odejdem jinam, doufejme ze bude vzdy moznost nekoho, kdo parovat nebude...

chocholos
Registrace: 11/2007

tipujem

že o rok - najneskôr dva - budú SKYLINK READY prijímače iba tie , ktoré budú s akciou " DOTOVANÉ " a všetky karty budú párované, naviac, ešte jeden kšeft bude - všetky pgm budú v MPEG4 :-/ a podľa toho , čo sa deje, tak - Zbohom SKYLINK

zuma
Registrace: 8/2007

Zbohom Zuma ....

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

reklama

všetky terajsie aj buduce kroky skylinku vedu k tomu ,že je a bude zhoršená dodavka reklamy do domacností cestou sledovania komerčných Tv staníc.To bude radosti , ked nemožeme sledovat reklamu v komerčných TV .Na zpravy stačí CT24 a net , inak volné vysielůanie na 19,2 astra ,najnovsie disney channel napr + stovky volných staníc .Stačí motorček na parabolu

oskarik
Registrace: 12/2009

Tak, tak, ide o reklamu a nie program. Ked nebude môct k nam dorazit reklama, televizne spolocnosti od srajlinku odidu.

Kasr
Registrace: 8/2008

RE:Skylink párovanie

Takové vzájemé párovanie stojí za prd,lepší je cizina!

zeze
Registrace: 5/2011

To:oskarik dizny čenel

Kde ho najdu,ať nemusám zdlouhavě hledat.Děcka dělaj něm.a anglinu,tak to uvítají?

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

Ty nečteš hlavní stránku?? :8) https://www.parabola.cz/clanky/5201/naladte-si-disney-channel-nemecka-verze-je-zdarma/ přímo to na tebe čučí :(

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

jackino dík,fakt nečtu

a je tam i Anixe,která nahoře v seznamu satů není

korkoran
Registrace: 10/2006

Podle mě skylink párovat jen tak nebude. To měl do toho jít od začátku. A ne od začátku s myšlenkou jako otevřená platforma atd atd. S párování by nepochodili, myslím že tak 30-40% zákazníků používá alternativní přijímače. A osobně já kdybych si měl vybrat mezi skylinkem a jejich šrotem nebo mezi dreamem a VUčkem tak pro mě je jasná volba dream to skylink mi může být někde u něčeho.
Mimo jiné nedávno jsem otevřel nějaké číslo skylink magazínu, které mí chodí do schránky a nestačil jsem se divit. V rubrice naše Digi tipy recenzovali VU+ a dreambox s tím dokonce, že umožňuje fastscan jejich služeb. Takže tímhle si protiřečili dost vím, že VU+ umožňuje CI slot, ale dream 500hd tuším, že tam byla už to nemám je to někde spálené ten šachtu nemá.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

sbohem

Wladysi :laughing:

zuma
Registrace: 8/2007

killors

nevíš,které číslo to bylo?,moc by mě to zajímalo R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

killors

http://tv.skylink.cz/,tady bys to mohl poznat R^ :laughing: R^

pierrepetr

to druhé s tím železným mužem str 22

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors

killors

díky,tak to čumím,právě proto,že jsem tomu při.b.lblý.mu managerovi ,co mě furt volal,řekl,že zákazníkům doporučuji VU přijímače,tak mě vyřadil ze seznamu partnerů,což mě nijak žíly netrhá,ale tohle mě dostalo,že to nakonec i oni propagují R^ :laughing: R^

pierrepetr

@pierrepetr

jo doby kdy jsem doporučoval skylink jsou už dlouho pryč od té doby jsem namontoval pár antén na DVB-T a jeden sat protože nebyla jiná možnost přijmu. A to s dreamem a možností sdílení protože co takhle znám lidi tak když jim řeknu že s dvb-t se vejdeme řádově do 1000,- a se satem tak 5tis a ještě měsíčně platit. Tak na to kašlou a to sou jim i těch pár slovenských programů ukradený.

killors

killors

jasně,jiná doba,DVB-T má dost velkou nabídku,sat je pro připlaceče,nebo cizince R^ :laughing: R^

pierrepetr

killors

Tak nevím. Koukám na to číslo magazínu na stranu 23 (ne strana 22) s Digi tipy, ale nějak tam u toho Dreamboxu nevidím, že je psáno, že umožňuje fastscan služeb Skylinku.
Také nějak nevidím souvislost, z které by vyplývalo, že by přístroje byly doporučovány pro služby Skylinku.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@joscer

přímo souvislost tam není, ale i tak překvapilo mě to. Že doporučují přijímač, ve kterém není garantována správná funkce jejich služeb. Funkce automatického skenování programů chápu jako fastscan.
A nebo to doporučují na těch pár FTA programů co mají. Či na jiné služby konkurenci.

killors

killors

Kde je tam napsáno, že ty přístroje doporučuje M7 pro své služby provozované pod názvem Skylink? To bereš podle toho, že jsou uvedené v magazínu Skylink?
To by se pak dalo podle tebe odvodit, že i ten měřák, který tam je vpravo je jen pro měření signálů pro služby Skylink?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

@joscer

no jo máš pravdu. Já kdybych byl provozovatel služby a rval prachy na testování strojů skylink ready atd. Tak bych taky doporučil ve svém magazínu stroj, který se neýká těchto služeb. Přijímač, který s tím nemá co dělat. Ono pár lidí co tomu nerozumí to pak můžou brát jako samozřejmost, i když zase je pravda, že u těch lidí co tomu nerozumí rozhoduje cena a nešli by do toho.
Takže jsou dvě možnosti. Buď za to dostali zaplaceno od výrobce za reklamu. A nebo to berou jako všeobecný magazín ze satelitní technikou.

killors

B je špatně.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Chachá, tento magazín dostane

JEN předplatitel služeb Sk!linku. Takže veřejnost k němu nemá přístup Rv Rv Rv

minestra
Registrace: 4/2009

RE: ivan22

Keď je to: skylink parovanie z kartou tak je to OK, ale keby to bolo :skylink parovanie s kartou, tak to by bol prúser....

dano01
Registrace: 11/2008

Nehledejte problém, kde není...

Ten magazín muel být pěkný p***er pro odpovědného manažera.

008
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra