Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

cccam v image

Pli 4. Po aktualizaci mi zkapal na UNU image BH, tak jsem využil a instalnul jsem PLi 4 z 9/3. Nemůžu se dostat přes web do cccamu (2.3.0). Prohlížeč to vůbec nebere. Zkoušel jsem IP s 16001, 12000 ,00433 a jiné. V stb se cccam dá procházet. Vyměnil jsem dokonce i config , který normálně používám v BH, kvůli heslům, ale stále nic. Jak se tam dostanu? Webif funguje .

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

@jery

Kdyby jsi začal používat občas mozkové závity, tak se zde blbe nemusíš ptát a během dvou minut na to musíš přijít sám.

amper
Registrace: 6/2008

Díky za inteligentní

odpověď. Já se sem chodím ptát jen když už si to nikde nenajdu. A není mi to zrovna dvakrát příjemné , viz. tvoje odpověď. Ale když mi to nejde ani podle údajů z configu , tak bude asi někde ošíbka a je jedno kde. R^

jerry00

RE: cccam v image

a aký port máš nastavený v cccam.cfg ?

WEBINFO LISTEN PORT : xxxxx

Kvinto
Registrace: 6/2009

A readme ti nic neříká, Google tudle a nemáš co řešit!

amper
Registrace: 6/2008

a čo tak skusit telnet

tomi281
Registrace: 1/2014

To Kvinto:

Ten port je standard 16001. Právě proto se tu ptám. Prohlížeč hrabe ,aby mi po cca 2 minutách vypliv, že se nemůže připojit. Nainstaloval jsem jiný prohlížeč a to samé.

jerry00

Potom skús zistiť či 16001 nepoužíva aj nejaká iná služba, či ho náhodou nemáš aj v TELNETINFO LISTEN PORT, SERVER LISTEN PORT,...
Alebo ho zmeň napr. na 16101 a vyskúšaj;

Kvinto

V cofigu

je to všechno v pořádku a správně. Zítra s tím budu zápasit dál.

jerry00

Ak nemôžeš dostať do STB cez Web-rozhranie,buď máš špatne nastavený config CCcamu,alebo skús na krátko vypnúť v PC bránu Firewall,mne to občas tiež nedovoli sa pripojiť na môj DM..Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu

udělej si znovu test síťového rozhraní a zadej si v routeru pevné IP adresy pro jednotlivá zaízení..

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

pokud se do prijimace dostanes pres telnet,podivej se jestli je CCcam aktivni v procesech pres prikaz ps jestli nebude zkus to pres telnet spustit rucne staci zadat cestu a pak jmeno samotneho souboru,pokud se CCcam nastartuje,chybu bych hledal ve spustecim souboru,mozna je tam cesta na konfiguracni soubor,tezko rici...pro OpenPLi by to melo byt ve var/etc/init.d/softcam.CCcam

gsmobil
Registrace: 1/2006

Tak to vypadá

že ráno moudřejší večera. Nebylo to v sofrware ani v STB, ale asi v místě síťový kabel -eternetový hub. Spadnul mi hub ze šroubku na stěně( sundali ho kabely) tak jsem tu změť přeorganizoval a od té chvíle to zase jde???? Jestli je to kabelem ,nebo portem v hubu budu muset ještě dozjistit. Každopádně díky za rady, můžou se hodit i v budoucnu.

jerry00

No to si dopatlal, nefunkcnu siet si predsa mohol hned identifikovat. R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Síť byla

funkční. Nakonec jsem našel v hubu nějak zdeformovaný jeden kontakt v zásuvce konektoru. Na všech zařízeních mám IP napevno, pouze v PC, které právě sestavuju a co mám nastole mám zapnuté přidělování z DHCP. Takže jen odhaduju, že ten kontakt měl špatný dotek a nějak (třeba vlivem tepla, proudovým nárazem či jak) způsobil občasné odpojení ( třeba jen krátkodobé) . A zrovna se to možná sešlo a DHCP přidělil IP adresu tomu prcadlu. Mám v routru povoleno je rozmezí IP pro mých 9 síťových zařízení. 7 jich bendže neustále jen ty dvě (STB a PC) jsem často restartoval. STB po instalaci image a PC kvůli aktualizacím a montáži HW atd. Jen mi je dívné, že v tom případě by měl systém vyplivnout hlášku, že daná IP je používána jiným zařízením.

jerry00

Som z toho nejaky zmäteny..... ;) Ale hlavne ze ti to ide...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Jednoduše

Vyplé stb i PC. Zapnu, a dhcp přidělí první volnou IP adresu z rozsahu 1-9. Přičemž STB má trvale přiřazenou IP 4. PC startuje za cca 15 vteřin, stb za cca 2 minuty a jelikož je stb stále ještě nepřipojené k síti, tak DHCP přiřadí jeho IP xx4( protože je první volná) pro PC. K čemuž, jak jsem psal, při frekvenci restartů obou zař. asi docházelo.

jerry00

@jerry00

Celý problém máš v tom,že máš špatně nastavený router a tím ti občas dochází ke kolizi ip adres

Prosat
Registrace: 8/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra