![]() |
|
LBN KonvertoryMám parabolu E85 a před rokem jsem si zakoupil konvertory black za cirka 80 Kč. Mám jich tam pět. Postupně mi však začaly odcházet. Prosím, poraďte mi nějaké dobré konvertory za rozumnou cenu. Prý jsou dobré tzv. rakety. Jsou úzké a dají se vedle sebe poskládat ve vzdálenosti dvou stupňů. Jaké s tím máte zkušenosti? |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 509 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: LBN KonvertoryAB LNB01 MSingle - cena cca 110 Kč - pro multifeed jako dělané. Jsou i twiny i quady ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 213 |
![]() |
|
@venca263Jsi přesvědčen o tom, že je problém opravdu jen v těch lnb? Může být zmetková série a taky nemusí, problém může být i v přijímači. Jinak já na paraboly e-85 používám Megasat a Maximum problémy s nimi nemám. Jen ta e-85 už dnes nesplní taková očekávání jako před pár lety, ale to už je jiná písnička..zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: LBN Konvertoryja sam preferuji znacku smart opravdu spickova bezporuchova kvalita,co se tyka diseqc tak to jsou nase EMP,jinak si myslim ze v prijimaci problem nebude,to by to cele nefungovalo obcas se stava ze odejde stabilizator v prijimaci a LNB dava plne napeti 25V,to pak odejit muze,ale clovek to hned pozna jelikoz jde jenom H polarizace... |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: LBN KonvertoryTo je uz folklor teto doby. Je to čím dal horší, protože za chvíli nebudem vědet, co si máme koupit, aby to neco vydrželo. Například jdi dneska do autosalonu a ukaž na vystavené auto a řekni prodejci, ze si chceš na něm zaplatit prodlouženou záruku - pošle tě do prddele. Prodloužená záruka jen na auto na objednávku do fabriky - proč asi...Asi bych šel do Inverta, černá řada. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Saxons těma autama a zárukama to nechápu |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: LBN KonvertoryTridení komponentů podle výstupního testu jejich kvality ve fabrice...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: LBN KonvertoryKua môj 20 rocny lnb sharp stale funguje. Dokonca je bez krytky efka a ani naznak hrdze na konektore. Je ako novy. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 644 |
![]() |
|
nojoale před 20 lety se dělali komponenty pro maximální výdrž, dnes se dělají coby časovaná pojistka.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: LBN KonvertorySaxon souhlas. Zaruka 5 let a pokud to jede dal nad 5 let, tak je to dobry kousek a když bude slouzit jeste dalších 5 let, tam muzeme hovorit o stesti. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 657 |
![]() |
|
RE: LBN KonvertorySmart titánium-nedám dopustit,7,5,3-roky -bez závad, :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: LBN KonvertoryInac mam este niejake golden interstar a este niejake ine, viac ako 5 rokov a asi mam stastie. Inde bezne vidim po ovela kratsej dobe rozpadnute "viecko",hrdzave konektory a celkovo nefunkcne lnb. |
Kasr
![]() |
|
RE: LBN KonvertoryDříve byly efka standartně nerezové. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
HiFiOKale nestály 3kč R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: LBN KonvertoryOni existují nerezové i dnes, ale například ani ve specializovaných kamenných prodejnách je nevidíš. Právě tady vidíš čínskou rejži po pěti korunách v tom nejhorším provedení. Naštěstí se dají například Cabelcon objednat na míru každému kvalitnímu kabelu.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: LBN KonvertoryNěkde jsem viděl pozlacené F konektory, stály 25 nebo 35 korun..... |
honzasa
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
RE: LBN KonvertoryPokud se "F" konektory omotají kvalitní plast. lep. páskou, tak nerezatí. Koukněte zde na liště do galerie, jak to má vypadat. :) R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
@CESKdo to má ale potom opravovat, nebo demontovat LNB. Při použití kvalitního konektoru se nic patlat nemusí. Lépe to vypadá, lépe se to instaluje, je to rychlejší, lépe se dělá případná úprava. Nehledě na to, že plno lepících pásek pouští do spoje chemická svinstva, které jsou ve finále horší než voda, která jinak po chvíli stejně vyschne a dál neprudí.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: LBN KonvertoryJa nemam pasku na ziadnom konektore- motor(viac ako 10 rokov-iba gumove origo krytky)- spoje ako nove, lnb sharp 20 rokov-spoje ako nove, dalsie lnb bez akychkolvek krytiek 5 az 10 rocne bez naznaku hrdze, diseqc prepinac tiez. Akurat nemam ziadnu vonkajsiu sucast mladsiu ako 5 rokov. |
Kasr
![]() |
|
kolegojCES kdyby jsi tam nepatlal ty izogumosamolepy tak by jsi dokázal spustit ty krytky "F ka na LNB .(Ale to by jsi musel vědět že to jde !) :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
vencaRaketky už se hodně těžko shání ale byl mi třeba doporučen Megasat Multifeed,najdi si ho, tvé zadání by třeba splnil.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
tonekTonku - ještě že Tě tu máme, mi o voze a Ty o koze. Neboj: já umím rolety stahovat. :))) R^ |
CES
![]() |
|
CES...To vůbec není o voze a koze, to je o tom, že kdybys spustil ty plasty dolů, tak pro ochranu eFka uděláš mnohem víc, než oplácat je nějakou lepkou.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: LBN KonvertoryAle nie kazde LNB ma suknu na spustenie. Kedysi som f-ka zakryval tou tepelne zmrstovacou buzirkou, ale pri kompresnych konektoroch uz naozaj netreba nic. |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: LBN KonvertoryTak tou tepelne zmrstovacou buzirkou si tomu iba uskodil. |
Kasr
![]() |
|
kubaKolego, když píšu tonkoj, že umím rolety stáhnout, dle Tebe plasty, tak proč se zde prsíš ?? I pod tou stahovačkou u LNB po čase "F" zoxidujou. Jinak kolega Saxon má pravdu, že odlepovat plast. pásku z "F" je makačka, gord v zimě. Jinak se to dá říznou podél tím nožem. A to jsem Vám nenapsal, jak chráním šroubky a matice ma tester anténách : vazelinou a voskem. R^ :) R^ |
CES
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |