Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Slovak Sport3 - DVB-T

Dotaz pro příjemce tohoto programu z Javoriny: pánové včera jsem doplňoval známému namísto Skylinku do jeho DVB-T všechny Sk Muxy a u tohoto programu se objevovalo jakési záhadné občasné zakostičkování obrazu. Doma nemůžu posoudit a tudíž se chci zeptat jestli nemáte ponětí zda-li nejde z jejich strany o nějakou technickou závadu? Sloučeno samozřejmě kanálově. Samozřejmě že všechny ostatní kanály /K56,K57/ včetně ostatních programů ze stejného Muxu /Wau,Dajto,Senzi/ jedou jak z praku bez jakéhokoli zesilovače poněvadž je tam signál jak k...a.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Slovak Sport3 - DVB-T

Signál jak k...a je jaká jednotka nebo co????Není možné že máte místo málo signálu jeho přebytek???Já mám ten vysílač a občasné kostečky tam nepozoruji.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Baron

Jednotka je teploměrová poněvadž jaksi měřákem nedisponuji. Jinými slovy tam můžeš vertikálně točit anténou jak chceš a kde chceš a max. teploměrová hodnota na Dibox-22 se ani nehne.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

Jo, jo, ušetřil pár kaček za serpo a vyhodil tisíce za anténní šroty, který vypadávaj. Tomu se říká skvělej ekonomickej počin :laughing:

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

sstv3

teraz tenis nazivo shvedova - cibulkova, obcasne zakockovanie pozorujem. mozno poruchy signalu na trase live prenosu. inak obraz kvalitny, prijimam vsak z krizavy.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

polda

To akoze vypadavaju? Z vysielaca? Zhora nadol? Lebo inak tvoj prispevok je totalna chujovina. Keby si sa rozumel dvbt tak toto jednoducho nemozes napisat.

Milan C
Registrace: 4/2006

Milan C

Spíše bych si tipnul, že problém bude v tobě. Sice to PoldaS nenapsal technicky správně, ale průměrně vzdělaný člověk musel pochopit, co tím chtěl básník říci.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

bohus31: přesně jak píšeš, pozoroval jsem to zrovna kolem 19.00 kdy tam šel jakýsi přenos z tenisu. Divné mi to bylo hlavně z toho důvodu že všechno ostatní ze stejnému muxu o.k.

PoldaS: Ty seš fakt v.l, tvůj "příspěvek" má opravdu úžasnou hodnotu. Rv

BIDLO

kazdy tv

signal, ci uz satelitny alebo terestrialny nebodaj kablovy, ma svoje vyhody ale aj nevyhody...

bohus31

BIDLO

Když už jsi tak chytrej, tak jak může obraz, o kterém je řeč, kostičkovat? Nebo ty to máš snad ve 3D nebo co?

joscer

joscer

Ja si zas myslim že problem bude u teba...myslel som to zo srandy, alebo obrazne? Priemerne vzdelaný človek to pochopil !!!

Milan C

Momentálně jsem to zapnul a koukám asi 30min (kvůli této diskusi) na tenis žádný problém nepozoruju. Signál ale mám z Krížavy. Minulý týden při přenosech z Halle taky bez potíží.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

joscer

O.k. tak řekněme k nepravidelnému probliknutí určitých barev v různých částech obrazovky. Stačí?

BIDLO

BIDLO

Proč tak složitě? Stačí napsat, že čtverečkuje, ne?

joscer

Milan C

No, kdybys v tom příspěvku napsal jen ty první tři věty s otazníky, tak bys to ze srandy nebo obrazně myslel. To cos napsal pak dále ve dvou větách už znamená něco jiného, takhle se ze srandy nepíše.
Ale nemá cenu to dále rozebírat, nechť si každý udělá úsudek sám.

joscer

joscer

Aj ja tomu verim...

Milan C

joscer na záver...

"Proč tak složitě? Stačí napsat, že čtverečkuje, ne?

Aj o tomto nech si každý urobí úsudok sám...keby si bol admin, pochopim...ale si ako jeden z nás čiže len prispievateľ či diskutujúci, tak nechápem.Ty určuješ kto ma ako písať, ako sa má vyjadrovať, či niekto niečo myslí zo srandy alebo nie , kedy dať smejka a kedy nie apod. Nie je to choré ?...odpoviem si sám : JE !!!

Milan C

Milan C na závěr...

Já nic neurčuji, ani bych určovat nechtěl. Ať si píše každý co chce. Má na to právo. A já si ponechám právo k tomu, že mohu reagovat.

joscer

A já se divím ,že Hurvínek si musí sehnat tlumočníka..........

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

joscer na záver...

Tak reaguj a nepoučuj....

aj mna si poučoval pred chvílou, ako som to mal napisať...prečitaj si to po sebe.

Joscer napisal:

"No, kdybys v tom příspěvku napsal jen ty první tři věty s otazníky, tak bys to ze srandy nebo obrazně myslel. To cos napsal pak dále ve dvou větách už znamená něco jiného, takhle se ze srandy nepíše."

No čo si mysliš? Je to poučovanie? 10 ludi z 10 povie že poučovanie ;) Čo mam a čo nemám...Nazdar.

Milan C

BIDLO@ Co tě štve? Že si někdo umí spočítat "výhodnost" toho tvýho řešení, kdy na pozemáku proděláš gatě a výsledkem je obraz, na kterej se nedá dívat? Já Skylink taky nemusím, ale než cpát prachy do pochybnýho pozemáku, tak radši nic.

PoldaS

Javorinu mam a niceho jsem si nevsiml. SS3 ale sleduju malokdy. Mrknu na to.

ivovi0
Registrace: 11/2008

PoldaS

Co mě štve? Že se za někoho něco zeptám a ty tu začneš mlet úplně o něčem jiném. Nemluvě o tom že jednak za to doplnění dal cca osm stovek a jednak mu řádně nefunguje pouze jeden jediný program ze všech asi cca 35 československých který ještě navíc u toho tvého Skylinku stejně v základu není takže jsi naprosto mimo mísu.

BIDLO

Cely problem je v tom ze si niekto nedokaze urobit poriadne dvbt a potom ma problem...dvbt je dobra doplnkova volba ked napr. pri hustom snezeni nepomoze ani 2 metrova parabola .Dobre urobene dvbt slape dalej. Tak netreba brat vazne niektore tu prezentovane vyplody o dvbt ...

Milan C

gunter

na zaklade tvojho prispevku som isiel skontrolovat prijem do TR, co je cca 30km od MT /kde obcas kockovanie obrazu na sstv3 mam/. paradoxne v TR teraz obraz ako lusk bez vypadkov, prijem na obycajne sito, teraz tenis mahut - coppejans nazivo. v obidvoch pripadoch je realizovany prijem z krizavy...takze blizko k vysielacu v MT obcas kockovanie obrazu mam, naopak v TR dalej od vysielaca obraz bez chyby...je tam viacero prijmovych a vysielacich faktorov ktore musim casom analyzovat...

bohus31

BIDLO@ Ty ses ale jenom neptal, tys hned v úvodu začal mlet cosi o Skylinku, kterej s tvým problémem vůbec nesouvisel. Takže se nediv, když se to pak obrátí proti tobě a někdo (v tomto případě já) začne pozemák se Skylinkem srovnávat.

PoldaS
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra