![]() |
|
Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportZdravím, dnes jsem zjistil, že mi nejdou jmenované programy. Vše jsem přeladill Po vypnutí přijímače z elektriky a opětovném zapnutí mi Nova jde asi 10sek. zamrzne a konec Píše zakodovaný program. Může mi někdo poradit? Předem děkuji |
pepinas
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 12 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 137 | |
![]() |
|
rejčaTakže na Mascom se nezlobíš vůbec, že jejich modul nefunguje, přestože technické parametry signálu jsou v pořádku?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportna Mascom se nezlobím už dávno, ta firma mi nesmí do domu |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
rejča"Taky mi to nejde - Sony Bravia se satelitním tunerem + CI Mascom CW/Irdeto 1.27"Tohle nejsou tvá slova? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportto si ale neodporuje :-), až jednou ten Mascom vyhodím, tak mi již nesmí do domu, ten CI modul v něm už bohužel je (před tím jsem měl dva satelitní přijímače s HD a ani jeden nebyl zcela bez chyb a nezvládal elementární funkce jako USB nahrávání) |
rejča
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sporthttps://www.parabola.cz/zpravicky/21386/preladeni-programu-skylink-na-vyrobcich-mascom-a-finlux/Takže už je to jako zpráva, jak se ale zachovat k zařízení s modulem mascom bez satelitu mascom již nepíšou, asi vyhodit |
rejča
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportTak Mascom mlčel už i před časem, když přestaly tyhle moduly stíhat dekódování v některých přístrojích při přechodu TP 12207 na FEC 5/6 při DVB-S2/8PSK (NG Wild HD a NatGeo HD).Ač jsem jim tenkrát několikrát psal, odpovědi jsem se nikdy nedočkal. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportZdravím všechny. Dnes jsem vložil novější modul a vše je v pořádku. Můj Mascom 2300 pracuje opět dokonale. Děkuji za rady a mějte se. |
pepinas
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportale ty mascom moduly v technisatu isio s 1 šlapou dobře. Není problém s hd kanály. Ale v LG TV nefachcily, |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sporttak to tady čtu jak je zase problém..zapnu isio s1 2 krát CAM mascom a nova hd ani prima hd nejdouCvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
Topfield 7700 a IrdedoNějak mi to nejde jako vám, teedy Nova HD, Prima HD ale nevím co s tím, a tady to taky nikdo nevyřešil, nebo jsem to přehlédl? |
VikyT
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
Topfield - Antenex.czNa stránkách Antenex.cz je tato zpráva http://www.antenex.cz/index.php?r=post/category&id=7#pageAnchor_111Doporučují do Topfieldů použít novější uvedené moduly. Mně na Topfield SRP 2411 to včera večer po přeladění nešlo, dopoledne to už šlo, teď to zase nejde. Asi nezbude než zkusit jiný modul. |
Pietro69
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportTeda včera to chodilo v pohodě dnes nevím. |
satman1
![]() |
|
občas to jdezjistil jsem že pokud modul vyndám a nechám běžet tv 5 minut a pak modul vrátím na když je satelit na Prima HD tak se na ni můžu dívat, ale nesmím přepnout :-)to je neuvěřitelnej bordel |
VikyT
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportPirátské mašiny na 11,797/H bez jakékoli snahy o.k. R^Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
Mascom 2300 HDVčera nic moc, dnes vše bez problemů... zatím R^ |
budos
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportOdzkoušeno mascom jede v pohodě. Chyba jinde. Gauč tv |
satman1
![]() |
|
satman1Ty mas tiez Isio a moduly Mascom 1.27.Ako ti funguje, ked das nahravat nieco z TP 11797 napr. CT sport HD a prepnes na iny program z tohto TP 11797, Nova sport HD, Filmbox HD, Nova HD, Prima HD? U mna nastane na tom prepnutom programe tma...takze nahravat dva programy t tohto TP sa nedaju. Ostatne TP su OK. Samostatne ide ten TP v poriadku. Skusal som asi vsetko, samozrejme aj reautorizaciu, nepomaha nic... |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportmam golden media od vcera s jejim slavnym preladovanim nejde nova hd nova sport hd prima hd sport2 hd ukazuje to sekani nebo zadny signal skenoval jsem to automaticky i rucne uz at jdou do |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sport11 797DVB-S2 8PSK pilot ON zkontrolovat nastavení a když nezabere reautorirace karty je možná špatně doladěná parabola zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportMám isio s 1 ale mam dva mascomy jeden cw 1.27 a druhy mascom easy.tv 1.27 a žádný problém není dal sem nahrávat ČT hd a přepnul na novu hd nebo Primu hd vše v pohodě. Jen trvá tak 4 až 5 sekund než naběhne. |
satman1
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportA v přijímači mám 2.57.0.2(2571e)bl3(347) dualni kódování vypnuto. |
satman1
![]() |
|
jak zjistím v Topfieldu 7700 softwarovu verzi modunevíte náhodou jak zjistím v Topfieldu 7700 softwarovu verzi modulu Eurocam? Chce to po mě SkyLink abych jim to napsal, ale nějak si nejsem jistej tím co a kde to najdu, díky za radu |
VikyT
![]() |
|
Ja to nechapemAby som nezakríkol, tak na Opticach, teda UNI STB, ktoré nemaju už SW podporu, trebars aj 3 roky, alebo je tam ešte niektory zo starších FW, všetko šlape OK, ale ako skylink vravy, najlepšie prímače Skylin ready, možno, ale každé dva roky, novy, šak je to nasmiech, niečo čo má originálny dekodér nevie si poradiť, teraz nemyslím na ready, ale celkovo IRDETO. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportNa technisat ISIO S1 mi nehraje nic z transpondéru [11 797, DVB-S2, 8PSK, pilot ON]. Úroveň signálu: skoro full, kvalita signálu: 0.Čím to může být? A hlavně co s tím dělat? |
Leland
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportZvýšit kvalitu přesným nastavením paraboly. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 938 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 137 | |
![]() |
|
![]() |