![]() |
|
DiseqC motorAký diseqc motor do 120cm by ste poradili a kúpili s tých dnešních (made in china)v shopoch,o ktorých už asi každý pochybuje že sú kvalitne.Je vlastne ešte z čoho vyberať?Napíšte nejaké rozumné typy Ď.Ps:mal som tip v staršiej téme že HH motory už niesu kvalitné,!T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
Re:DiseqC motorZdar THXKO.Ako hovorí Satmaster, daj tam polárny záves a tiahĺový motor a máš dlhodobo vystarané.Ja mám Super Jack 18 palcový už 25 rokov... R^ |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: DiseqC motor@Peep to nevadí že je pomalší,určite tie čo idú rýchlejšie sa aj rýchlejšie pokazia,alebo majú rýchlejšie vôľu.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: DiseqC motorAj keď má motor Powersat DG380S (ultraspeedy) ;) nohu o priemere 55 mm a celokovové telo a prevody, v mnohých slovenských e-shopoch sa uvádza maximálna doporučená veľkosť Al paraboly 140 cm a 90 cm pri Fe. V priloženom manuály je to však, ako aj v zahraničných e-shopoch už len 120 cm... Z toho môžu vyplývať aj problémy s vôlou dosadnutia samotnej nohy, ktorá pravdepodobne vznikne pri použití väčšej paraboly. Predchádzajúci (DG380S) tiež nemal žiadnu vôlu a doteraz sa majiteľ nesťažoval že by nepresne, alebo trhane točil... Rovnaký chcem aj teraz namontovať. Vyskúšaný bol s Fubou DAA110A na Tripode určenom pre paraboly do 100 cm a úplne hladko točil od 66°E po 45°W. Buď som mal šťastie na kvalitnú sériu, alebo sa akorát práve tieto dva vydarili... ;)Jediné čo mi na ňom vadí, tak ako uviedol aj @gunter, je skutočne zlý prístup ku konektorom... DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |