![]() |
|
Skylink Markiza HD nefunkcny mailno soudruzi od glisnicka podlisnicka zase cosi dod*bali..Zrovna pred chvilou som chcel aktivovat teda prejavit zaujem o markizu HD na 2 kartach na stranke: http://www.skylink.sk/chcem-markizu-hd. Vyplnil som teda udaje, mail vsetko potrebne a dal odoslat.. po minute som chceckol mailovu schranku a do nej dosiel prazdny mail s predmetom =?UTF-8?B??= a od neurceneho odosielatela.. Ako pisem skusane 2 rozdielne karty sso zakladnym balickom a 2 rozne mailove adresy predtym nepouzite.. obe s rovnakym vysledkom A za taketo sluzby teda platime - zivime bandu prizivnikov z externych firiem, ktorí si nevedia ani spravne skonfigurovat mailovy server !! |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: Skylink Markiza HD nefunkcny mailTak preco pouzivas Skylink ? Daj si UPC, Magiosat, alebo "Novu" Digi. :laughing:AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: Skylink Markiza HD nefunkcny mailto iste u mna, prazdny email, bez odosielatela, bez subjectu, obez obsahu mailu a linky na aktivaciu markizy HD |
tominonr
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: Skylink Markiza HD nefunkcny mailhosi ja bych to nechal na pondělí az patek. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 664 |
![]() |
|
RE: Skylink Markiza HD nefunkcny mailTo isté sa mi stalo včeraPred tým 3 krát ani odpoveď. No predsa SP sslúžia na zlepšenie služieb. Asi ich treba zvýšiť. :))) Cryptobox 550hd
|
ceco1212
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
RE: Skylink Markiza HD nefunkcny mailNo já to jen tak ze zvědavosti zkusil minulý týden a aktivace proběhla okamžitě R^ i se 2 meily :OSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 770 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Skylink Markiza HD nefunkcny mailjackino tú 26°e čo máš v podpise maš na T90?T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Skylink Markiza HD nefunkcny mail...mail nefunkčný od stredy možno chcú aby sme posielali SMS Rv ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Skylink Markiza HD nefunkcny mailPotvrdzujem, skusane teraz 2x s rovnakym vysledkom - prazdne maily bez odosielatela, predmetu a tela spravy :laughing: :laughing: :laughing:V pripade Skylinku ma take nieco uz neprekvapuje, skor nieco take beriem ako Skylink standard :))) Skylink je bordel Rv :laughing: Snad to poriesia cez tyzden. :))) |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
@THXKOTo jsem dostal od kámoše je stará asi 20 let :laughing: :O dnes dopoledne sem se s tím hrál,chtěl jsem to na 46e ale nejdou tam povolit šrouby na elevaci Rv :laughing: Rv tak jsem to zkusil na ten Badr a ty Tp na 90 parabolu jedou R^ ,jinak je to nějaká obyč plechárna z roku raz 2(105x95) ;P až to vyfotím tak hodím foto :laughing:Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
![]() |
|
RE: Skylink Markiza HD nefunkcny mailTo myslíš ako že na tej parabole z roku dva ide všetko čo máš v podpise?To nie :bigeyes:T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Skylink Markiza HD nefunkcny mailMám 2 co je v galerii a tuto(3) jsem jen tak provizorně hodil na dvůr do trávy :laughing: :OSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
![]() |
|
RE: Skylink Markiza HD nefunkcny mailAký obsah predmetného programu, taký obsah potvrdzujúceho mailu. :)))Ale nie je podstatný mail, nýbrž info /ISK-Markíza HD/ ku karte v správe služieb. To že soudruzi z NDR zase někde udělali chybu je zas druhá vec. :))) |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
RE: Skylink Markiza HD nefunkcny mailV 18:05 jsem poslal mail na zákaznické centrum Skylinku s žádostí o aktivaci Markýzi HD a odpověď mi mailem přišla v 18:28 !!!! že aktivace byla provedena.Pak je mi záhadou že někdo čeká na mail od Skylinku xy dní a nebo že mu neodpoví. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Skylink Markiza HD nefunkcny mailno proste v tom majú bordel to je celé :laughing:T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Skylink Markiza HD nefunkcny mail@slávista - Rec je bola o stranke http://www.skylink.sk/chcem-markizu-hd na ktorej to nefungovalo a vracala prazdne maily a nie o tom, ze niekto natvrdo napise mail na zakaznicke centrum. Nie kazdy tuzi byt ako opicka na gumicke majuca chut si dopisovat maily so Skylinkom :laughing:Pre ostatnych informacia - aktualne stranka funguje a vratila maily aj s aktivacnym linkom, aktivacia prebehla uspesne a v sluzbach v zakaznickej zone pribudla polozka ISK-Markíza HD. Aspon, ze tak :laughing: :laughing: :laughing: |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Skylink Markiza HD nefunkcny mailPotvrzuji, take mi to funguje. Zajimave je, ze jsem nenasel nikde podobnou stranku v cestine. Nicmene pro mou ceskou kartu fungovala i ta slovenska a na rozdil od kolegy vyse me to pridalo ICZ-Markíza HD. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Skylink Markiza HD nefunkcny mailVšetko funguje ako má.Teraz som aktivoval 2 kartičky a behom pár sekund mi prišiel potvrdzovací mail.. |
Maxxtro
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Skylink Markiza HD nefunkcny mailHelp Skylink Slovensko je s naskokom najhlupejsi pred Teľakôňom.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: Skylink Markiza HD nefunkcny mailTo gogo1 : Nerozumím řeči tvého kmene. :))) :)))48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.
|
Farell
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
RE: Skylink Markiza HD nefunkcny mailPresne ako pise Maxxtro, aktivovane za par sekund.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: Skylink Markiza HD nefunkcny mailpotvrdzujem. aktivovane 4 karty bez jedineho problemu ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
![]() |