![]() |
|
Skytec HD JobiNainstaloval som si do PC Air Tivi+, aj mi naslo programy, da sa ovladat satelit z PC, ale nejde mi stream v PC, pozeral som video na youtube, ale neviem na svojom Skytecu to streamovanie pustit, vie niekto poradit? |
milosza001
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 565 |
![]() |
|
RE: Skytec HD JobiMusíte mít spuštěný Media Server a nejlépe nainstalovanou poslední verzi FW 2.11.87. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Skytec HD JobiStreamovanie bude možné ak splníš tieto podmienky:U dvojtunerových prijímačov je nezávislé na práve pozeranom programe na satelitnom prjímači , tzn. že môžeš streamovať ľubovoľný program. Pri jednotunerovom prijímači, budeš môcť streamovať v rozsahu toho istého TP ako sa práve pozerá na TV. Pokiaľ budeš mať pri nastavovaní programu AIR TIVI+ na satelitnom prijímači zapnutú funkciu Média Server, tak aplikácia automaticky vyhľadá prijímač v sieti a detekuje jeho IP adresu. Pokiaľ ju nebudeš mať zapnutú, dá sa IP adresa nastaviť aj manuálne. DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 084 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Skytec HD JobiA ještě musí být k boxu připojený nějaký HDD nebo fleška, protože si tam stream dočasně ukládá. |
ZdenekMi
![]() |
|
ZdenekMiale ja mam pripojeny box cez wifi, cize flashku nemam kde uz dat |
milosza001
![]() |
|
RE: Skytec HD JobiTak buď ukládat někam na síťové úložiště nebo sehnat USB hub, aby se dalo připojit víc zařízení. |
ZdenekMi
![]() |
|
ZdenekMiA to sieťove uložisko, to mam ako nastavit, to može byt aj disk v PC? |
milosza001
![]() |
|
RE: Skytec HD Jobijj, mělo byt to snad tak fungovat. Zkus dát dotaz na jeden nejmenovaný slovenský server, který začíná el..o.sk. Hodím ti tam návod, jak to to z PC připojit. |
ZdenekMi
![]() |
|
ZdenekMiJe to tam už |
milosza001
![]() |
|
RE: Skytec HD Jobijj, hodil jsem vám tam ten návod. Akorát jsem to dal do vlákna ke Skytec diskuzi. |
ZdenekMi
![]() |
|
![]() |