![]() |
|
Torodial T55Aké máte skúsenosti s touto anténou. Bol by som rád, keby ste zdielali svoje skúsenosti. Mne to funguje výborne s 5 quad LNB, žiadne výpadky, ani teraz pri daźdi a vetre.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
@peterno tak ještě napiš co přijímáš, ať máme komplet info...zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
Mám problémy s HD stanicemiza deště na 11797. Fakt je, že po obloze Slezska šlo dneska olovo. Přijem těchto HD stanic je na hraně, někdy ale stačí otřít LNB od kapek. Výhodou T 55 je podobný zisk paraboly na všech pozicích LNB v celém pásmu.Za nedeštivého počasí jsem spokojen. Příjem na 11797 se ale zhoršil po přeladění Skylinku. Před tím byl lepší.Chytám 4-5W (kromě Ukrajiny jsou i Francouzi), 5E, 9E, 13E, 19E, 23E, 28E. 28E je rovněž na hraně, za deště část družice štěká. Skylink podle mé zkušenosti dnes vyžaduje 80 cm pro nerušený příjem. Jiné řešení (které jsem zatím přijal)je ve vytvoření favoritní skupiny stanic pod názvem NOUZE. Zde mám zařazeny výhradně SD stanice, které jdou trvale dobře, i za dnešního olova. Za deště tedy přijímám Novu, ČT, Primu, Markízu v rozlišení SD.Uvažuji o nákupu E 85 nebo o přetočení 90 cm paraboly z pozice 75E, která se rovněž zhoršila po vypuštění ABS2, na pozici 23,5E. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 410 |
![]() |
|
@samorosts tou e-85 si o moc víc nepomůžeš, máš-li místo dej t-90...nebo hoď tu 90tku na motorzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
![]() |