Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Skytec HD Jobi

Nainstaloval som si do PC Air Tivi+, aj mi naslo programy, da sa ovladat satelit z PC, ale nejde mi stream v PC, pozeral som video na youtube, ale neviem na svojom Skytecu to streamovanie pustit, vie niekto poradit?

milosza001
Registrace: 2/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skytec HD Jobi

Musíte mít spuštěný Media Server a nejlépe nainstalovanou poslední verzi FW 2.11.87.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

Streamovanie bude možné ak splníš tieto podmienky:

U dvojtunerových prijímačov je nezávislé na práve pozeranom programe na satelitnom prjímači , tzn. že môžeš streamovať ľubovoľný program.

Pri jednotunerovom prijímači, budeš môcť streamovať v rozsahu toho istého TP ako sa práve pozerá na TV.

Pokiaľ budeš mať pri nastavovaní programu AIR TIVI+ na satelitnom prijímači zapnutú funkciu Média Server, tak aplikácia automaticky vyhľadá prijímač v sieti a detekuje jeho IP adresu. Pokiaľ ju nebudeš mať zapnutú, dá sa IP adresa nastaviť aj manuálne.

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

A ještě musí být k boxu připojený nějaký HDD nebo fleška, protože si tam stream dočasně ukládá.

ZdenekMi

ZdenekMi

ale ja mam pripojeny box cez wifi, cize flashku nemam kde uz dat

milosza001

Tak buď ukládat někam na síťové úložiště nebo sehnat USB hub, aby se dalo připojit víc zařízení.

ZdenekMi

ZdenekMi

A to sieťove uložisko, to mam ako nastavit, to može byt aj disk v PC?

milosza001

jj, mělo byt to snad tak fungovat. Zkus dát dotaz na jeden nejmenovaný slovenský server, který začíná el..o.sk. Hodím ti tam návod, jak to to z PC připojit.

ZdenekMi

ZdenekMi

Je to tam už

milosza001

jj, hodil jsem vám tam ten návod. Akorát jsem to dal do vlákna ke Skytec diskuzi.

ZdenekMi

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra