![]() |
|
Neveřejný projekt SkylinkDnes mi volali ze Skylinku, že jsem byl vybrán do neveřejného testovacího projektu. Ten spočívá v tom, že dostanu balíček Mini na 12 měsíců za "prý" provozní náklady cca. 1 200,- Kč na 1 rok, namísto obvyklých 2 148,- Kč / rok. Do projektu jsem byl prý vybrán na základě historie mé karty. Což jsem se trochu podivil, protože dlouhodobě mám pouze základ v rámci SERPO.Volali ještě někomu z Vás ? |
posix
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 36 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Neveřejný projekt SkylinkTak isto otravovali aj mňa asi tak pred pol rokom,ponúkali MINI tiež som bol vybraný.Poslali aj časopis s 2dňovým programom :))).Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Neveřejný projekt SkylinkPo pul roce ti to v rámci projektu vypnou a budeš čumět jako pero z gauče.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Neveřejný projekt SkylinkDo "projektu" jsem se nezapojil, takže vím, na čem jsem, jen jsem chtěl vědět zkušenosti ostatních... |
posix
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
od te dobyco sem je v telefonu poslal do ritky :laughing: s informaci že sem karty prodal mne nikdo neotravuje ... |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
saxonTobě to vypli. Nebo vis o někom komu to vypli.? Je dobré to vědět ať si dáme pozor! Nebo jenom tak píšeš, aby klávesnice nechladla? |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@posixTaké mě telefonicky otravovali a nutili mi i přijímač HD. Shánějí prostě předplatitele :laughing:Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Neveřejný projekt SkylinkNic ve zlém ale.....Datum přidání: 24.02.2014, 19:49.08 (zdůrazňuji rok 2014) Také mě telefonicky otravovali a nutili mi i přijímač HD. Shánějí prostě předplatitele :laughing: |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: Neveřejný projekt Skylinkjo taky me za 1180kč a rodičum 980kč at jdou k šípkum už nikdy více Skylink jde do kytek. Kvalita hrozna a dělaji si z lidí dojnou kravu... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: Neveřejný projekt SkylinkZjevně shánějí kunčafty, jelikož počet předplatitelů neodpovídá číslům, kterýma se Glisník group před vedením oháněli. Po zavedení serpa je totiž úpadek rapidní, proto následují akce na mini a kombi. Jak se do lesa volá.... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 289 |
![]() |
|
@JardysekNo a co, je na tom divného ? Já ten jejich nechci, co nabízejí. Až uznám, že ho budu potřebovat, vyberu si, jaký mně vyhovuje a navíc nikde není psáno, že ho využiji na Skylink :lookaround:Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Neveřejný projekt SkylinkJe to proste dle vkusu kazdeho soudruha/soudruzky.Ze vkus vetsiny soudruhu/soudruzek bude patrne zcela jinde,je na bilem dni,lhostejno ,co zde kdo a jak demokraticky napise. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Neveřejný projekt Skylinkposix@ To ti dali krapet do budky, já tady mám před sebou nabídku za 998 kaček na rok za to stejný.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Neveřejný projekt SkylinkA ještě předtím to bylo za 998 i s kartou výměna.. jak by řekl klasik, kdo zaváhá, nežere :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Neveřejný projekt SkylinkTomik535 uhodil hřebík na hlavičku.Jen tak mimochodem neveřejný projekt má např.T-Mobile s tarifem na volání Twist Plus, že ano? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
bretahÚpadek je rapidní? Dáš nějaká konkrétní čísla?A jen tak mimochodem. Kdo má balíček, tak SP neplatí. Kdo nemá balíček a odejde kvůli tomu, že nechce platit SP, tak o kolik Skylink v takovém případě přijde, když ani předtím takový zákazník nic neplatil? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerNa to mi bohatě stačí selský rozum a umění číst mezi řádky. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 289 |
![]() |
|
bretahTaky odpověď.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
akční kartaAsi mám taky zázračnou kartu :O ,když se přihlásím na svém ůčtu a dám mini na rok tak ho mám za 998 káčé ;PSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 768 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Neveřejný projekt Skylink" o kolik Skylink v takovém případě přijde, když ani předtím takový zákazník nic neplatil?"O peníze které už viděl skylink ve své kapse. A kdyby tak udělali ostatní, tak i o hlavu. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
člověk...těmi ostatními myslíš ty co nikdy nic neplatili? To jsou zjímavé počty. :))Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Neveřejný projekt SkylinkJoscer, wladys: tu ide o to, ze kazda firma si robi nejaky vyhlad a potom konkretny financny plan, v ramci ktoreho riadi svoje podnikanie, prognozu trzieb, cashflow, investicie a pod. A jednoducho, ked sa nedari naplnat planovane trzby, tak musi pristupit k nejakym krokom aby sa dosiahol planovany zisk - a to je obmedzovanie vydajov alebo zvysovanie trzieb (marketingove akcie, vylepsenie produktov apod.).Takze si budte isti, ze Skylink urcite pocita aj s peniazmi, tych zakaznikov, ktori v minulosti neplatili nic. Takisto ako pocita, ze zakaznici, ktori v minulosti pravidelne platili uz v buducnosti tak robit nemusia. UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 444 |
![]() |
|
black13aNo a ty si myslíš, že když skylink dělá reklamní akci tak to je špatně a kvůli tomu skrachuje. Znám spoustu lidí co si to zaplatilo. A předtím neplatili žádný balíček. |
satman1
![]() |
|
RE: Neveřejný projekt Skylinksatman1: A to si ako vydedukoval z mojho prispevku? Ja som pisal iba o tom, ze skylink urcite zaujimaju aj ti (potencialni) zakaznici, ktori doteraz neplatili nic a urcite sa ich snazi ziskat (teda o nejake planovane trzby urcite pride ak sa mu to nepodari).UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 444 |
![]() |
|
RE: Neveřejný projekt SkylinkNo to snad dělají všechny firmy. Nebo snad ne! Já myslel že pritakavas na předchozí příspěvky. |
satman1
![]() |
|
blackJasně, že je zajímají a rozhodně né všichni, kteří předtím neplatili neodešli jinam. Jaké mělo M7 plány opravdu netuším a baví mě příspěvky těch co taky nic netuší, ale přesto píšou o ztrátách a hromadném uprku.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |