![]() |
|
Web pro receivery MAXplus DuoNevíte někdo, který web se věnuje podpoře linuxovych receiverů MAXplus?Jedná se mi konkrétně o model MAXplusDuo - kopie VU+Duo. Díky. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Web pro receivery MAXplus Duonic jsem zatím nenašel, ale jestli to je jako uvádíš,tak si stáhni z E2 pro VU+DUO z E2 pro tento přístroj všechny config, jestli máš E2 originál v tomto přístroji,lze to dobře uplatnit včetně cccam a mgm,s tím mgm zde jsou již problémy je to již u nových image horší,musíš si již poradit se staršími verzemi při konfiguraci,jestli to neumíš cha,cha tak Tě lituji.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Web pro receivery MAXplus Duozrovna teď pracuji na přístroji XPEED LX1, vyzkoušel jsem cca 3 image, jako nejlepší zatím hodnotím PKT_GI_XPEEDLX2_E2_HYPERION_v3.zip - ZIP archive, unpacked size 60 176 006 bytes ,zde vše maká jak v dreamboxu 800HD se, dokonce si myslím čím dál víc,že dreambox 8OOHD se po 3 letch provozu asi skončil, tento přístroj včetně dálkového ovladače a jeho lehké konfiguraci a provozu je lepší.Mám za sebou už VU+DUO,OPTIMISS O2 také trochu kopie VÚ+ DUO a tento jeddnotunerák,je OK.Ničím ho už druhý den, a myslím si,že je to dobrá náhrada za Originál,či klon Dreambox 800 HD se. Zatím jsem velice spokojen.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
@Saxonnevím proč to chceš flashovat, ale udělej backup a pak tam narvi bezkonfliktní OpenPli 3.0 to jede skoro ve všem...zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Web pro receivery MAXplus DuoSax - inetbox hladaj stranku, nejaky backup PLI tam je ale ci ti helfne ?Hery - xpeed mas este na 500 alebo uz na 750 MHz (novsi bootloader)? Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
GunterJe tam treba verze Koala. Ale nyní tam bohužel spadla aktualizace VTI pro originál a je to zatim mrtvé. Uz jsem to myslím našel.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
LIGUERE1,/ liguere mám již 750 MHz2./PLi už také némá confi ve všech image,jestli s tím pracuješ,tak to musíš vědět, je pak nutné využívat starší verze,které Ti aspoň pomůžou při konfiguraci nových imAge,JENOM TO MUSÍŠ UMĚT. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Web pro receivery MAXplus Duovuplushd.comwww.8a8f8.com pokud do něj nahraješ originál je po něm |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Web pro receivery MAXplus DuoHery jasne bola len otazka, ked si to relativne chvalil. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
SAXONNenašel jsi to protože VIDÍM ŽE TO NEUMÍŠ, a neumíš si poradit Musíš se hochu učit jako každý z nás,přijeď a uvidíš nemáme co řešit tak za 20 min.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Web pro receivery MAXplus DuoNechci se zde vyjadřovat dále k linuxovým přístrojům, je to vždy věc kdo si to koupí, nemám s tímto systémem žádné problémy, mohou to být jakékoliv přístroje, které tento systém využívají,je to pro mě výzva, můj koníček a nemám dále zájem se zde o tom dále rozšiřovat.Bude-li mít někdo problém může se zde kontaktovat se mnou a problém vždy vyřešíme.Jinak ahoj,končím mám zde malou oslavu/moje vnučka má narozeniny/ je jí 15 let a to je OK věk.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
To: heryČím je člověk starší,tím je blbější - že hery? Tvá sebestřednost zřejmě nezná mezí... |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
to: jerzynezáleží na tom Jerzy jak je člověk starý,ale záleží na tom co umí a jak si dovede v každé situaci poradit, a v tom Ty a mnoho dalších expertů této paraboly jsou na tom jako (nevhodné slovo)ní osoby,které znají houbičky, na tož přístroje sat. a nebo problematiku s tím spojenou. :laughing:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
herya proto sem chodíš,abys jim pomohl,zatím jsme se od tebe dozvěděli pouze několik cenných informací,že všechno umíš,nebo se všechno hned naučíš,že jsou všichni ostatní jen omezenci,že jim pomůžeš za 20 min,že slavíš narozeniny vnučky,což ti přeju,škoda,měl jsem tě za jiného machra,možná ta dnešní oslava sehrála nějakou roli,možná se pletu,rád bych R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: Web pro receivery MAXplus DuoTy obyčejný diskutere zde si se ozval????? :laughing: :laughing: od Tebe co reaguješ zde na každou blbost to sedí.Co kdyby jsi poradil teď mě, mám zde OPTIMUS OS2, jakou image znáš co lze nakomfiguroovat tak, aby vše chodilo, nebo se Tě zeptám umíš nakomfigurovat třeba ARGUS pingulus, né jenom jako SPARK ,ale aby fungoval v celém spektru jako třeba Dream? se všemi možnými dostupnými možnostmi, jestli né, tak už mi neodpovídej, jsi chytrý,ale né dost. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryno já ti neporadím a ani nechci i když něco bych věděl,ale pokud to neumíš sám,tak ha ha ha ,já tady nejsem za nejchytřejšího experta,co vše ví,co vše umí,nic nikomu neporadí,vším se jen chlubí,ostatní jen zesměšňuje a pokud to neumíš ,tak ha ha ha,měj se hezky a oslavuj,experti sem chodí a radí,jiní experti sem nelezou,pak jsou tzv.rádoby experti,co se jen chlubí a nic kloudného z nich nevypadne,ha ha ha,který expert jsi ty? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
hery"OPTIMUS OS2, jakou image znáš co lze nakomfiguroovat tak, aby vše chodilo, nebo se Tě zeptám umíš nakomfigurovat třeba ARGUS pingulus"máš pravdu,na každou pitomost reagovat nemusím,jak slavíš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Web pro receivery MAXplus DuoNO a sobotu máme za sebou :))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Web pro receivery MAXplus DuoHmm, se to zvrtlo úplně někam jinam, takže pro heryho Enigma 2 je v základu pořád stejná pro všechny přístroje ať je to mipsel nebo sh4 tzn. nějaký optimuss, pingulux . A ten kdo nastavíl někdy dreama nastavi i ty tvé přístroje bez problému, nedělej z toho takovou vědu. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
To: hery"Nikdy nebuď spokojen s tím co se Ti povedlo, vždy uvažuj, že cesta veda dál".Přečti si tu větu,kterou máš v podpisu,a která nedává smysl(v tvém případě vůbec žádný).A aspoň si ji oprav ,odborníku. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
![]() |