Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Aktivace Markíza HD

Bidlo nikdo ti nic nepošle údajně 9.5 kdo nemá Markízu hd aktivovanou tak ji vypnou aspoň já jsem si to zjišťoval sám s mailem na skylink kde sehnat ten odkaz na aktivaci a oni mi jej poslaly.tady je odkaz pro všechny kdo to chtějí aktivovat jinak prý šlus http://www.skylink.sk/chcem-markizu-hd.

kanon
Registrace: 2/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Aktivace Markíza HD

A nepisalo sa v spravicke, ze budu posielat e-mail zakaznikom? Ja si to tak pamätam ..............

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

máš pravdu ale asi to tak není přečti s pořádně nahoře můj odkaz je to tam napsaný do 9.5 a pak kdo to nemá bude mít šlus.

kanon

Mne chybat nebude ked bude stv v HD .......tam je aspon sport obcas.A dokumenty.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

liquere

no jo no když mají prý aktivních 1 milion karet tak kdo by se tím zabýval nemyslíš?já bych to rozesílat nechtěl kdo by ty lidi platil jedině zvednout zlodějský poplatek na 100 kč to je řešení

kanon

Takze najskôr trepnem marketingove info a potom zistim, ze na to nemam.....ale bez srandy posotvy server treba platit? :)))

liquere

je možná aktivace Mark HD i pro ČR , NEBO POUZE PRO SLOVENSKO ? To snad ani nemůže nikdo vědět, když najednou se jim ztratily maily. Když ale chtějí prachy, maila zase někde najdou. Jsou to kouzelníci.

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

keff

i pro ČR, vyplnil jsem formular na skylink.sk a pak nekdy mi prisel mail od CZ ze mi aktivovali markízu HD

dakri
Registrace: 10/2006

@keff

Mne aktivacia zafungovala na karte regnutej v CR.

robso
Registrace: 10/2007

tak dvoch uz pozname, kde je dalsich 4 998 co to potvrdili? :)))

liquere

potvrzuji....aktivace funkční

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

Ja jim psal e-mail,jestli to musim aktivovat a bylo mi odpovezeno,ze tato akce se tyka JEN Sloveska..tak v Cr by to logicky melo jet asi normalne dal

djbasslick
Registrace: 6/2012

Práve išla reklama na Markíze - "Aktivujte si programy Markíza, Doma a Dajto v HD u svojich operátorov"

A potvrdzujem aktivovanie Markíza HD, takže už len 4 997 :)

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta

Matrix44
Registrace: 11/2009

Čemu se pořád divíte? To vážně za ty roky neznáte Skylink?? :) SK programy v ČR ofiko vlasně nejedou ne? Proto ani Markiza HD nejde aktivovat na českých kartách ne? Ve skutečnosti všechno funguje ne? ;) a již mnoho let ne? Je přeci zřejmé, že ve skutečnosti SL nemá zájem o velký počet zájemců o MHD ne? Proto pořádně neinformují a rozesílají-nerozesílají upozorňující maily. Nejspíš aby Markize pak mohli mávat před nosem "nezájmem" zákazníků o jejich HD verzi... co tím sledují ? To nevíme, ale není nám to jedno???
Vůbec nechápu, jak někdo ještě dnes může brát vážně jakékoli PR vyjádření těchto šmejdů, vždyť už dávno všechny ty jejich drísty mají pro soudného člověka hodnotu čisté nuly :-/

lance
Registrace: 10/2008

Aktivace

Já jsem včera aktivoval asi 12 karet pro čr takto ještě dopočítejte jinak je to i pro čr ale vše potvrzeno na účtech je tam zápis Markíza Hd o 7.5 čus všem uvidíme jak to bude dál ale co mám info tak Skylink údajně ještě 2 roky a pak to bere upc skylink končí Potřebují si namastit kapsu a pak rychle blbnout lidi jinde.

kanon

kanon

něco jsem taky o tom zaslech. Tak za dva roky se uvidi co bude dal. Zatím to beru jako kachnu.

HYPER
Registrace: 11/2010

HYPER

Já to taky beru s rezervou ale je to od docela slušnýho zdroje ale 2 roky je docela dlouhá doba a co bude se uvidí šarik štěká dál a já jim na zlodějský poplatek nedám už ani korunu v týdnu jsem zprovoznil anténu na pozemák jede tam komplet sk nabídka + SS3 mám to na Javorinu jsem kousek od Brna v docela kopcovitým terénu nejsem nikde nahoře dal jsem kvalitní anténu od Alcadu kanálový zesík a jedou 3 muxy takže zloděják jim už nedám.

kanon

Markiza HD

Poslal jsem v utery emailem dotaz na aktivaci Mark. HD
a mezitim aktivoval tri karty s okamzitou odpovedi emailem

Vážený uživateli služeb Skylink,

na Vaší kartě ("42xxxxxxxxxxx") bylo aktivováno předplatné služby
"ICZ-Markíza HD"
s platností do ""
Hned po te mi dosla odpoved ze Skylinku.
Dobrý den
pane xxx,
aktivace programu Markíza je určená pouze pro zákazníky ze Sloveské republiky.
Pro české zákazníky aktivace není aktuální.
Přeji pěkný den.
S pozdravem
Martina Drozdová
Zákaznický servis Skylink
www.skylink.cz

A pak si vyber..

:fuming:

bistro
Registrace: 9/2009

kanon

tak ty mas v tomhle vyhodu. Tebe Skylink vpodstate zajímat ani nemusi, pokud nemas zajem o placenou nabidku. Kdyby byla stejna situace i tady u nas na SZ Cech, tak bych asi jednal stejne. U nas v ulici kabelovku nemame a zatím mam zajem o placene programy, tak zatím vyuzivam dal služeb Skylinku. Vyuzil jsem stavajici nabídky Kombi se slevou.

HYPER

HYPER

To je ta nevýhoda u vás zase máte poláky němce u nás na jihu zase orf dokonce i v dvbt 2 ale kódovaně mám sice češku žijící v rakousku a prdím na to šlo bys si tam kopit kartu přijimač nebo modul ale co s toho.O placenou nabídku se stará šarik pokud by jsi chtěl tip a spolehlivý zdroj ozvi se rád poradím.

kanon

pro informaci - všiml jsem si, že MHD lze nyní aktivovat i na kartách na kterých je aktuálně předplacen nějaký plac. balíček, což dříve nešlo...

lance

Mně to šlo hned od samotnýho počátku na všech kartách. Jediný kde to nešlo jsou karty vypnutý.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

kanon

ja zrovna bydlim ve meste kde nejdou chytat Nemecky DVB-T natoz Polsky DVB-T. Brani tomu Krusny hory a od Polskych vysilacu jsem dost daleko. Daji se zachytit, ale spis v horsky oblasti na vyvysenem miste nebo na dobrem miste vyvysenem s dobrym vyhledem s co nejmenšími prekazkami ve smeru na vysilac. Takze pokud chci Nemce nebo Polaky, tak to jisti jedine satelit. :)

HYPER

Tak ja som registroval cz.kartu a v druhom maile sa mi podakouali,že som to urobil.Tak sa mi nezdá,žeby to museli len slováci.Chcel som aktivovať i sk kartu,no nešlo to.Až zaplatím SP.No toho sa nedočkajú!Takže ostane v šuplíku.Platim si kombi a inak využívam dvbt

Peťas65
Registrace: 12/2013

poldas - ok, to ti neberu, ale byla doba kdy to na kartách s plac. nabídkou prostě nechodilo, nepřišel potvrz. mail... asi tam měli bug, vím určitě že to tak bylo 28.4. a psalo se o tom i tu na foru.... hlavně že už to funguje

lance

@bbistro

Pre tú srandu som odoslal žiadosť o aktiváciu pred 5 minútami a obratom mi prišla odpoveď:

Vážený uživateli služeb Skylink,

na Vaší kartě ("4200XXXXXXX") bylo aktivováno předplatné služby

"ICZ-Markíza HD"
s platností do ""

Abyste mohli sledovat nové programy, musíte je mít správně naladěny. Pokud si s laděním nevíte rady nebo se vám nedaří,
kontaktujte prosím, svého prodejce nebo montéra satelitní techniky.
Předplatné si můžete prodloužit několika platebními metodami.
Návod "Jak předplatit" získáte v ceníku na
www.skylink.cz (Kč)
nebo
www.skylink.sk (EUR)

Prosím, věnujte pozornost novinkám na www.skylink.cz nebo www.skylink.sk
V případě dotazů navštivte sekci "Novinky" nebo "Otázky a odpovědi"
případně nás telefonicky kontaktujte

volání v ČR 595 694 310
volání v SR 02/20 250 241

Děkujeme, že používáte naše služby.

Zákaznický servis, Skylink ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra