![]() |
|
Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportZdravím, dnes jsem zjistil, že mi nejdou jmenované programy. Vše jsem přeladill Po vypnutí přijímače z elektriky a opětovném zapnutí mi Nova jde asi 10sek. zamrzne a konec Píše zakodovaný program. Může mi někdo poradit? Předem děkuji |
pepinas
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 12 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 137 | |
![]() |
|
satman1ty pises CT HD a Nova HD(Prima HD), ale CT HD nie je TP 11797.Mozes prosim ta, vyskusat dva programy z tohto jedneho TP 11797 ? Vidim problem s FEC 5/6, lebo rovnaka chyba sa vyskytne aj pri kombinacii NG HD (NGW HD)a nieco z TP 11797.... Leland, vymaz cely tento TP 11797, ale aj z hlavneho zoznamu a nalad nanovo, musi to ist, ked mas signal OK. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportsatman1: to asi nepůjde... Už při nastavení těch parametrů transpondéru při ladění je vidět, že úroveň signálu je sice dobrá, ale kvalita signálu nulová. A pak nenajde ani jeden program. |
Leland
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportměla to být reakce na poslední příspěvek HornetF18, ne Satman1... |
Leland
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportaha, jasne, prehliadol som tu 0 ....takze doladit parabolu, mozno bude stacit pohnut s LNB. |
HornetF18
![]() |
|
Re: Nejdou mě taky Nova Prima HDNaprosto stejný problém jako je uvedeno v tomto vláknu u dvou sat přijímaču Ariva 200(karta ICE a modul Irdeto CW fialový) a Technisat HD 8 SX (karta ICE a modul CW po posledním přeladění provedeném k 25.2.2014. Dosud běželo vše OK. To nám udělali asi soudruzi ze Skylinku schválně jako nový "Vítězný únor" a nebo myslí si, že máme doma plný šuflík modulů a nebo půeněz a můžeme každý koupit a zkoušet, který přijímač zase do příštího dalšího přelaďování půjde. To achce asi Kalašnikova nebo defenestraci. Toto co se děje se může stát pouze v tomto Českém absurdistánu. Existuje tiu nějaká ochrana spotřebitele a platícího zákazníka. K čemu je tedy ten SP a poplatky za balíčky. HOWGH. |
rybarz47
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
rybarz47nadáváš hezky,šítling taky nemusím,ale jakou souvislost má změna FEC s kodováním a modulem?přelaď si ten šrot a případně donastav parabolku ,pak se přijď omluvit za zbytečný humbuk,HOWGH R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
rybarz47Proč máš v Arivě 200 kartu ICE v modulu? Ta funguje normálně ve čtečce. |
Dula11
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
HornetF18HornetF18 napsal sem to špatně zkoušel jsem ČT sport hd. Myslím že tam byla házená nebo košíková. Dal sem nahrávání a přepínal sem hd programy novu Primu....... A nahrávání v pohodě přepínání trochu pomalejší. Ale mám to po tovarku dal jsem tam nový FW tak sem čekal na to přeladění.Jak máš nastavené kódování snížené nebo normální. Jestli snížené tak mi to dělalo kdysi u bulharu. Dej tam normální. A vypni dualni kódování. A moduly nastaveny na Irdeto. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportNo ale ten modul má prý problémy u freesatu s hd kanály a to se ví od začátku. Něco vnem není ok. Bohužel jediný co jede v isio s 1. Za to m7 asi nemůže. |
satman1
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportLeland doladit anténu pak to půjde nebo větší. To víš Holanďané si to upravili pro sebe aby nemuseli dávat větší antény. |
satman1
![]() |
|
@rybarz47Proč máš v arivě modul?dej to jak píše Dula 11 do čtečky a je to u mě vše OK R^Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 768 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportKonečně,už to lidi pochopte,že každej nevlastní v tuto chvíli satelitní přijímač,tv ze sat.přijímačem ze vším co je potřeba tak aby ty programy fungovali na dané a přeplněné freq. 11 797.To by mělo zajímat Skylink kolik lidí to nebude moc sledovat programy za které má zaplaceno. |
Schettl
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportTak můj problém opravdu vyřešilo to, že jsem vylezl na balkón a asi o 2 mm pohnul těma brejlema. Zvláštní je, že celé roky to jelo bez problémů... (pokud teda i dřív na tomhle transpondéru něco bylo). |
Leland
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportZavolal mi kamarád, abych mu přeladil T-Mobile TV na přístroji GoSat 6050 DDCI. Kompletně jsem všechno vymazal, ručně nastavil transpordéry a kmitočty 11797 a 12207 pouze kuňkaly, obraz žádný. Kvalita 74%. T-Mobile technik prohlásil, že oni nikam nejezdí a ať si zákazník(!!!) natáhne nový software. Toto jsme udělali a výsledek stejný, nehledě na skutečnost, že doporučovaný software měl chybně nastavené FEC a Pilot na tr. 11.797 GHz. Přenesl jsem přijímač k sobě a výsledek stejný. Na 8 let vyřazeném šrotu vše chodí bez závad. Závěr: Zákazník, kterému skončila smlouva o pronájmu zařízení si musí za vlastní peníze koupit nový přijímač, jelikož na 2 roky starém přístroji od T-Mobile to nechodí ..... |
Honza S
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
Technisat HD8 SXMěl jsem stejný problém na tomto přijímači Technisat HD8. Dekodér jsem měl cryptoworks a kartu výměna ICE. Nefungoval TP 11979 jinak vše ok. Zjišťoval jsem a bylo mi řečeno, že starší moduly cryptoworks nemusí stíhat a proto je tento problém. Je potřeba zakoupit modul Irdeto s certifikací Skylink ready. Modul jsem vložil a nyní jede vše ok. Domluvte se u prodejců, zapůjčte modul a v nejhořsím vrátíte. Skylink v tomto nedokáže poradit. Ubožáci.. |
GreenTT
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportKed nechcete mat problemy so skylinkom, nepouzivajte skylink ready. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 644 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportGreenTTV přijímači T-Mobile GoSat 650HDCI je vestavěn dekoder Irdeto. Zkoušel jsem i CI moduly různých značek a funkční ICE karty Skylink. Kromě uvedených transpordérů vše vždy chodilo, jednoznačně to nestíhá přijímač... |
Honza S
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportHonza STak pak by to mohl být ještě problém s nastavením paraboly. Tento 5/6 je velice citlivý na kvalitu signálu. Zkusit vyladit co nejlépe. Tady asi chyba v modulu nebude a navíc máš přístroj Skylink ready.. |
GreenTT
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportKasr: Tak tak. R^venca263: GM o.k., chyba rukou. Rv Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
satman1bohuzial to nejde...mam a aj som mal nastavene vsetko ako ma byt - kodovanie(hodiny) na normal, dualne vypnute, signal ok (jeden tuner trosicku slabsi, ale v norme), moduly su na CW, ale aj ked prepnem obidva na Irdeto (I-code) nepomoze.Je zaujimave, ze som dal reautorizaciu ( na obidve karty), nabehlo to, vyskusane nahravanie CT sport HD a Nova sport HD, potom som neskor vyskusal ine programy z toho TP a dost, ne druhom vzdy TMA. Podobnu skusenost ma kamarat, ma original Technisat CW moduly, po reautorizacii mu to islo den, dnes mu to vypadlo...nechapem, co ma na to vplyv... K novemu fw, predvcerom vysiel novy fw na Digicorder 2.57.0.3-2572f, tak by sa uz mal objavit aj na Digit Isio, aspon doteraz vychadzali skoro sucasne, je tam nieco nove o kodovani, tak som zvedavy. |
HornetF18
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportGreenTTPíši, že to nechodí ani na mojí 80 cm parabole s multipřepínačem. Jinak jsem zjistil, že se jedná o model GoSat 7050 HDi, ale ten překlep není podstatný. T-Mobile odkazuje na Firmware, mají ovšem na svých stránkách poslední verzi 2.23 z roku 2012. V uvedeném přijímači je verze 2.22 .... Večer přehraji Firmaware a pro jistotu donesu nový přijímač. Pokud bude chodit pouze ten nový, tak ať si zákazník vyjedná u T-Mobole slevu za použití vlastního přijímače a ten jejich jim vrátí ... |
Honza S
![]() |
|
satman1vyskusal som aj moduly Technisat Irdeto CI+ a nejde to.... najskor sa to na prvy pokus rozbehlo, ale dalsie pokusy bez vysledku....jeden kanal nahravany - ok, druhy po prepnuti Tma.Kde je chyba??? Modulmi Mascom to teda nebude !!! |
HornetF18
![]() |
|
problém s HD programy na 11797Takže u sousedky byl také problém s modulem Mascom v přijímači MC2000 HDCI. ČT HD, Nova HD, Prima HD ne a ne šlapat. Stále to hlásilo, že není oprávnění ke sledování programu. Na místo něj jsem tam šoupl úplně starý modul Technisat - Cryptoworks,do něj ICE a šlape to jako víno. |
pekube66
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportMůžu potvrdit, že u mě taktéž problém v modulu Mascom CRW/IRD. Vše přelazeno, signál i kvalita do plných. Kmitočet 11797 stále vše zakódováno. Karta ICE, přijímač Vantage 6000. Prozkoušeno metodou pokus/omyl na posledních 4 oficiálních firmwarech, modul aktualizován na poslední verzi. Stále nic... |
Corgi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportPodávám zprávu pro ostatní uživatele: Do přijímače GoSat 7050 HDi je nutné nejprve nahrát Firmware 2.23 a potom případně Software z 25.2.2014 ze stránek T-Mobile. Přijímač pak chodí bez problémů, já jsem přesto přenastavil parametry tr. 11 797 MHz, kde je špatně přednastaven FEC a Pilot. Snad už bude pokoj a někomu mé bádání pomůže .... |
Honza S
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 137 | |
![]() |
|
![]() |