![]() |
|
Dreambox 800se Ladění selhaloAhoj chlapipotkala mě jedna nepříjemnost.Přeinstaloval jsem image openpli na DM800se klon sim ferrari nastavil síť nainstalil oscam nastavil tuner nahral setting,ale když mi dream nabootuje tak mi píše ladění selhalo..zkoušel jsem vše možný fastscan,proskenuji jen Astra 3B a porad pise nic nenalezeno,pořád si s tím hraju bargrafy všude nula,znovu scanuji a najednou zničeho nic mi box naskočí a potom už vše jede normálně bezproblémů jak má....když připojím na ten samý koax xtrenda tak naskočí hned bez problémů nevím ale mám pořád pocit že je nějaký načatý tuner..?? Co si o tom myslíte? Multifokus + motor
|
czRossi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 184 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800se Ladění selhaloTo je u klon Dreamů normální, já měl DM 800 HD PVR a to neustálé "" kříšení"" tuneru po nějaké změně mě už nasí-alo. Jsem se ho zbavil. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800se Ladění selhalovymen zdroj u DM, dej vedet jestli to pomohlo... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800se Ladění selhaloI já měl takového zmetka taky u mě byl nedoletovaný kontakt na f-ku a navíc tuner byl jakoby volný nedocvaknutý, měl jsem kolegu a toho zase stejným způsobem vypekl tento kondík-viz foto. Každopádně klon už taky nemám...furt něco bylo :)foto: http://www.kyngseca.com/forum/f306/8245-probl%E9me-dreambox-500-tuner.html zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Dreambox 800se Ladění selhalomam dm800hd klon uz druhym rokom a bez jedineho problemu a to ho nesetrim. asi naozaj zalezi od kusu. ale myslim ze to moze spravit bez problemov aj origo box ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800se Ladění selhaloTakéto STB,nepatria do rúk laikom a gramblavým ľuďom/zlaté české ručičky/vždy je v takomto prípade chyba medzi ovládačom a gaučom,ale nie v STB.Prešli mi rukami desiatky týchto klonov a nemal som žiadny problém ani s jedným,ak som tam dal správny Image a nestváral sním psie kúsky.Necjh sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
@vladomužeš mi hodit odkaz na image ktera toto delat nebude dík mocMultifokus + motor
|
czRossi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 184 |
![]() |
|
mě sa daríale mám problém !!!hovorí sa tomu MACHROVSTVO !!! ale inak sa mi darí ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
To czRossiAle samozrejme že môžem.Jednoznačne len DreamElite,ale len pre danú verziu SIM karty,nič viac,nič menej aj správne nastavenia.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
![]() |
|
vladoholu..to si asi děláš srandu a nebo jsi měl v ruce těch klonů hodně málo a nebo jen z nějakého spolehlivého zdroje, ale aby se eventuelní hardwarová závada opravila přehrátím Image jsem jaktěživ neslyšelzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: Dreambox 800se Ladění selhaloJa mám originál Dreambox 800HD Se, dnes mi vypadávajú obidve karty, Freesat aj Skylink. Doteraz mi to išlo bez problémov. Po reštarte to znova nabehne, po chvíli znova zamrzne, free kanály idú, karty v čítačkách som menil hore-dole, vedel by niekto poradiť. Mám Enigmu 2. |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 206 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800se Ladění selhaloSamozrejme že DM-800 SE má Enigmu 2,ešte som s inou nevidel,ale to je preto,že si laik.Ano mne chodia do rúk len STB zo spoľahlivého zdroja,viem si snimi poradiť.No bol by si prekvapený aký je liečivý správny Image.Neuznávam Nevigmu ani OpenPli,sú to zbastarčené a pofušované Image a kto od nich očakáva zázraky,tak bude veľmi sklamaný.Netvrdím však,že aj niektoré verzie DreamElite musia biť vydarené,treba si dať tú námahu a testovať a odedeliť plevy od zrna,ja to tak robím a darí sa mi.Ak prijímač stvára psie kúsky,treba skúsiť preflshovať cez DreamUP,aj keby to malo trvať 70 min. a viac,ale oplatí sa to.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
![]() |
|
vladohuluPredstav si že preflešnúť to napadlo aj takého amatéra a laika ako som ja. Len mi je divné že mi mrznú čítačky, včera to išlo bez problémov. |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 206 |
![]() |
|
@vladoholukua z vykradaca konfigov ze trnavy jaky odbornik to zrazu..ty trumbad, na klony mas zdroj tutok kusok odomna a co ja viem tak ti ich dava z openpli, pretoze to je momentalne najlepsie image.. samozrejme ked lama a das si ho v uprave ramihamer pripadne iny arabhamer tak mas s nim problemy... ale to je dedulovi co vie iba ctrl + c a ctrl + v tazke vysvetlovat.. chod si ty len warder-ko liecit urazene ego na lufteran bohom zabudnute forum .. tie tvoje tvrdky a stupidne nech sa dari spoznam na 100 honov aj napriek tomu ze sa snazis napodobnit styl niekoho ineho .. |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
vlado fogo-furicka. skus normalne zarobt niejake prachy a potom nemusis rypat do nikoho...kazdy si je strojcom svojho vlastneho uspechu.VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
satoshiskus pripadne reštart "routra",box si určite skúšal...Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
major13nebojsa "furicka"si vie zarobiť prachy normálne a má ich dosť,nepotrebuje písať SZ :laughing: |
furo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
@vladoholubOd takového diletata jako jsi ty, si nechat něco udělat , od tebe hodně daleko! Ty tem laikům nesahás ani na paty! Věcný Holub zůstane jen patlalem! |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
amperneříkám,že nemáš pravdu,to jsi si jen přišel ulevit? :))) :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
Občas se netočí motorČím by to mohlo být? DM HD800SE klon, SG2100 občas se točí, občas se ani nehne. S jiným přijímačem funguje motor v pohodě. Že by setting nebo rovnou image? |
Nikolas
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
Nikolaszkus rese00t motoru a ev.jiný setting, momentálně mám jednoho klona dm800hd na test majitel opakovaně flashnul blbý image, teď to léčím OpenPli a motor s ním šlape perfektně. Tato image má nastavení pozicioneru opravdu hodně propracované...zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
![]() |