![]() |
|
Serpo a sky-breaklinkPred 4 dňami som písal o probléme, ktorý som mal:https://www.parabola.cz/forum/topic-81762/. Ďakujem tím, ktorí sa mi snažili pomôcť a zvlášť tebe Delta1 za tvoju výstižnú odpoveď a musím povedať, že si mal úplnú pravdu. Chcem však upozorniť na fakt, že táto vec sa môže hocikedy a hocikomu stať ako mne teraz prvý krát, kedy som nedostal SIPO do schránky za predchádzajúci mesiac a túto skutočnosť som si neustriehol (bohužiaľ). Som ich dlhoročný platca balíka MULTI a nikdy som nemal takéto problémy-píšem na maily, že som im uhradil ďalšiu platbu aj s prefoteným lístkom a breaklink stále mlčí. Surovo mi odpojili všetky programy, ktoré najviac pozerám, ja si fakt neviem predstaviť, že by ma pri neuhradení jednej platby takto surovo odpojili elektrárne !!! :zombie: Dá sa to vyriešiť aj nejakým rozumným telefonátom prípadne mailom, že nemám uhradenú platbu a všetko sa dá do poriadku, ale takéto metódy sa mi vôbec nepáčia. Teraz počkám, ak ma nepustia odchádzam bezpodmienečne ku konkurencii. |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Serpo a sky-breaklinkA na webe v správe karty to ako vyzerá? Objavila sa tam už Tvoja úhrada?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
RE: Serpo a sky-breaklinkVim z vlastni zkusenosti, ze u Free SAT by se odpojeni tak brzy nekonalo... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Serpo a sky-breaklinkUhradené 07.05.2014 a stále nič :( |
PeMa
![]() |
|
RE: Serpo a sky-breaklinkA refresh karty si už poslal?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
pemaŽe jste se na ně ještě nevyprdly sežeň si šarika dáš desetinu máš full já jim nedám už ani korunu mám dvbt mám komplet naše a vaše a to mi stačí karty v šuplíku a šarik štěká zatím spokojenost. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: Serpo a sky-breaklinkReautorizáciu karty som skúšal už 2x, ale to nepomôže. V prvom rade musí zmiznúť ten ich červený dátum 01.05.2014 |
PeMa
![]() |
|
RE: Serpo a sky-breaklinkJa mám len Skylink základ a to mi plne stačí. 34 SK a CZ TV programov. Za necelé 2 éčka mesačne vám takúto ponuku nedá nikto. :) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
peterhumaxjá mám 37 programů cz sk neplatím nic měsíčně krom šarikovi jak pěkně štěká pokud přestane tak ho utratím a bude mi stačit 37 programů, televize jen zabírá čas je lepší se věnovat rodině svým zájmům a je to pohoda televize je jen na uspávání. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
kanonVeľký brat robí všetko pre to aby si mohol šarika zomleť do klobás.Tak sa tu nechvál takými chu*****ami |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
RE: Serpo a sky-breaklinkPozerám, že v rámci MULTI by mohli zatraktívniť ponuku hudobných TV. http://www.skylink.sk/prehlad-balickov/multi Našťastie je háfo FTA hudobných TV na satelitnom orbite. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Serpo a sky-breaklinkPředstavte si že byste přišli do hospody, tam hned při vstupu by od vás číšník vyinkasoval cca 1000kč a řekl: v klidu si objednávej, až tisícovku vyčerpáš, přines nám další, jinak tě vyhodíme.Daleko víc mi to připomíná internetové „prodejce“ kteří píšou: pošli peníze a až dojde platba na náš účet, tak ti zboží určitě doručíme. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
@kanonTy jsi opravdu tak hloupý a nebo navedený od toho Tvého šarikáře? Díky takovým nebude zachvíli nic...zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Serpo a sky-breaklinkNas zakaznik, nasa lila kuh......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
![]() |