![]() |
|
freesat setoboxdava freesat taky HD primace nebo jen SD primace |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 509 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
@mastono mi ho taky doporučil kolega ze Slovenska, jelikož v ČR zatím není v nabídce. Mám to připravené pro chlapy z naší firmy co jezdí na montáže do Německa, tak tu s tím dělám různé pokusy...zatím o.k.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: freesat setoboxZdar Gunter,Ta jejich Alma-Ata je N3? |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: freesat setoboxVu+uno - 2xUNi plus 2x rezerva na moduly a nemáš co řešit. A rozpočet se u vás doma nepodělá. Už to není žádná hrůza. Trochu levnější Skytec Nerine. Jinak ti tady každý bude radit jen to co má doma, nebo co potřebuje prodat. :-/ |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
@hdpenení to přijímač podporující nagra3, má uničtečku Conax, jsem na marodce tak si s tím hraju, jako klient Cccam i NewCamd stabilní :)zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: freesat setoboxJo,diky,jsem myslel,ze to jejich novy prijimac HD.Hlavne dodrzuj pitny rezim v oblasti slivovice,at se vykuryrujes:),na jare se bude kopat kanalizace na Druzebni i Zaulicni.3/4 roku se mrcasim s optikou z Poruby do Umobu a ZS a v pomerne marnem zapase s uredniky,jsem nedospel prozatim ke kloudnemu vysledku:).Jsem zvedav,zda prislusni soudruzi z jednoho hodne velkeho molochu shodi pripadnou pripoloz ze stolu ci ne.Obe stavby investuje nase mesto:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@hdpe...Nevim proc to neresili v roce 2010, kdy se na uvedenych ulicich pokladala kanalizace (mam na mysli usek od ZS dolu)...ovsem nejvetsi chyby je to, ze kdysi v roce 1992/93 nesouhlasili mistni starousedlici, aby se spolu s plynem polozila i kabelova sit (tenkrat kabel+)...jinak pitny rezim v koralce bohuzel zatim dodrzovat nemuzu-antibiotika :( zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |