![]() |
|
Přijímač skylink+dvdProsím jaký přijimač na skylink mám koupit ,aby mi šlo nahrávání na dvd |
huck
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
RE: Přijímač skylink+dvdobávám se, že na DVD to asi nepůjde. Jedině SAT s SCART výstupem na externí videorekorder.Ale to si asi nechtěl že? Zřejmě máš na mysli HDD. V tomto prípade je to dnes už v podstatě jedno, každý s USB pripojením alebo s interným HDD. Otázkou je ešte či to chceš mať prenositeľné na iný prístroj (TV,SAT,PC) alebo ti nahrávky stačí prehrávať zase len v SAT prijímači |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
Dagy2člověk s registrací 03/2006,snad ví co píše,tak sat. se scartem,třeba i s HDmi pokud to máš kam připojit,jestli má CRT tak stačí SD přijímač z bazáru za 3 stovky drahý R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
pierrpetrnechápu, co má datum registrace společného s dotazem.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubajá nechápu,co má tvůj dotaz společného s tématem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrčtu a nerozumím, proto se ptám. Jak jednoduché!Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubato je jen takové vodítko pro mě,ty to jistě nepotřebuješ,registrován 8 let,předpoklad,že když se registroval,jistě se zajímal o nějaký problém v technice,tedy tak v deseti letech asi+- min.,tedy dnes bude plnoletý,min.,pak je veliký předpoklad,když se 8 let zajímá o techniku a i kdyby ne,tak bude vědět,co je DVD a co je HDD,je tedy pravděpodobné,že jeho dotaz nebude zmatečný,mohl se registrovat třeba ve třiceti a dnes mu je 38,což je ještě lepší,netřeba to pitvat a pitomě se na toto dotazovat,buď zdráv a kdyby ti něco nebylo jasné,klidně napiš,k tomuto už nic víc řešit nemusíme R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrDěkuji za výklad, jak roztomile a obsáhle dokážeš vysvětlit takovou bl.binu. Ještě jednou děkuji.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
Přijímač skylink+dvdRiešil som to dvd rekorderom z pevnym diskom .Z primača skylink cez cinch signal do toho rekordera potom to ide uložit na pevny disk toho rekordera alebo dvd.Ked som nahraval na primaci skylink+/pevny disk/ bol niekedy problem nahravku neskoršie prehrat v humax 5100s zmena klučov/ Preto to ked potrebujem nahravam na dvd rekorder nie je potom problem z nahravkou pri neskorsom prehravani.Alebo kupit samotny viderekorder kazety na prevod dvd |
ivan22
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: Přijímač skylink+dvdMňa by skôr zaujímalo, čo chce tazateľ vlastne nahrávať... Všetko sa pravidelne opakuje a archivovať to na DVD nedáva zmysel. Keď už tak v prípade neprítomnosti na HDD (zápas, film) a po čase zmazať. Tak sa to robilo bežne za éry VHS. Otázka je kdo má ešte provozu schopný VHS recordér... A kupovať ho na prevod do DVD... ? :lookaround:DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Přijímač skylink+dvdLinuxovy stroj s Enigma2 a pluginem pro editaci a vypalovani DVD. Z toho prijimace dostane obraz (image) disku a ten si muze kdekoliv jinde na PC vypalit, pokud bude potreba. |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
kuba"Děkuji za výklad, jak roztomile a obsáhle dokážeš vysvětlit takovou bl.binu. Ještě jednou děkuji"nevíš náhodou,kdo se na takovou bl.binu ptal?asi to byl inteligent tvého zrna,já i hlu.pá.čkům dovedu slušně odpovědět,i když mě to vůbec nebaví,no už to stačilo,asi se budeme muset míjet,admin mě doporučil,abych na tvoje bl.biny nereagoval,tak promiň kamaráde,pokud máš něco k debatě pro mě,sepiš si to a probereme to na srazu,tady zbytečně plevelíš a k tématu zatím nic R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |