![]() |
|
Jak na Premier League s anglickým komentářemTo že Sky UK si poručila do nového TV kontraktu na PL, že evropské tv společnosti nebudou používat anglickou audio stopu, asi každý ví ... dříve běžné u Sky.de, Sky.it ...V současnosti angl komentář má pouze Sky Sports, BT Sports, Al Jazeera a občas Viasat. Pokud sleduješ PL na např. Slovak Sport TV2 HD, popř. Canal+ Sport Poland HD nebo jinde můžeš mít angl komentář i ty. Rádio Talksport koupilo vysílací práva na všechny zápasy pro celý svět mimo UK - tam vlastní práva i BBC. Není nic jednoduššího než si pustit obraz z TV + audio z rádia TalkSport. Jde to na netu, na mobilu, tabletu (Android aplikace). Úplně všechny zápasy jsou dostupné. Malý problém to má - TalkSport rádio je o cca 32 vteřin opožděné, ale toto se dá přes timeshift jednoduše vyřešit za okamžik. Funguje to bez problémů ... Pozor čas zápasu, který se zobrazuje na mobilu v aplikaci není aktuální - je asi o minutu dopředu ... Stejným způsobem se dá sledovat i FA Cup ... Vyzkoušejte dnes - poslední kolo od 16:00 ... Enjoy T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 216 |
![]() |
|
a proč?Já smysl tohoto nechápu.... stejně se na paket SKY UK koukáš.... to za prvé...Za druhé, připadá Ti v pořádku (komfortem, kvalitou i logičností počínání) se k HD satelitnímu vysílání obklopovat zvukem z mobilu? Ivo, kdysi měly Tvé příspěvky zde úroveň, ale v poslední době co téma, to perla.... upřímně.... Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
@apriliarsv...někdy se tomu říká škrábat se za levým uchem pravou rukou :)zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Jak na Premier League s anglickým komentář...Ale no - prostě je to informace.A ty se dnes cení.I když to nevyužiju(mám Slovak Sport TV2HD),leckdy mám chuť si místo "kvalitního" Sk komentáře pustit svahilštinu,jen nevím jak... |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Jak na Premier League s anglickým komentář...Momentálne feed na 7°E 12702 V 9399,idú aj iné HD prenosý 12510 H 7199(supertenis)12600 V 7199(rai giro)... |
juro1970
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
![]() |