![]() |
|
Neběží už náhodou Veselský kopec s RS8 na K52?Může někdo potvrdit nebo vyvrátit zapnutí tohoto vysílače?Dnes pozoruji výrazný signálový pokles, nárůst chybovosti až nemožnost příjmu dříve bez problému přijímatelného K52 z Vysílače Žilina Krížava. Na K32 z téhož vysílače žádný signálový pokles nepozoruji. Tak buď už zapli VK na K52 a nebo za současný stav může hustý déšť. Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 966 |
![]() |
|
RE: Neběží už náhodou Veselský kopec s RS8 na...spíše bych to tipoval na ten déšt, já chytám v Ostravě i komerční Mux a nikde zatím pokles signálu nepozorujizgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
Neběží už náhodou Veselský kopec s RS8 na...Třeba ti to při tom dešti ruší Radíkov..zkoušel jsem nejdál Napajedla a pořád byl lock..Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž
|
Danny10
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 268 |
![]() |
|
RE: Neběží už náhodou Veselský kopec s RS8 na...Ahoj Aleši,Veselák 100% ještě nevysílá, jsem teď doma já bych byl první který by v tom okamžiku přišel definitivně o K52 z Krížavy :( můžu Ti potvrdit, že u mě je k32 a k52 z Krížavy při různých povětrnostních vlivech každý pes jiná ves a ani se nedají vystopovat nějaká jednoduchá pravidla ;) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 389 |
![]() |
|
RE: Neběží už náhodou Veselský kopec s RS8 na...AlesHavel , ja som od Krížavy cca 30km a s kanálom 52 mám problémy od začiatku spustenia, ktoré už neriešim.Je zaujímavé ,že ostatné kanály (32,35,39) idú bez problémov , len ta 52 má u mňa stále výpadky. Pritom české programy pri vzdialenosti cca 170km (kanál 25,29,33,37,40)idú omnoho lepšie čo sa týka sily aj kvality signálu. |
RATOS
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: Neběží už náhodou Veselský kopec s RS8 na...Díky za reakce. Asi to bylo tím povodňovým počasím, dneska už je to výrazně lepší.Radíkov se ke mě nedostane, je velmi dobře stíněný kopci a Veselský kopec taky, akorát by se mohl nepříjemně odrazit od Pusteven (přes které přijímám Krížavu) a dostat se tak zepředu do antény, což se snad nestane. Uvidíme. Krížava K52 jela u mě stabilně x měsíců v kuse, proto jsem se nechal zmást, že už by ten Veselák mohli zapnout. A je fakt, že Libor je jeden z prvních přímo na ráně, komu zapnutí Veseláku může v příjmu Krížavy uškodit. @RATOS - Přijímám Krížavu přes kopce ve Frenštátě p.R., což je asi něco přes 60km daleko od vysílače, ale jsem schopný zachytit pouze K32 a K52, zbytek mi ruší vysílač PL Czestochowa, který vysílá jak na K35, tak i na K39. Problémy s příjmem ti může způsobovat X věcí, např: - SFN na K52 s vysílačem Čadca nebo vlastně i Trenčín http://www.mapavysilacu.cz/mapcoverage.html?chid=4820 http://dvbt.towercom.sk/zoznam-vysielacov.php - starý koax, špatný konektor, špatná délka kabelu, atd... což se většinou projeví větším útlumem na vyšších kanálech - nevhodná anténa s malým ziskem na vyšších kanálech, atd... Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 966 |
![]() |
|
![]() |