Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat HD

Dobrý den potřeboval bych poradit z nastavením tohoto přijímače..mám 2 paraboly.jednu na Thor a druhou jsem dal na Astra 19.Jde mě o radu v nastavení přijímače-Nastavení LNB mám A-Thor,B-Astra 19.Multy-vyp,Diseqc-zap.Po změně družice na B.pak pokračuj-nastavení LNB-TYP LNB nevím co správně nastavit?nemám signál?zkouším tyto parametry-10832 pol.h,2200..dík za radu..

tomek
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat HD

TP 10832/H SR 22000 vysila jiz v norme DVB-S2. Zmen z DVB-S na DVB-S2 v tabulce při rucnim vyhledavani v menu v polozce Transponder ne v polozce manualni vyhledavani.

HYPER
Registrace: 11/2010

Predpokladam ze mas obe paraboly nasmerovany na pozadovane druzice spravne a při nastaveni diseqc v menu ti prijimac ukazuje, ze si na te druzici v polozce pokracuj u pridelenych TP pro jednotlive druzice. Takze pokud mas u Astry 19,2E v menu pokracuj TP 10832 22000 DVB-S, tak tam zadas v radku DVB-S2 a to tak, ze si najedes na radek DVB-S a OK a v tabulce vyberes DVB-S2 a ok a mel by si mit kvalitu na tomto TP a ve spodni casti menu by ti mel prijimac napsat po chvili, ze si na druzici Astra 19,2E. Pak uz staci ulozit zelenym tlačítkem a v menu pak uz na vyhledavani do položky satelit a prohledat jednotlive druzice a ulozit v druhem radku pripojit automaticky na konci procesu. Jaky typ Technisatu HD mas?

HYPER
Registrace: 11/2010

Re-Hyper.

Dík už to valí!

tomek
Registrace: 1/2006

Neviem či ti správne rozumiem, ale podľa toho čo píšeš : "nastavení LNB-TYP LNB nevím co správně nastavit?" ... V prvom rade musíš nastaviť TYP LNB - univerzálny a zapnúť napájanie. Bez tohoto základného nastavenia sa ďalej nepohneš. Až potom nastavuješ DiSEqC a TP na príslušných satelitoch. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra