![]() |
|
STV HD posun oproti SD ziadnyZdar, neviem,ci sa nemylim, ale stvcka hd nema ziaden casovy posun obrazu aj zvuku oproti sd. Ct, nova, prima a markiza to maju. Zaujimave, ako potom maju riesenu distribuciu signalu oproti ostatnym tv. Super aspon pri live hokeji,ak ked radio je asi najrealnejsie. R^uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: STV HD posun oproti SD ziadnyPodla mna ma casovy posun par rokov... :(Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: STV HD posun oproti SD ziadnyposun voci comu, voci Liquere TV?UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 447 |
![]() |
|
RE: STV HD posun oproti SD ziadnyNie voci SD, ale okolitej realite.......co si bansky kôn, ze nevidis ze sme posledny s HD? ;PTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: STV HD posun oproti SD ziadnyCo je okolna realita? Snad to nechces porovnavat voci BBC alebo ARD? Si sa dnes rano zobudil a zistil si, ze si na Slovensku??? Ak chces porovnavat STV, tak porovnavaj voci Markize, Joj, TA3 a pod. Voci nim ma STV jasne najviac obsahu v v HD.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
RE: STV HD posun oproti SD ziadnyNie to urcite nie.....na to su tu iní experti, co sa chcu porovnavat ....ja som skromne myslel blizke okolie s ktorym hranicime...... ;) R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: STV HD posun oproti SD ziadnyZial, co sa tyka STV, nemozeme sa porovnavat ani s blizkym okolim. Je to celkom zjavne napriklad aj z tohto clanku:https://www.parabola.cz/clanky/5245/zpusoby-financovani-verejnopravnich-medii-v-evrope/ Pozri si hlavne tabulku - Příjmy veřejnoprávních vysílatelů v různých zemích - a aka je ta suma v CR, Madarsku, Polsku a aka je u nas :O UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
@blackNapis svemu poslanci, ze se ti to nelibi, ze by Vam meli radikalne zvysit koncesionarske poplatky :) |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
to allsi poriadne precitajte co nick "limcek" napisal. vy sa tu vsetci hadate a provnavate HD ale ak si to pozorne precitate este raz pochopite ze mal na mysli osun obsahu vysielaneho programu na HD oproti SD. kapisto??motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
to drtoTo ale nic nemění na zbytečnosti tématu ve smyslu "vše je tak jak má být"Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK
|
patriklib
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 270 |
![]() |
|
patrikliba preco to na stv ide pekne rovnako bez posunu a u inych tv je casovy posun? proste to len dotycny porovnava. myslimze tato tema sa aspon tyka sat techniky oproti inym bezduchym temam ktore sa tu mnozia v poslednej dobe :)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: STV HD posun oproti SD ziadnyNajvacsi casovy posun ma STV1 HD v DVB-T, potom naleduje STV HD na satelite a az tak SD...AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
![]() |