Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nova Sport HD - 1. voľný tréning Monako

Ahojte,
sa mi to len zdá, alebo ten tzv. "HD" obraz je dnes nejako extra biedny?

Majte sa :)

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta

Matrix44
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

dodatek....

Pokud si myslíš, že jsem "nekoho" urazil, je to jen a pouze proto, že znáš rčení "O potrefené huse", nikolivěk že jsem tak učinil já... Nicméně díky za páteční pobavení. Lidská hloupost a malost je ta nejlepší duševní strava....

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

pf09

Na jak dlouho se ti zobrazí daná hláška ? Naskočí pak program ? Při jaké situaci ti hláška naskočí? při zapnutí přijímače a přepnutí na program?

petrpupa
Registrace: 9/2008

RE: Nova Sport HD - 1. voľný tréning Monako

Hláška zmizí, když počkáš cca 15-20 s. - a naběhne program. Nestává se to při startu STB, ale po "najetí" na program. Včera na FilmboxHD, dnes na NovaSportHD.

pf09
Registrace: 8/2010

toto je odpoved zo Skylinku ktora je ako vzdy uplne odveci :)

Dobrý den,
Na Vaší kartě XXXXXXXXXXX máte aktivní balíček Kombi a Digital. Pro další postup je třeba ověřit, zda Vám hrají programy TA3 a TV Noe. Pokud ano - byly Vám reaktivační zápisy.

Doporučuji restart satelitního přijímače (odpojit na cca 5 sek. od el.energie). Poté přepnout na předvolbu např. ČT 1 a vyčkat bez přepínání cca 1-2 hodiny. Karta si mezitím načte aktuální autorizační oprávnění a dekódování se obnoví.

Zkontrolujte správnost naladění podle parametrů, které naleznete na našich web. str.:

http://www.skylink.cz/jak-na-to-24.html#Jak+naladit+programy

Pokud se programy neaktivují, doporučuji obrátit se na satelitního technika - prodejce - ve Vašem okolí, který odzkouší kartu načíst v certifikovaném satelitním přijímači.

Pokud Vám nehrají ani programy TV Noe a TA3 jedná se o problém technického charakteru (pootočená parabola, kabeláž, správnost naladění atd. - doporučuji obrátit se na satelitního technika).

S pozdravem

Matrix44

@Matrix44

Tenhle blábol mi taky poslali,když jsem chtěl znát jejich stanovisko k problému cca sekundový výpadek zvuku na české jazykové stopě u programu DISCOVERY HD v cca desetiminutových intervalech.Na anglické stopě to nedělá,takže problém musí být u nich.A hle,jako odpověď jsem taky dostal tento blábol,ačkoliv jsem si to výslovně nepřál.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

táhlovej

Stejný problém i u mě na Discovery HD. :8)

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

obcasny cca sekundovy vypadok zvuku na Discovery HD pozorujem aj ja. Chyba je samozrejme ako vzdy na strane zákazníka, to je univerzalny postoj Skylinku :)

Matrix44

Tak co k němu furt všichni lezete? :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Já k němu nelezl on vlezl ku mě. :8)

lachtan

Najviac sa mi páči v odpovedi od Skylinku táto časť vety: "vyčkat bez přepínání cca 1-2 hodiny"... Ešte že nedoporučujú 10-20 hodin. Pokiaľ už z akéhokoľvek dôvodu nedorazili zápisy, po reautorizácii to bolo vždy do 3 max 10 minút...

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

No jedná se o antikoncepci, proti vysedávání u TV.Časem to každého omrzí.
V budoucnu budou v magazínu Šitlink chodit taková upozornění.
,,Před každým důležitým pořadem, který chcete zhlédnout si musíte přijímač zapnout hodinu dvě předem a modlit se že zápis opravdu dorazí.,, :laughing: :laughing: :laughing:

lachtan
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra